Ps. Oczywiście to "niech zapierdala" nie dotyczy osób mieszkających daleko od Sosnowca, bo tym akurat to współczuję braku transmisji

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adam1906 napisał(a):I bardzo dobrze. Jak ktoś chce zobaczyć mecz Zagłębia to niech zapierdala na stadion a nie siedzi w szaliku i papuciach przed talerzem rosołu.
Ps. Oczywiście to "niech zapierdala" nie dotyczy osób mieszkających daleko od Sosnowca, bo tym akurat to współczuję braku transmisji
GrubyPerez napisał(a):Adaś....nie uogólniaj ;)
Istnieją czasem niestety przesłanki przez które ktoś- choć jest w Sosnowcu i okolicach- na Ludowy estadio dotrzeć nie może- więc tych także mi szkoda.
Adam1906 napisał(a):Co prawda nie na temat, ale... Panowie piłkarze Zagłębia Sosnowiec - proszę brać przykład ze swoich koleżanek![]()
Medyk Konin – Czarni Sosnowiec 1:2 (0:1)
Bramki: 0:1 – Dżesika Jaszek (13.), 1:1 – Dominika Kopińska (60.), 1:2 – Agnieszka Jędrzejewicz (63.).
Skrót meczuTUTAJ
novack napisał(a):A chłopaki wygrali w Preczowie i w zasadzie liderują.
GrubyPerez napisał(a):novack napisał(a):A chłopaki wygrali w Preczowie i w zasadzie liderują.
też pięknie
znasz szczegóły?
novack napisał(a):GrubyPerez napisał(a):novack napisał(a):A chłopaki wygrali w Preczowie i w zasadzie liderują.
też pięknie
znasz szczegóły?
Miałem jechać rowerem i zobaczyć widowisko przy piwku nad jeziorem, ale dopadła mnie niemoc. Lisu pewnie zrobił relację, to się wrzuci na forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników