Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
żaba napisał(a):Jestem sedzią piłkarskim i kibicem Zagłebia.Wczoraj na Ludowym mielismy egzamin z przygotowania kondycyjnego i przy jego okazji obserwowałem pracujacych tam pracowników.Muszę powiedzieć że panowie robotnicy pracuja sobie umiarkowanie wolnym tempem, zamiast pracować przygladali sie naszym biegom.Ja nie wiem , albo słabo im płaca albo pracuja na godziny albo w dupie mają ta robotę.Jak tak dalej pójdzie ten remont nigdy sie nie skończy. Ten remont to i tak prowizorka,prawda jest taka że nalezałoby zbudować od podstaw choć jedną trybune i to z tej ztrony gdzie nonorowa, trybunę z prawdziwego zdarzenia.Takie roboty nic nie dają i nasz stadion wyglada rodem z lat 50-tych.
WOJTEK napisał(a):RUSY ?? CHODZI CI ZAPEWNE O RUDEGO.
UCZEPIŁEŚ SIĘ CHŁOPA JAK RZEP PSIEGO OGONA. ALE ZROZUM WRESZCIE , ŻE RUDY NIE MA WPŁYWU NA REMONT. JEST DYREKTOREM KLUBU ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC A NIE DYREKTOREM MOSIRU , DO KTÓREGO NALEŻY STADION I OD KTÓREGO ZALEŻY REMONT. TAK TRUDNO ZOBACZYĆ JAKA JEST RÓŻNICA ???
BO OCZYWIŚCIE ŚLIMACZENIE REMONTU TO OSOBNY TEMAT. ALE MOZE TRZEBA ODWIEDZIĆ PANA DRĄŻKIEWICZA ?? :wink: :wink:
żabomiro napisał(a):zgadzam się z Carlosem wszyscy na następne wybory zemsta będzie słodka wróg Zagłębia jest moim wrogiem amen :mlyn:
Krawiec napisał(a):żabomiro napisał(a):zgadzam się z Carlosem wszyscy na następne wybory zemsta będzie słodka wróg Zagłębia jest moim wrogiem amen :mlyn:
Tak z ciekawości , jaka opcja bedzie bardziej przychylna remontowi stadonu ? Może i ja zagłosuje ;-)
Robson_sc napisał(a):O ile wiem Winiarski tez uwaza ,ze stadion nie jest najwazniejszy ,wiec na wielka pomoc z jego strony raczej bym nie liczyl.
żabomiro napisał(a):wybory dopiero za dwa lata ale obecny prezydent działa przeciwko klubowi i trzeba go zmienić może być prezesem szermierzy. A następny prezydent napewno nie Winiarski pewnie będzie kandydował Hałasik to chyba najlepszy wybór
zgredos napisał(a):żabomiro napisał(a):wybory dopiero za dwa lata ale obecny prezydent działa przeciwko klubowi i trzeba go zmienić może być prezesem szermierzy. A następny prezydent napewno nie Winiarski pewnie będzie kandydował Hałasik to chyba najlepszy wybór
To jest forum kibiców a nie wyborcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników