peterrabit3 napisał(a):miejmy nadzieje ze policja nie zezwoli na publicznosc
Policja musi zezwolic na udzial publicznosci.
Jesli Zaglebie i Wisla moga to Cracovia tez....
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
peterrabit3 napisał(a):miejmy nadzieje ze policja nie zezwoli na publicznosc
debil z onetu napisał(a):Zapraszamy do Sosnowca! Miło że mogliśmy pomóc
cala napisał(a):peterrabit3 napisał(a):miejmy nadzieje ze policja nie zezwoli na publicznosc
Policja musi zezwolic na udzial publicznosci.
Jesli Zaglebie i Wisla moga to Cracovia tez....
Smazu napisał(a):debil z onetu napisał(a):Zapraszamy do Sosnowca! Miło że mogliśmy pomóc
Ja pier**** ,trzeba iść się napić bo na trzeźwo szlag człowieka trafia
rossoneri napisał(a):swietna wiadomosc raz ze kasa ,ktora mozemy przeznaczyc na wzmocnienia i wymiana tej naszej nienajlepszej murawy po sezonie:) jedyny problem to co z kibicami i to trzeba rozwiazac ,mysle ,ze najlepsze wyjscie zeby Cracovia grala bez publicznosci
rossoneri napisał(a):swietna wiadomosc raz ze kasa ,ktora mozemy przeznaczyc na wzmocnienia i wymiana tej naszej nienajlepszej murawy po sezonie:) jedyny problem to co z kibicami i to trzeba rozwiazac ,mysle ,ze najlepsze wyjscie zeby Cracovia grala bez publicznosci
SO_1906 napisał(a):A w umowie wyraźnie napisane jest że zostanie wymieniona murawa, czyli trawa a nie ziemia
cala napisał(a):SO_1906 napisał(a):A w umowie wyraźnie napisane jest że zostanie wymieniona murawa, czyli trawa a nie ziemia
Nie wiem o co ci chodzi z ta ziemia??
Przeciez w tej chwili ja wymieniaja
cala napisał(a):SO_1906 napisał(a):A w umowie wyraźnie napisane jest że zostanie wymieniona murawa, czyli trawa a nie ziemia
Nie wiem o co ci chodzi z ta ziemia??
Przeciez w tej chwili ja wymieniaja
rossoneri napisał(a):ok moze masz racje z ta ziemia ,ale powiedz co tracimy jak bedzie Cracovia u nas grala? mnie sie wydaje ze to bardzo dobra oferta 70 000 za mecz ,rozegraja 8 czyli po pomnozeniu wychodzi ladna sumka ,a oprocz tego maja wymienic murawe ,to o co chodzi? jedynym problemem sa tylko kibice
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników