Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tylko , że z tymi juniorami grali także :MrCricket napisał(a):Skład w dużej części juniorski, ale mimo to cieszy wygrana z mocnym 4-ligowcem. Jutrzejszy sparing zagramy mocniejszym składem i z mocniejszym rywalem, wtedy będzie można wysnuć jakieś bardziej znaczące wnioski.
mały napisał(a): A tak na marginesie atmosfera nie jest dobra. Po sparingu z Bełchatowem mało brakowało a doszłoby w szatni do rękoczynów. Ot "nasze gwiazdki " !!
Jabyś uważnie śledził moje posty to byś wiedział , że podaje tylko sprawdzone informację i nie szukam tu żadnej sensacji. Jeżeli chodzi Ci o Ujka to nie wiem bo jestem kibicem Zagłębia a nie poszczególnych graczy. Ale jak masz do niego pytania to nie krępuj się , dzwoń do Niego napewno na wszystkie odpowie! :shock:Leyton napisał(a):mały napisał(a): A tak na marginesie atmosfera nie jest dobra. Po sparingu z Bełchatowem mało brakowało a doszłoby w szatni do rękoczynów. Ot "nasze gwiazdki " !!
Może jakieś szczegóły? Kto kogo chciał bić? I o co poszło? :wink:
A co u Mariusza? Dużo już teraz zarabia? Zadowolony jest? I co w ogóle u niego słychać :wink:
Myślę, że wielu kibiców z wypiekami na twarzy czeka na kolejne newsy. :mrgreen:
Leyton napisał(a):Chyba z tej.... czyli odpowiedniku naszej drugiej. Miłej lektury :D
(piąte miejsce)
http://www.fcbaranovichi.com/turn_tablitsa.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników