Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Piotr R. napisał(a):Jestem w tym trudniejszej sytuacji, że z uwagi na rygory postępowania karnego nie mogę przedstawić ani treści postawionych mi zarzutów, ani treści złożonych przeze mnie wyjaśnień. Muszę jednak zaznaczyć, że wbrew informacjom medialnym, nigdy nie przyznałem się do sprzedania meczu Lecha Poznań.
daro napisał(a):Jage zdegradowali,ciekawi mnie teraz czy beda mieli tyle odwagi zeby to samo zrobic z pyrami. Tylko ze w Poznaniu maja bajeczke pt"nastepca prawny" i krew mnie zalewa jak smieja sie z calej Polski .... qrw .. mac
Chodzi o sławetny sezon 2004/05, w którym Jagiellonia... nie awansowała z drugiej ligi. O tym jednak, jak zażarta mogła być wtedy "walka" o ekstraklasę, świadczy fakt, że z ośmiu najlepszych zespołów tamtego sezonu w drugiej lidze sześć (Korona Kielce, Arka Gdynia, Widzew Łódź, Podbeskidzie Bielsko-Biała, Jagiellonia, Zagłębie Sosnowiec) już ukarano za korupcję, a jeden (Kujawiak Włocławek) został przejęty pół roku później przez Zawiszę Bydgoszcz, po czym w ogóle wycofany z ligi, dzięki czemu zresztą uniknął odpowiedzialności. Tylko PGE GKS Bełchatów (awansował wtedy z Koroną i Arką) jest jeszcze bezkarny.
emdżej napisał(a):Chodzi o sławetny sezon 2004/05, w którym Jagiellonia... nie awansowała z drugiej ligi. O tym jednak, jak zażarta mogła być wtedy "walka" o ekstraklasę, świadczy fakt, że z ośmiu najlepszych zespołów tamtego sezonu w drugiej lidze sześć (Korona Kielce, Arka Gdynia, Widzew Łódź, Podbeskidzie Bielsko-Biała, Jagiellonia, Zagłębie Sosnowiec) już ukarano za korupcję, a jeden (Kujawiak Włocławek) został przejęty pół roku później przez Zawiszę Bydgoszcz, po czym w ogóle wycofany z ligi, dzięki czemu zresztą uniknął odpowiedzialności. Tylko PGE GKS Bełchatów (awansował wtedy z Koroną i Arką) jest jeszcze bezkarny.
Całość na http://www.sport.pl/pilka/1,65050,62673 ... cyjne.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników