django napisał(a):Odnośnie imprezy "Aktywne Zagłębie". Mimo dobrej pogody bardzo mało ludzi, ale przy całkowitym braku reklamy trudno się dziwić. A szkoda, bo moim zdaniem impreza udana i przy odpowiednim nagłośnieniu niewielkim kosztem można było zrobić klubowi dobry PR. Cieszy, że prezesowi udało się zaangażować sporo instytucji z regionu: od prywatnych firm (Nemo) do organizacji pozarządowych (Kana). Oby jak najwięcej takich wydarzeń organizowanych przez klub przy zastrzeżeniu, że będą lepiej "sprzedawane".
PS Z ciekawości wszedłem sobie na stronę akcji SosnowiecGra i wśród partnerów nie ma co prawda Zagłębia, które brało w niej udział, jest za to kilka tworów z "Silesią" w nazwie.
zgadzam się, impreza świetna. dzieciaki mogły się powygłupiać ćwicząc capoeirę, czy grając w nogę,
poza tym miły gest z tymi balonami i zdjęciami, nie mówiąc o pani na szczudłach, która u dzieciaków
wzbudzała uśmiech.
na szczęście z tego, co doczytałam, następną akcją ma być : Mikołajkowe Zagłębie, a to dobrze,
choć szkoda, że tych plakatów nie było więcej, bo oprócz Radia Zet i dwóch plakatów koło na przystanku EGZOTARIUM, ja nic więcej nie zauważyłam.