po co sie podniecać? Pisałem od początku ze Niewulis nie jest żadnym wzmocnieniem.Po tych meczach widać że jest wolny, bez przeglądu pola.Czyli idealny dla Zagłębia.Cała obrona jest do wymiany niestety nie jest to poziom 2 Ligi.Walencja powinien być odsuniety całkowicie.Ma kontrakt trudno.Lepiej ogrywać chłopaków niż oglądać grę pozorów w wykonaniu tego gościa.Bilińskiego bronia liczby, za to za cholerę nie mogę ogarnać czemu nie zaczyna Agbor.Chłop szarpie umie przyjąć,szarpie i na chwilę obecną napewno jest dużo wiekszym zagrożeniem niż bezbarwny Snopczyński.Zagłebie to w chwili obecnej w ofensywie tylko Boruń i długo nic za nim.To już 8 mecz i czas powoli też podsumować Saganowskiego.I słabo to wygląda.Niestety nie potrafi ułożyć podstawowej 11.Wybory słabe i w trakcie meczy chaotyczne zmiany a może się uda.Niestey okres miodowy się skończył i drużyny już się zorientowały , że Zagłębie to znowu papierowe tygrysy i nikt sie nas nie boi.I słusznie bo nie ma czego.Z taką obroną i trenerem który sam nie wie jak ma grać nie stanowimy żadnego zagrożenia.Wystarczy nacisnąć i sami sobie już strzelimy bramki.Taka jest przykra prawda.
Niewulisie ,jak chcesz być legendą to zacznij walić bramki z głowy ale do własnej bramki i fauluj dużo w polu karnym - dopiero wtedy będziesz jak Piotrek !!!!
a tak na poważnie to Marcin cały w skowronkach, można sciągać już wagony 6 ligowych hiszpanów i innych murzynów za srogie prowizje!!! nasz prezes jednak to ma łeb ( tak piszę NASZ PREZES specjalnie tylko ,że Katarzyny imieniem teraz się firmuje szkodnictwo ma się teraz dobrze jak za najlepszych czasów.
Proces trwa, szkoda qrwa, że nie sądowy tych, którzy do tego doprowadzili za dziesiątki milionów naszych złotych! Obstawiam, że dzisiaj na oficjalnej nie będzie konferencji Saganowskiego.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
I na okrase tego żenujacego spektaklu trener Saganowski na konferencji....Niewulis,Walencja,Biliński muszą dawać jakość....k***a przecież nie trzeba być trenerem aby gołym okiem zobaczyć że Niewulis i Walencja nie nadają się już do gry.Pierwszy by chciał ale już nie może.Drugi może tylko nie chce.I druga sprawa.Nie trafiliśmy ze składem....8 mecz i ja nie widzę nadal szkieletu drużyny.I tu nie ma usprawiedliwienia dla trenera.Albo nie ma żadnej koncepcji albo po prostu nie umie dobrać taktyki pod umiejętności aktualnych grajków.No chyba że on faktycznie wierzy w to co mówi o Walencji i o Niewulisie to wtedy niech szybko idzie realizować swoje wizje gdzieś indziej.....
Pisałem już w zeszłym roku w 1 lidze, pisałem po spadku,że Sagan jest cieniutki a o taktyce ma słabe pojęcie ,szkoda że chłop został w ogóle u nas, bo gdzie nie trenował to miło go nie wspominają ...wiem ,se trener nie gra i to rola zawodników ale nie widać kompletnie koncepcji ustawienia i rotacji ,nie widać podstawowej jedenastki, nie widać reakcji w trakcie meczu ze zmianami ,taktyka żeby to nam coś pomogło , Marek ......spko gość jesteś ale wolałbym jednak żebyś trenerki uczył się gdzieś indziej niż u nas......
Saganowski z pretensjami do kibiców . Podaj się do dymisji pacanie bo w klubie bez zmian . Zamieniamy leniwych dziadków na młodzież a solidnych rywali na duzynu amatorskie i dalej Saganowski pokazuje ze trenowanie jest mu obce .