Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Zibi33 2005-12-07, 8:12 pm

Przemysław Pitry to jeden z najbardziej utalentowanych napastników
w Polsce,uważam że jeżeli trafi pod skrzydła trenera który będzie na niego stawiał to jest w stanie zrobić w ekstaklasie furorę.
Przemek zna swoją i chce odejść,ale niech pamięta dzięki jakiemu klubowi usłyszała o nim piłkarska Polska.

Chcę szacunku dla mojego ukochanego klubu.
Zibi33

Postprzez Bart 2005-12-07, 8:23 pm

Co do P Pitry - jego kontrakt oraz kntuzja i operacja !
Cała prawda już 10 stycznia w programie UWAGA w TVN :shock:

Wesołych Świą i awansu w nowym roku dla wszystkich kibiców Z S
Bart

Postprzez Fan 2005-12-08, 12:39 am

Bart napisał(a):Co do P Pitry - jego kontrakt oraz kntuzja i operacja !
Cała prawda już 10 stycznia w programie UWAGA w TVN :shock:

Wesołych Świą i awansu w nowym roku dla wszystkich kibiców Z S

Szkoda ze nie INTERWENCJA lub POD NAPIECIEM. Parodia. Pitremu juz dziekujemy. A jak go nie kupia z extraklasy :twisted: mam nadzieje ze bedzie kopal z Byczynami, Tucznawami i Zewem.
Fan
Working Class

Postprzez florian 2005-12-08, 12:58 am

Szkoda,że PP nie pamięta jak doznał kontuzji i jak to włodarze klubu starali się o niego zdrowie.[/quote]

Myślę,że pamieta i to między innymi dlatego decyduje się opuscić klub.Nawet w tamtym przypadku dyrektor działał jak amator.Zamiast zabiegu w uznanej klinice w Żorach operowany był w Pszczynie przez co stracił dwa miesiące grania.
Dyrektorze do PRACY!!!!!!!!
florian

Postprzez bankier 2005-12-08, 8:13 am

Fan - widzę, że stan Twojego umysłu sięgnął dna a stan Twojej frustracji związanej z odejściem Pitrego nie pozwala Ci na logiczną analizę faktów... czego skutkiem są brednie, które zamieściłeś powyżej.
bankier

Postprzez WOJTEK 2005-12-08, 9:06 am

Panowie - nawet jeśli Przemek odejdzie ( co nie jest takie pewne ) nie dajmy się zwariować. Życie toczy się dalej, będzie ktoś inny. Więcej luzu...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez keff79 2005-12-08, 10:45 am

No i w Legii są czystki, które mogły by nas zainteresować :

Mirko Poledica
Tomasz Sokołowski
Marcin Chmiest
Jacek Magiera
Ahmed Ghanem
Tomasz Jarzębowski

"Jacek Magiera nigdy nie ukrywał, że będzie chciał wrócić do swojego macierzystego klubu III ligowego Rakowa Częstochowa"

No jakby trafili do nas Tomasz Jarzębowski, Jacek Magiera czy Ghanem było by miło.. no ale to zdaje się trzeba mieć w klubie kogoś kto by chociaż zainteresował się tematem.. nie wiem - zadzwonił czy coś..
keff79

Postprzez Przemek26 2005-12-08, 10:54 am

Nie tylko w Legii ale i w Pogoni jest czystka
Piotr Celban
Tomasz Parzy
Grzegorz Matlak
i inni
Trzeba tylko chcieć się ruszyc z fotela.
Przemek26

Postprzez asdf 2005-12-08, 11:01 am

Podzielam zdanie Fana, Pitremu niech sie dzieje jak najgorzej.
asdf

Postprzez MarcelZS 2005-12-08, 12:26 pm

Dajcie Przemkowi spokój, nik nie wie w jakiej atmosferze są prowadzone rozmowy na lini Klub - Przemek, więc nie traktujmy go jako "zdrajcy", bo zapewne klub skąpi kasy, a frajerstwa nie można rządać od Pitrego.
Każdy z krytykujących odszedł by jak by miał propozycję gry w wyższej lidze, za zdecydowanie większe pieniądze.

Ja mu życzę jak najlepiej, niehc się spełnią jego marzenia, nawet o grze w Barcelonie :wink: .

Choć nie ukrywam, że wolałbym aby został i dał z siebie wszystko na wiosnę.
MarcelZS

Postprzez Fan 2005-12-08, 2:49 pm

bankier napisał(a):Fan - widzę, że stan Twojego umysłu sięgnął dna a stan Twojej frustracji związanej z odejściem Pitrego nie pozwala Ci na logiczną analizę faktów... czego skutkiem są brednie, które zamieściłeś powyżej.

Od tego jest forum i ten temat wiec pisze co mysle i to tylko moje zdanie. Nie podoba Ci sie moj posty/posty nie czytaj, proste. Nikt Ci nie kaze.
Zaznaczam ze sfrustrowany nie jestem i nie mam kompleksow.
Fan
Working Class

Postprzez NHK12 2005-12-08, 3:09 pm

Z dzisiejszego Przeglądu Sportowego: " Zagłębie prowadziło rozmowy z Igorem Sypniewskim -Igor chciał rozwiązać kontrakt z Łks i przenieść sie do Sosnowca , relacjonuje szkoleniowiec Tochel- byliśmy dogadani i przekazałem sprawe moim szefof. Oni, zdecydowali że Sypniewski jest za stary ,by starać się o jego transfer. system sprowadzania nowych piłkarzy do Zagłębia jest dość skomplikowany i mieści sie w pewnych granicach : po pierwsze musi to być piłkarz z KARTĄ NA RĘKU , mieć skończone 23 lata ( WÓWCZAS NIE OBOWIĄZUJE EKWIWALENT ZA WYSZKOLENIE) a nie przekroczone 28. Tak więc Tpchel ma grać tymi piłkarzami , którymi dysponował w trakcie niezbyt udanej jesieni . Ponadto dyrektor W. Rudy prowadzi negocjaacje w sprawie pozyskania Wojciecha Tyca Z Polary Wrocław. O WIELKICH TRANSFERACH SOSNOWIECCY KIBICE MOGĄ NA RAZIE ZAPOMNIEC"

I tak więc opowieści działaczy o awansie możemy włożyć między bajki . Niestety przykro ale 1 liga nie dla nas.
POZDRAWIAM ze smutkiem.
NHK12

Postprzez gruby 2005-12-08, 3:12 pm

NHK12 napisał(a):Z dzisiejszego Przeglądu Sportowego: " Zagłębie prowadziło rozmowy z Igorem Sypniewskim -Igor chciał rozwiązać kontrakt z Łks i przenieść sie do Sosnowca , relacjonuje szkoleniowiec Tochel- byliśmy dogadani i przekazałem sprawe moim szefof. Oni, zdecydowali że Sypniewski jest za stary ,by starać się o jego transfer. system sprowadzania nowych piłkarzy do Zagłębia jest dość skomplikowany i mieści sie w pewnych granicach : po pierwsze musi to być piłkarz z KARTĄ NA RĘKU , mieć skończone 23 lata ( WÓWCZAS NIE OBOWIĄZUJE EKWIWALENT ZA WYSZKOLENIE) a nie przekroczone 28. Tak więc Tpchel ma grać tymi piłkarzami , którymi dysponował w trakcie niezbyt udanej jesieni . Ponadto dyrektor W. Rudy prowadzi negocjaacje w sprawie pozyskania Wojciecha Tyca Z Polary Wrocław. O WIELKICH TRANSFERACH SOSNOWIECCY KIBICE MOGĄ NA RAZIE ZAPOMNIEC"

I tak więc opowieści działaczy o awansie możemy włożyć między bajki . Niestety przykro ale 1 liga nie dla nas.
POZDRAWIAM ze smutkiem.

to są poprostu jaja,mając takie wymagania nie da się zbudować wielkiej/dobrej drużyny :roll: :roll: ,a co do Igora nie wiem czy byłby wielkim wzmocnieniem,ale zawsze to coś :wink:
gruby

Postprzez Kamilsts 2005-12-08, 3:20 pm

No to już k***a są kpiny !!! No to 1 liga może za 10 lat ... Co to za budowanie drużyny? Po co te wcześniejsze zapowiedzi o awansie?
Kamilsts

Postprzez emdżej 2005-12-08, 3:32 pm

Może i facet ma 31 lat, ale w podobnym wieku są przecież nasi bośniaccy obrońcy! A co do Sypniewskiego to stać go zawsze na dobrą grę. Wystarczy wymienić kluby w jakich grał. M.in. Wisła Kraków i Panathinaikos
emdżej

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna