Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Smazu napisał(a):Dzisiaj w centrum stolicy było naprawdę gorąco. Masa przepychanek, latające kamienie, policja i wkurzeni kupcy. A co tam robili chuligani z Łazienkowskiej?
Więcej:
http://www.sportfan.pl/artykul/10618/ki ... bylo-meczu
Żałosna prowokacja...
To akurat nie jest prowokacja. Media, szczególnie TVN i GW często stosują manipulację, żeby przedstawić w jak najgorszym świetle kibiców Legii, ale tym razem kilkudziesięciu baranów sprawiło, że nie muszą naciągać faktów. Oglądałem dzisiaj dość dokładnie relacje z Warszawy i niestety wśród tych, którzy najbardziej dymili było dużo ludzi w szalikach, bluzach, pokazujących znaczek L, albo śpiewających "Sen o Warszawie". Nie mogłem się nadziwić ich debilizmowi, bo jak już chcieli awantury, to mogli to zrobić na własne konto, a nie pod szyldem Legii, dając pretekst do takich artykułów jak ten powyżej i następnych, które na pewno się pojawią.
Blajpios napisał(a):No, właśnie, pomimo nieznajomości szczegółów wszystkich, jednak niektóre oceny nawet z daleka, jak widać, można wydawać jednoznacznie, bo z dalszej perspektywy jest i gorzej i lepiej, tak jak i z bliskiej.
- Jeżeli jest to możliwe, nie należy rozwlekać swoich wypowiedzi w niekonieczną długość. Na forum jest sporo tematów, które zawierają jeszcze więcej wypowiedzi, wśród wyjątkowo długie teksty mogą być odczuwane jako obciążające. Odpowiadaj na tematy jeżeli masz na prawdę coś do powiedzenia. Wypowiedzi składające się z kilka słów są zbędne.
flex napisał(a):Blajpios proszę Cię, co ty chciałeś wyrazić poniższym zdaniem:Blajpios napisał(a):No, właśnie, pomimo nieznajomości szczegółów wszystkich, jednak niektóre oceny nawet z daleka, jak widać, można wydawać jednoznacznie, bo z dalszej perspektywy jest i gorzej i lepiej, tak jak i z bliskiej.
Mam prośbę o pisanie zwięźle i na temat.
Jest taki punkt regulaminu:- Jeżeli jest to możliwe, nie należy rozwlekać swoich wypowiedzi w niekonieczną długość. Na forum jest sporo tematów, które zawierają jeszcze więcej wypowiedzi, wśród wyjątkowo długie teksty mogą być odczuwane jako obciążające. Odpowiadaj na tematy jeżeli masz na prawdę coś do powiedzenia. Wypowiedzi składające się z kilka słów są zbędne.
W swoim pierwszym meczu mistrz Polski Wisła Kraków zagra w Sosnowcu z 14-krotnym mistrzem Polski Ruchem Chorzów.
Smazu napisał(a):W swoim pierwszym meczu mistrz Polski Wisła Kraków zagra w Sosnowcu z 14-krotnym mistrzem Polski Ruchem Chorzów.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... sa,1342517
Landryn napisał(a):Czyli Cracovia gra u nas swoje mecze ligoweBo pogubiłem się nieco .
Blajpios napisał(a):Wczoraj bodaj Wyborcza podawała, że mogą zagrać na Stadionie GKSu Katowice. Ponoć tam już jest podgrzewana murawa, światła chyba też...
SO_1906 napisał(a):Blajpios napisał(a):Wczoraj bodaj Wyborcza podawała, że mogą zagrać na Stadionie GKSu Katowice. Ponoć tam już jest podgrzewana murawa, światła chyba też...
Przecież światła były zawsze i to nawet 4000 lux, więc nie wiem o co Ci chodzi. Chyba że je ściagali ostatnio do remontów czy konserwacji o czym mi nie wiadomo... A co do meczów Craxy to też słyszałem właśnie że w Katowicach mają grać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników