Spoko Yooshky, raczej nie skorzystam

wszystko powinno być transparentne w klubie ! Od A do Z . Konkurs na prezesa klubu, na człowieka odpowiedzialnego za marketing, za rzecznika klubu, do cholery za wszystko !!
Panie Szatan, Pan chce robić biznes, czy robić biznes z naszym ukochanym Zagłębiem? Bo jeżeli Pan twierdzi, ze dobro Zagłębia leży Panu na sercu to powinny być odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu ! Skończmy z wieczna tradycyjną już sosnowiecka chałturą .
To właśnie przez tą cała polską nijakość, wieczne "a jakoś to będzie", piłka nożna w Polsce jest nijaka, a od owej nijakości w Sosnowcu jest bardzo daleko !! Ale to nie wazne bo naiwni wierni kibice ( tacy jak ja ) przyjdą na mecz, będą stali w błocie, usiądą na mokrych krzesełkach na trybunie "krytej" ( tak wiele kosztuje wysłanie 2 osób na godzinę przed meczem ze ścierką żeby przetrzeć ) Jak się chce to się da! Ale tu się nie chce ! Albo się nie widzi !
Jaki marketing klubu? Że co proszę

Marketing to ma Lech Poznań !
Jedyne co to napoje energetyczne, 3 taksówki, zdjęcia kolekcji ciuchów które są LATA ŚWIETLNE od zdjęć artykułów spożywczych z gazetki Real !! To jest marketing klubu Zagłębia Sosnowiec, prezesem Zagłębia Sosnowiec jest kto

Pan Hytry ! Prezes jest odpowiedzialny w tym klubu za cokolwiek czy nie
Kto obkleił im te taksówki

Podam przynajmniej 2 adresy ( 30 min szukania w internecie ), gdzie w ciągu kliku dni będą mieli profesjonalnie oznakowane auta, w ciągu 7 roboczych dni firma przedstawi im kilka projektów, na to faktura i napewno dobra cena ! zdjęcia ciuchów

Byle student fotografii z Krakowa z pomysłem zrobi super sesje zdjęciową z obróbką !
Są zniżki dla mieszkańców regionu ( in plus ) plakaty na prześcieradłach ( doceniam zaangażowanie kibiców , bo bez nich ten klub jeszcze gorzej by działał ) plakaty drukowane na domowych drukarkach !! Skoro największym potencjałem klubu są kibice to trzeba to wykorzystać !! Duży stadion który dzięki odpowiednim zniżką na dojazd do klubu, tańsze bilety zapełni się co weekend liczbą 20 tyś kibiców !!
Zabieram znajomych na mecze, wszystkim mówię, że się zmienia, że na Ludowym jest lepiej - sorry ale nie jest lepiej i długo jeszcze nie będzie, garstka naiwniaków którzy ślepo wierzą w Zagłębie będzie przychodzić na mecze, bo produkt piłki nożnej w Sosnowcu nie znajdzie żadnej innej grupy docelowej na tą chwile !
Nie znam się na zarządzaniu, nie znam się na marketingu, ale płace za bilet, kupuję produkt, oczekuje czegoś w zamian, 90 minut gry piłkarzy to jedna część tego co dostaje w cenie biletu, do tego powinna być czysta toaleta gdzie mogę iść z dzieckiem, miejsce gdzie kupie coś do picia do jedzenia , miejsce parkingowe, suche krzesełko i mógłbym wymieniać tak jeszcze długo!!