zaglebie32 napisał(a):jacmar napisał(a):Właśnie obejrzałem skrót meczu na którym zresztą byłem i chciałem podziękować panu Kurdzielowi za gigantyczną pracę jaką wykonał przed sezonem o którym chyba się tu za mało mówi i pisze
A co chcesz powiedzieć? Może nie wiesz to Ci uświadomię. Kurdziel nie miał NIC wspólnego z zatrudnienieniem Saganowskiego. To niestety sprężynka włodarza i jego kolegi z którym się pokazuje.Kurdziel zebrał co mógł za pieniądze co miał do dyspozycji.I jeszcze Ci powiem że gro zawodników odmówiło gry w Zagłębiu. Zacny smród kupy która tu postawił układzik sosnowiecki ciągnie się na całą piłkarską Polskę. Nowy stadion tego nie odmienił.Tu nie ma co sie na chwilę obecną pytac o Kurdziela , tylko podjąć temat długów Zagłębia, czyli zaległości krótkoterminowych i długoterminowych oraz wielu innych rzeczy , które w naszym miejskim kurwidołku mają miejsce. Smialiśmy się z celebryty za 5 tysiaków niejakiego Collinsa.Najciekawszym w tym jego śmiesznym epizodzie w Zagłebiu był jego ostatni wywiad. Osobiście na miejscu miasta podałbym typa do sądu za ponoć irracjonalne wypowiedzi. Wypowiedzi typu prywatne pożyczki pana Ksiazka,komornicy na koncie,układy itd. A tu co cisza... i modlitwa aby nikt nie podjął dalej tematu pożyczek oraz całego ogólnego stanu szeroko rozumianego Zagłebia.I jeszcze Ci powiem więcej przyjacielu od szalika.... nic się zmieni w Zagłebiu dopóki w urywkach meczów będą pokazywać tego pana , który prawie się stał samozwańczym mecesem sportu w Sosnowcu.Jeszcze jakieś niejasności? zapraszam na priv
Podejrzewam, że tam cała diecezja sosnowiecka się modli za to, na razie to stary układ - Jaroszewski prezesem(no dobra P.Katarzyna dla pozoru jest wpisana), pożyczki dalej lecą za gruby hajs, - układzik idealny
za taką kasę jak tam idzie to dwie drużyny na tym poziomie rozgrywkowym by się lakko zrobiło, jak to mawiają - KRADLI,KRADNĄ i KRAŚĆ BĘDĄ, każdy na każdego ma kwity ...baaa nawet filmiki mają na siebie w tym towarzystwie wzajemnej ador....wróćććć - kradzieży
A co najśmieszniejsze to dzieje się to przy totalnej obojętności reszty - wręcz przyzwoleniu !
Decyzyjni kibice chcieli układ to mają - mają swoje przywileje itp.....kiedyś myślałem ,że im chociaż zależy na wynikach sportowych - jednak przekonałem się ,że im tak samo jak temu układowi ( w którym uczestniczą) kompletnie na tym nie zależy ....
KASA MISIU KASA....jak to mawiał śp.selekcjoner