przez CharoN^ 2005-07-11, 8:02 am
Wkońcu przebrnąłem przez ten temat i stwierdzam, iż większość forumowiczów jest przewrażliwiona. Do rzeczy...
Staram się zrozumieć Uja, który nie jest już "młodzikiem". Każdemu piłkarzowi marzy się gra w ekstraklasie (faktycznie, przecież na 100% nie wiemy czy Zagłębie wzmocni grono pierwszoligowców w następnym sezonie). Z drugiej strony obraził klub, postępuje nielojalnie. Na stronie głównej każdy z nas przeczytał o czterokrotnym zwiększeniu Jego zarobków... Aż "boje się" pomyśleć ile Ujo nas kosztuje (wystarczy pomyśleć o tych śmiesznych pięniądzach, które zarabiają Hosić, Adżem, Zuban). Mam jednak nadzieję, że Ujo zostanie w Zagłębiu, chociaż... z niewolnika nie ma zawodnika! Myślę, że po ewentualnym odejściu Uja (jeśli niechcą dać conajmniej 600 tys. zł [minimum] to niech się je...) klub uzupełniłby tą lukę kupując renomowanego zawodnika, który spełniłby nasze oczekiwania (o ile się nie myle kiedyś była taka wzmianka - ZAGŁĘBIE W PRZERWIE LETNIEJ WYKONA JEDYNIE ZMIANY KOSMETYCZNE, A KAŻDY UBYŁY ZAWODNIK BĘDZIE GODNIE ZASTĄPIONY, tego się trzymajmy). Troszkę optymizmu, będzie I liga i inaugarycjny mecz z Legią :wink:.