Już od lipca nowy początek, nowe nadzieje, nowy trener i nowa walka o pierwszą szóstkę. Ależ to piękne

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
paw25 napisał(a):Co było specyficznego w meczu z Ruchem??Wygrali bo kupili.
Uwielbiam takie komentarze wygrali krytyka i szukanie dziury w całym .Panie Jacek Stychno nie lubi się Zagłębia co???
jackie57 napisał(a):Gdy obrońcy odsuwają się przy "megarajdzie", to jest to co najmniej zastanawiające.
Adam1906 napisał(a):jackie57 napisał(a):Gdy obrońcy odsuwają się przy "megarajdzie", to jest to co najmniej zastanawiające.
Grałeś kiedykolwiek w piłkę? Mam rozumieć, że Ty wszedłbyś ostro nogami w gościa, który drybluje biegnąc w polu karnym? Każdy Ci powie, że to i tylko to było powodem owego "odsuwania się" obrońców, więc skończ opowiadać pierdoly o rzekomym kupowaniu meczów. Z Ruchem, a wcześniej z GieKSą, wygraliśmy przy pełnych trybunach ambicją i gryzieniem trawy (czego niestety brakuje w innych meczach), wykorzystując słabszą formę rywali. Zresztą widać to było po ówczesnych wynikach zarówno Cyganów jak i Niebieskich. Gadki o ustawionych meczach uważam za szukanie dziury w całym.
jackie57 napisał(a):Adam1906 napisał(a):jackie57 napisał(a):Gdy obrońcy odsuwają się przy "megarajdzie", to jest to co najmniej zastanawiające.
Grałeś kiedykolwiek w piłkę? Mam rozumieć, że Ty wszedłbyś ostro nogami w gościa, który drybluje biegnąc w polu karnym? Każdy Ci powie, że to i tylko to było powodem owego "odsuwania się" obrońców, więc skończ opowiadać pierdoly o rzekomym kupowaniu meczów. Z Ruchem, a wcześniej z GieKSą, wygraliśmy przy pełnych trybunach ambicją i gryzieniem trawy (czego niestety brakuje w innych meczach), wykorzystując słabszą formę rywali. Zresztą widać to było po ówczesnych wynikach zarówno Cyganów jak i Niebieskich. Gadki o ustawionych meczach uważam za szukanie dziury w całym.
paw25 napisał(a):Co było specyficznego w meczu z Ruchem??Wygrali bo kupili.
Uwielbiam takie komentarze wygrali krytyka i szukanie dziury w całym .Panie Jacek Stychno nie lubi się Zagłębia co???
jackie57 napisał(a):To dlaczego w innych meczach brakuje "gryzienia trawy". Czy coś stoi na przeszkodzie? Poza tym ja nie pisałem o kupowaniu meczów, a kluby z tego samego regionu wspierają się czasem w trudnej sytuacji.
Lars napisał(a):paw25 napisał(a):Co było specyficznego w meczu z Ruchem??Wygrali bo kupili.
Okradłeś mnie z marzeń Panie paw25. Ja cały czas wierzyłem, że to legendarny Jack Sparrow, piracki lord siedmiu mórz, kibicuje Zagłębiu
petromar napisał(a):ooooo zaczyna się - wygrali to kupili !!!![]()
![]()
![]()
![]()
pomaganie klubów z regionu....
co jeszcze nasi kibice nie wymyślą. hahaha
remis w Chojnicach tez opłacony, a przegrane mecze? sprzedane?![]()
![]()
jackie57 napisał(a):petromar napisał(a):ooooo zaczyna się - wygrali to kupili !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Każdy wyciąga takie wnioski z przebiegu rundy wiosennej, jakie uważa za stosowne, i szyderstwo na nic się zda. Co do przegranych meczów uwagę zwraca tylko 0:6 w Rzeszowie, ale skoro w tym klubie zawodnicy zwalniają trenera, to już nic nie może zdziwić, a co do meczu w Chojnicach, to jeszcze tylko tego brakowało, aby "kupować" remis od OSTATNIEJ drużyny w tabeli.
petromar napisał(a):jackie57 napisał(a):petromar napisał(a):ooooo zaczyna się - wygrali to kupili !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Każdy wyciąga takie wnioski z przebiegu rundy wiosennej, jakie uważa za stosowne, i szyderstwo na nic się zda. Co do przegranych meczów uwagę zwraca tylko 0:6 w Rzeszowie, ale skoro w tym klubie zawodnicy zwalniają trenera, to już nic nie może zdziwić, a co do meczu w Chojnicach, to jeszcze tylko tego brakowało, aby "kupować" remis od OSTATNIEJ drużyny w tabeli.
serio?
przecież to są naprawdę jakieś brednie - o kupowanych meczach, o pomocy klubów z regiony itp...
wszystkie przegrane rozumiem że są sprzedane przez nas....
Przegrywamy - wiadomo źle - wygrywamy też nie za bardzo bo pewno kupiliśmy.....
to może remisy będą najbardziej satysfakcjonujące w tym znaczeniu? ale nie ...czekaj remis też nie bo z ostatnią drużyną nie !!
Ludzie zastanówcie się nieraz co piszecie bo to jakaś naprawdę oderwana od rzeczywistości jest sytuacja![]()
Cieszmy się jak wygrywamy a nie szukajmy tu problemow i zakupów))
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników