I liga sezon 2022/2023

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: I liga sezon 2022/2023

Postprzez Lars 2023-04-25, 1:44 pm

Panowie, więcej optymizmu. Po pierwsze, z ŁKSem raczej wygramy, bo nasi piłkarze dobrze się czują w "dużych" meczach. Po drugie, Łęczna za chwile się utrzyma i tam właśnie zostanie przełamana nasza niemoc wyjazdowa. Ogólnie na dzień dzisiejszy wg estymatora nasze szanse na pierwszą szóstkę wynoszą zero procent, a pierwszym zespołem, któremu program daje takie szanse jest 11 w tabeli Górnik Łęczna z prawdopodobieństwem baraży ocenianym na 0,6 procenta szans. Także słowa naszego byłego trenera, o tym że spróbujemy powalczyć o baraże stały się tak samo nieaktualne jak jego praca w Sosnowcu.

Już od lipca nowy początek, nowe nadzieje, nowy trener i nowa walka o pierwszą szóstkę. Ależ to piękne :)
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez jackie57 2023-04-25, 2:39 pm

Gdyby nie "specyficzne" mecze z GKS Katowice i Ruchem, o utrzymaniu się raczej nie byłoby mowy.
jackie57

Postprzez paw25 2023-04-25, 3:29 pm

Co było specyficznego w meczu z Ruchem ???Wygrali bo kupili.? Uwielbiam takie komentarze wygrali krytyka i szukanie dziury w całym .Panie Jacek Stychno nie lubi się Zagłębia co???
paw25

Postprzez jackie57 2023-04-25, 4:12 pm

paw25 napisał(a):Co było specyficznego w meczu z Ruchem ???Wygrali bo kupili.? Uwielbiam takie komentarze wygrali krytyka i szukanie dziury w całym .Panie Jacek Stychno nie lubi się Zagłębia co???

Gdy obrońcy odsuwają się przy "megarajdzie", to jest to co najmniej zastanawiające. Ja życzę Zagłębiu dobrze, ale widzę co się dzieje i jak nisko klub upadł. P.S. Nie sądzę, aby ujawnianie personaliów było zgodne z regulaminem tego forum.
jackie57

Postprzez Adam1906 2023-04-25, 5:20 pm

jackie57 napisał(a):Gdy obrońcy odsuwają się przy "megarajdzie", to jest to co najmniej zastanawiające.

Grałeś kiedykolwiek w piłkę? Mam rozumieć, że Ty wszedłbyś ostro nogami w gościa, który drybluje biegnąc w polu karnym? Każdy Ci powie, że to i tylko to było powodem owego "odsuwania się" obrońców, więc skończ opowiadać pierdoly o rzekomym kupowaniu meczów. Z Ruchem, a wcześniej z GieKSą, wygraliśmy przy pełnych trybunach ambicją i gryzieniem trawy (czego niestety brakuje w innych meczach), wykorzystując słabszą formę rywali. Zresztą widać to było po ówczesnych wynikach zarówno Cyganów jak i Niebieskich. Gadki o ustawionych meczach uważam za szukanie dziury w całym.
Adam1906

Postprzez jackie57 2023-04-25, 5:30 pm

Adam1906 napisał(a):
jackie57 napisał(a):Gdy obrońcy odsuwają się przy "megarajdzie", to jest to co najmniej zastanawiające.

Grałeś kiedykolwiek w piłkę? Mam rozumieć, że Ty wszedłbyś ostro nogami w gościa, który drybluje biegnąc w polu karnym? Każdy Ci powie, że to i tylko to było powodem owego "odsuwania się" obrońców, więc skończ opowiadać pierdoly o rzekomym kupowaniu meczów. Z Ruchem, a wcześniej z GieKSą, wygraliśmy przy pełnych trybunach ambicją i gryzieniem trawy (czego niestety brakuje w innych meczach), wykorzystując słabszą formę rywali. Zresztą widać to było po ówczesnych wynikach zarówno Cyganów jak i Niebieskich. Gadki o ustawionych meczach uważam za szukanie dziury w całym.

To dlaczego w innych meczach brakuje "gryzienia trawy". Czy coś stoi na przeszkodzie?
jackie57

Postprzez jackie57 2023-04-25, 5:34 pm

jackie57 napisał(a):
Adam1906 napisał(a):

To dlaczego w innych meczach brakuje "gryzienia trawy". Czy coś stoi na przeszkodzie? Poza tym ja nie pisałem o kupowaniu meczów, a kluby z tego samego regionu wspierają się czasem w trudnej sytuacji.
jackie57

Postprzez Lars 2023-04-25, 5:53 pm

paw25 napisał(a):Co było specyficznego w meczu z Ruchem ???Wygrali bo kupili.? Uwielbiam takie komentarze wygrali krytyka i szukanie dziury w całym .Panie Jacek Stychno nie lubi się Zagłębia co???

Okradłeś mnie z marzeń Panie paw25. Ja cały czas wierzyłem, że to legendarny Jack Sparrow, piracki lord siedmiu mórz, kibicuje Zagłębiu ;-(
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Adam1906 2023-04-25, 5:55 pm

jackie57 napisał(a):To dlaczego w innych meczach brakuje "gryzienia trawy". Czy coś stoi na przeszkodzie? Poza tym ja nie pisałem o kupowaniu meczów, a kluby z tego samego regionu wspierają się czasem w trudnej sytuacji.

Szczerze? Nie wiem, bo najzwyczajniej w świecie nasi piłkarze są słabi. Wydaje mi się, że po prostu prestiż tych meczów z hanysami, otoczka spotkań, pełne trybuny itp. itd. spowodowały, że chcieli się zesrać na murawie, co nie zmienia mojej opinii o całym sezonie, że jest beznadziejny. Co do "wspierania się", to są tylko Twoje domniemania, bo jak było, jest czy będzie tego nikt z nas wiedzieć nie będzie.
Adam1906

Postprzez Adam1906 2023-04-25, 5:58 pm

ObrazekObrazek
Adam1906

Postprzez jackie57 2023-04-25, 6:54 pm

Lars napisał(a):

Okradłeś mnie z marzeń Panie paw25. Ja cały czas wierzyłem, że to legendarny Jack Sparrow, piracki lord siedmiu mórz, kibicuje Zagłębiu ;-(

Kibicowanie Zagłębiu nie oznacza przymykania oczu na jego aktualną sytuację i rozpaczliwe próby uchronienia się przed degradacją.
jackie57

Postprzez petromar 2023-04-25, 7:37 pm

ooooo zaczyna się - wygrali to kupili !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
pomaganie klubów z regionu....
co jeszcze nasi kibice nie wymyślą. hahaha
remis w Chojnicach tez opłacony, a przegrane mecze? sprzedane? :lol: :lol: :lol:
petromar

Postprzez jackie57 2023-04-25, 8:15 pm

petromar napisał(a):ooooo zaczyna się - wygrali to kupili !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
remis w Chojnicach tez opłacony, a przegrane mecze? sprzedane? :lol: :lol: :lol:

Każdy wyciąga takie wnioski z przebiegu rundy wiosennej, jakie uważa za stosowne, i szyderstwo na nic się zda. Co do przegranych meczów uwagę zwraca tylko 0:6 w Rzeszowie, ale skoro w tym klubie zawodnicy zwalniają trenera, to już nic nie może zdziwić, a co do meczu w Chojnicach, to jeszcze tylko tego brakowało, aby "kupować" remis od OSTATNIEJ drużyny w tabeli.
jackie57

Postprzez petromar 2023-04-25, 8:25 pm

jackie57 napisał(a):
petromar napisał(a):ooooo zaczyna się - wygrali to kupili !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Każdy wyciąga takie wnioski z przebiegu rundy wiosennej, jakie uważa za stosowne, i szyderstwo na nic się zda. Co do przegranych meczów uwagę zwraca tylko 0:6 w Rzeszowie, ale skoro w tym klubie zawodnicy zwalniają trenera, to już nic nie może zdziwić, a co do meczu w Chojnicach, to jeszcze tylko tego brakowało, aby "kupować" remis od OSTATNIEJ drużyny w tabeli.

serio?
przecież to są naprawdę jakieś brednie - o kupowanych meczach, o pomocy klubów z regiony itp...
wszystkie przegrane rozumiem że są sprzedane przez nas....?
Przegrywamy - wiadomo źle - wygrywamy też nie za bardzo bo pewno kupiliśmy.....
to może remisy będą najbardziej satysfakcjonujące w tym znaczeniu? ale nie ...czekaj remis też nie bo z ostatnią drużyną nie !!
Ludzie zastanówcie się nieraz co piszecie bo to jakaś naprawdę oderwana od rzeczywistości jest sytuacja :kiepsko:
Cieszmy się jak wygrywamy a nie szukajmy tu problemow i zakupów :)))
petromar

Postprzez jackie57 2023-04-25, 8:27 pm

petromar napisał(a):
jackie57 napisał(a):

serio?
przecież to są naprawdę jakieś brednie - o kupowanych meczach, o pomocy klubów z regiony itp...
wszystkie przegrane rozumiem że są sprzedane przez nas....?
Przegrywamy - wiadomo źle - wygrywamy też nie za bardzo bo pewno kupiliśmy.....
to może remisy będą najbardziej satysfakcjonujące w tym znaczeniu? ale nie ...czekaj remis też nie bo z ostatnią drużyną nie !!
Ludzie zastanówcie się nieraz co piszecie bo to jakaś naprawdę oderwana od rzeczywistości jest sytuacja :kiepsko:
Cieszmy się jak wygrywamy a nie szukajmy tu problemow i zakupów :)))

Każdy ma prawo pozostać przy swoim zdaniu.
jackie57

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna