Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
maras24 napisał(a):Sparing odwołony w zeszłym roku było to samo..Kto organizuje te zagraniczne zgrupowania Zagłębia??Każdy z drugoligowców miał przynajmniej jednego dobrego sparingpartnera a My gramy z liderami 5 ligi.Jak dla mnie to kapa i ciekaw jestem jak to się odniesie do meczów ligowych.
WOJTEK napisał(a):Dokładnie adas. Co by się nie stało to jest to wina Rudego. Panowie, więcej tolerancji i dystansu.
ZACZNĘ PODOBNIE JAK WOJTEK. DROGI PUZONIE. KONTAKT Z DYREKTOREM SPRAWIA TEŻ, ŻE MYŚLĘ TROCHĘ INACZEJ NIŻ TY. OWSZEM JEST WIELE SPRAW, KTÓRE MOŻNA DYREKTOROWI ZARZUCIĆ, ALE NIE MOŻNA WSZYSTKICH SWOICH TROSK I ZMARTWIEŃ PRZELEWAĆ NA JEGO OSOBĘ. TU NIE CHODZI O TO CZY GO KTOŚ LUBI CZY NIE, TYLKO NIEDŁUGO ZA ZBYT DŁUGĄ ZIMĘ W POLSCE TEŻ BĘDZIE ZDANIEM NIEKTÓRYCH KIBICÓW ODPOWIEDZIALNY.Puzon napisał(a):Adaś, Wojtek- ja rozumiem, że przez częste kontakty z dyrektorem niektórzy stają się mu bardziej"życzliwi". Natomiast bądźmy szczerzy. Jest to najgorsza osoba , która może piaszczyć to stanowisko. Koleś ma w dupie Zagłebie!!!
Mylisz się i to bardzo. Pan dyrektor Rudy jest najwyższą instancją w klubie poza prezesem , który uczynił go odpowiedzialnym za wszystkie działania w klubie . Przez niego przechodzą wszystkie decyzje. On opiniuje wszystkie działania w klubie od zatrudnienia sprzątaczki po sparingpartnerów , bazę treningową , kontakty z MOSIR-em , kontrakty zawodników i wiele innych . To On osobiście za to odpowiada . Ma do tego ludzi nad którymi sprawuje pieczę . A jeżeli jego rola ma sprowadzać się do przyjmowania gości podczas meczów Zagłębia i organizowania pomeczowych spotkań to takim dyrektorem może być każdy , nawet pan Kaziu co otwiera bramę.WOJTEK napisał(a):Drogi Puzonie. Kontakty nie mają nic wspólnego. Dobrze wiesz,że Rudy nie ma nic wspólnego z boiskiem czy sparingami. Jednak kojarzenie całego zła z jedną tylko osobą jest niesprawiedliwe. Czy może się myle ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników