robercik napisał(a):Jak dla mnie wystarczy wypie.dolic pana stanka i polityka transferowa diametralnie się zmieni.
Może nie tylko polityka transferowa się zmieni

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
robercik napisał(a):Jak dla mnie wystarczy wypie.dolic pana stanka i polityka transferowa diametralnie się zmieni.
RUDI napisał(a):robercik napisał(a):Jak dla mnie wystarczy wypie.dolic pana stanka i polityka transferowa diametralnie się zmieni.
Może nie tylko polityka transferowa się zmieninie wiem kto ma największy wpływ na kadrę meczową ale dzisiaj na spokojnie obejrzałem sobie wczorajszy mecz i zauważyłem "dziwne" zachowanie Uda po zdobyciu bramki ,ja te gesty odczytuje jednoznacznie ale nie będę tu narzucał swojej interpretacji
polecam obejrzeć (jeżeli ktoś ma możliwość) i samemu ocenić co chciał przekazać komuś Żarko .
Lars napisał(a):Rudi, napisz coś więcej - tak jak zaznaczyłeś - nie każdy ma możliwość obejrzenia.
Tomcjo napisał(a):Czy drużynie potrzebny psychologOni wszyscy bez wyjątku obowiązkowo do psychologa . Nowak to ostatnio gra jakby mu baba rodziła albo wilki trzy krowy zagryzły . Stoperzy machaj łapami jak wiatraki a biegają jak dzieci we mgle . Kudła ze Stankiem maja się dowiedzieć kto pracował z Fabianskim nad obrona karnych bo słyszałem wywiad ale nie pamietam . Jeden rzuca się za każdym razem dokładnie w druga stronę co piłka a drugi nawet nie zauważył ze jego bramkarz nie umie bronić karnych . Atak no może już po za Sanogo ma blokadę . Pozostali tez jacyś bojaźliwi i wystraszeni . Przed Górnikiem długa przerwa na prace i z psychologiem , i stałe fragmenty , i taktyka , i wiele innych .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników