przez Lars 2004-12-18, 11:53 am
teraz troche bardzije inteligentnie.
Panie Prezydencie Górski dlaczego nie stara się Pan polepszyć mi warunków spędzania sobót? Przypominam ze właściciel Zagłębia chciał na 100-lecie wprowadzic zespół do ekstrakalsy. tak tak, dobrze Pan czyta (pewnie Pan nieprzeczyta bo jak tu wejsc na forum klubu ktorego istnienie tak przeszkadza), miasto któremu pan przewodniczy mogło mieć zespół pierwszoligowy. Gdybym ja był własciecielem i widział nastawienie UM do klubu zachowywał bym sie podobnie. bo dlaczego ja mam inwestować w zespół jesli infrastrukturą sie nikt nieprzejmuje.
Może działania miasta niewpłyneły negatywnie na fundusze przeznaczone na klub, może wciąż włascieciel wykonuje swoje plany i nie miał zamiaru jeszcze troszke dofinansować zespołu. Ale moim zdaniem, gdyby władze klubu widzialy ze stadion sie zmienia, powstaję piekny obiekt, i ogólnie miasto sprzyja ekspansji klubu było by troszke inaczej.
Na koniec pragne jeszcze raz Panu przypomnieć iż KIBICE nie są miejszością w Sosnowcu. No ale Panu, to pewnie obojetne czy popierają Pana czy nie. przeciez dzis pogrzeb SLD, wiec pewnie i tak nie wygrał by Pan kolejnych wyborów. Najlepszym rozwiazaniem z Pana punktu widzenia jest dotrwać do konca, pobrać odpowiednio wysokie wynagrodzenie za 'dobrze' wykonana prace, a być moze wziąśc coś jeszcze na lewo do kieszonki, czego niestety moja osoba Panu nie może zarzucic bo nie ma dowodów...no ale, niedaleko spada jabłko od jabłoni, Miller, Peczak...może i za kilka lat okaże sie że Górski.
Pozdrawiam
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE