Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Mnie się nie podoba przesadny koniunkturalizm Pierścionka, który jakby nie rozumiał, że jesli nie będzie miał wyników to i tak wyleci. Tu nie będzie zmiłuj się.
łoś napisał(a):August pisz dalej jak pisałeś wg. mnie nie musisz na forum zaistniec bo już istniejesz i trudno będzie komukolwiek to zmienic. Manie przesladowczą nie tylko na twoim punkcie ale np. na punkcie młodego Szatana ma tu więcej osóblinki które wstawiasz moze i sa dostępne większosci ale do tej pory nikomu to nie przeszkadzało / jak clasic nie chce to niech nie ogląda / tym bardziej że w wiekszości sa interesujące.Kończe nie będe wiecej słodził bo i mnie sie oberwie
Pozdrawiam wszystkich kibiców ZAGŁĘBIA
August napisał(a):Chłopaki schodzicie z tematu a nasz najbliższa przyszłość i mam nadzieję, że 3 puuunnnnnnnkkkkkkkkkktyyyyy dla Zagłębia Sosnowiec !!!
Blajpios napisał(a):Ot, taka rzeczywistość, normalna między ludźmi. Przypuszczam, że inni podobnie - tak więc Koledze classic podpowiadałbym to samo, nie ma co popadać w drażliwość.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. August DAWAJ, DAWAJ dalej robisz to z głową, sercem i nie złosliwie jak inni
Pozdrawiam Tadeusz
django napisał(a):To raczej nie nasza zasługa. Ojrzyński podpadł wielu ludziom w Rakowie zbytnią szczerością i odnoszę wrażenie, że przegrana z Zagłębiem była tylko pretekstem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników