Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adam1906 napisał(a):Chyba komuś pojebało się w dyniChoć to zdanie wiele tłumaczy, dlaczego pojawił się strach przed krytyką wesołych poczynań za pieniądze podatników
Adam1906 napisał(a):klub podejmie kroki prawne, przeciwko godzącym w jego dobre imię
django napisał(a):Adam1906 napisał(a):klub podejmie kroki prawne, przeciwko godzącym w jego dobre imię
Jak rozumiem Jaroszewski zamierza zlożyć doniesienie na samego siebie.
novack napisał(a):Koszt pozwu w imieniu klubu zapewne też zostanie wypłacony z pieniędzy pochodzących z podatków pozwanych.
Tomcjo napisał(a):Ludzie którzy wyprowadzają pieniądze z klubu do swojej kieszeni przyłapani na gorącym uczynku będą twierdzić ze kieszeń jest nie ich tak samo jak ręka za którą złapano złodzieja .
Adam1906 napisał(a):Tomcjo napisał(a):Ludzie którzy wyprowadzają pieniądze z klubu do swojej kieszeni przyłapani na gorącym uczynku będą twierdzić ze kieszeń jest nie ich tak samo jak ręka za którą złapano złodzieja .
Uważaj na słowa, bo "gardzący zimnym wyrachowanym kłamstwem i chęcią ugrania czegoś dla siebie" Pan prezes już dzwoni po ekipę, żeby wszystkie "szczekające kundle" z tego forum pozawijała![]()
Pamiętaj, że z Twoimi "toksycznymi zastrzykami, które niewinnym ludziom robią krzywdę" Pan prezes "nie ma problemu, ale nie wszyscy w klubie dobrze to znoszą."
Szkoda tylko, że (naprawdę nie mogę wyjść z podziwu, skąd te śmieszne porównania) "nie mający problemu z toksycznymi zastrzykami" Pan prezes na ostatnim sparingu zjebał jak burą sukę Bogu ducha winnego Guliwera, który zadał mu jakieś pytanie, sorry, chciał podać jakiś "toksyczny zastrzyk"...
* wytłuszczone cytaty pochodzą z "wywiadu" z prezesem
novack napisał(a):Skąd Ty bierzesz te memy?
Adam1906 napisał(a):"gardzący zimnym wyrachowanym kłamstwem i chęcią ugrania czegoś dla siebie"[/i] Pan prezes
novack napisał(a):Na "włodarzy" Zagłębia wygląda mi dwóch pierwszych...
Adam1906 napisał(a):novack napisał(a):Na "włodarzy" Zagłębia wygląda mi dwóch pierwszych...
Skąd wiedziałeś, że ten specjalista od rzucania granatem hukowym to nasz specjalista od transferów, a ten specjalista od wchodzenia jako pierwszy na chatę to nasz specjalista od wywiadów prasowych?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników