Marketing klubu

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Marketing klubu

Postprzez oskar 2010-03-15, 9:19 am

oskar

Postprzez patrios91 2010-03-21, 1:50 pm

-> http://zawisza.bydgoszcz.pl/liga/
Prosze zobaczyc jak sie robi marketing. Bardzo dobry pomysl na zarobek. Drodzy dzialacze...mamy gdzie rozegrac taka lige,pieniedzy w Zaglebiu potrzeba,pomysl jest bardzo ciekawy,sam szczerze wzialbym w nim udzial wiec mozna by ruszyc z amatorska ligą Zaglebia. Co o tym sadzicie forumowicze ?
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-03-22, 2:05 pm

Z materiału na TVS http://www.tvs.pl/informacje/22503/ wynikało, że pierwsze taksówki miały wyjechać wreszcie w zeszłym tygodniu. Kolejny termin nie został dotrzymany.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Dobromir01 2010-03-22, 5:39 pm

oskar napisał(a):A co sądzicie o takich koszulkach:

Widziałem w tvpinfo meczyk Widzewa z Dolcanem.
Trzeba przyznać ze stroje firmy Vigo prezentowały się naprawdę okazale.
Może i Nam by zrobili dedykowaną kolekcje, bo te stroje w których graliśmy z Pogonia wyglądały dość marnie. Rozumiem to nuta przyszłości, ale równać do lepszych to główna zasada w sporcie i w życiu :-)

Na marginesie ich koszulki klubowe kosztują 99zł a nasze 119zł :lol:

http://sklep.widzew.pl/?Do=product&id=213
Dobromir01

Postprzez August 2010-03-23, 3:23 pm

WRESZCIE:

Nasze taksówki wyruszyły w miasto. Od dziś mogą Państwo zamawiać ZAGŁĘBIE TAXI. Na razie wyjechały tylko 3 auta, jednak będzie się to systematycznie zmieniało, gdyż nasza flota będzie rosła w siłę.

Taksówkę można zamówić pod numerem (32) 290 1906. Liczymy na to, iż świadczone usługi przez naszą korporację będą satysfakcjonować Klientów i ZAGŁĘBIE TAXI na stałe zagości w krajobrazie Zagłębia Dąbrowskiego.

Życzymy szerokiej drogi i mamy nadzieję, że będą Państwo miło wspominać kursy.
http://www.zaglebie.eu/zamow-zaglebie-taxi_2_500.html
August

Postprzez Blajpios 2010-03-23, 3:57 pm

Z jednej strony - :brawo:
a z drugiej... :redface: to nie ma skróconej liczby, jak w innych miastach, typu 1-96-33 ? Na przykład - 19066? albo 11906? bo 01906 chyba niemożliwy jest do osiągnięcia...
Blajpios

Postprzez August 2010-03-23, 3:59 pm

Blajpios napisał(a):Z jednej strony - :brawo:
a z drugiej... :redface: to nie ma skróconej liczby, jak w innych miastach, typu 1-96-33 ? Na przykład - 19066? albo 11906? bo 01906 chyba niemożliwy jest do osiągnięcia...

To jest detal. ja ta się cieszę, że po prostu ruszyły.
August

Postprzez Blajpios 2010-03-23, 4:02 pm

Ja się też cieszę. Ale detale też bywają ważne. Np. mam parę zapisanych nrów sieci, z których korzystałem w różnych miastach będąc tam dłużej. No i teraz jak znajdę się w innym mieście, gdzie bywam rzadziej, to próbuję po kolei, któryś numer "chwyta". Gdyby więc też "na cześć Zagłębia" podobnie robili użytkownicy sieci Zagłębie, gdy znajdą się w innych miastach - to choć zyski nie wpływałyby rzecz jasna do Zagłębia: czy jednak mimo wszystkko nie byłoby to sympatyczne? :-)
Blajpios

Postprzez August 2010-03-23, 4:04 pm

Mnie się wydaje, że ważniejszą będzie jakośc usług. Jesli będzie do niczego, najwierniejszy kibic może się zrazić bez względu na ilośc cyfr
August

Postprzez Blajpios 2010-03-23, 4:19 pm

A, miałem już nic nie pisać, bo rzeczywiście zagmatwamy się w szczegółach - a nie chodzi o zagmatwanie w szczegółach. Niemniej, jeszcze raz mnie "podkorciło", by napisać, bo...
Hm. A mnie się wydaje, że tak właśnie myśleli kibice, o których piszemy w innym wątku, przeglądający w necie Sportowe Zagłębie, ale nie wspierający go mocniej, bo "ważniejsze jest słowo drukowane, Sport se kupie". I tak samo myśleli, że "ważniejsze jest, by się dobrze czuć na trybunach" - i żadnego Stowarzyszenia nie zakładali. "A, dobrze by było mieć siłę nacisku w postaci Stowarzyszenia, ale - ważniejsze jest, by z 5 liderów mogło się czuć bossami w swojej grupce" - no i nie ma Stowarzyszenia. Jeżeli duch zagłębiowski nie będzie tak mocny, by z tych 100 tysięcy Zagłębiaków, co obecnie czują się nimi w Czwórmieście Zagłębiowskim i poza nim: dotrzeć do ok. 750 tysięcy zdeklorowanych "od środka" Zagłębiaków na obszarze od Sosnowca poza Jaworzno, Olkusz, Zawiercie: to dekret Państwa Polskiego, który na koniec XX w. skasował Zagłębie zostanie zrealizowany. Ale - zresztą słusznie. Jeżeli bowiem ten duch zagłębiowski nie będzie tak silny, by dokończyć - wbrew niszczycielskim zaborcom - owo wykształcanie się w Małopolski Zachodniej w Zagłębie: to przecież nie ma on (ten duch) w sobie siły życia, więc nie zasługuje na istnienie, czyż nie?
Może więc jest tych "rzeczy ważniejszych" trochę więcej?
Blajpios

Postprzez adas 2010-03-23, 4:44 pm

Blajpios napisał(a):Z jednej strony - :brawo:
Proszę mi uwierzyć, że nie ma, a jeśli są jakieś wolne pięciocyfrówki, to w żaden sposób nie kojarzą się z Zagłębiem. Od jutra taksówkę będzie można również zamawiać pod numerem 7ZAGLEBIE.
August napisał(a):Mnie się wydaje, że ważniejszą będzie jakośc usług. Jesli będzie do niczego, najwierniejszy kibic może się zrazić bez względu na ilośc cyfr

Tu proszę o wyrozumiałość, gdyż większość z ludzi jeżdżących na taksówkach to nowicjusze w tej branży.
Ostatnio edytowano 2010-03-23, 4:48 pm przez adas, łącznie edytowano 2 razy
adas

Postprzez Szakal 2010-03-23, 4:47 pm

A propos taksowek

Czesto korzystam z taksowek, aczkolwiek do czasu, az nie dowiem sie jakie wykształcenie ma Pan Prezez Hytry, oraz jakie doswiadczenie w sporcie ma w swoim CV, nie mam zamiaru korzystac z uslug Taxi Zaglebia Sosnowiec. Ponadto po obecnym okienku transferowym, nie mam zadnej ale to zadnej pewnosci ze pieniadze zostana dobrze wykorzystane ( patrz brak napastnika ).

Jezeli juz tak przekalkulowali opłacalnosc zakupu napatnika, ciekawe jak wyceniaja obecnie przegrana w meczu o "6 pkt" z Ruchem R. oraz 0-3 z Pogonia u siebie.
Szakal

Postprzez YOOSHKY 2010-03-23, 5:09 pm

Szakal napisał(a):A propos taksowek

Czesto korzystam z taksowek, aczkolwiek do czasu, az nie dowiem sie jakie wykształcenie ma Pan Prezez Hytry, oraz jakie doswiadczenie w sporcie ma w swoim CV, nie mam zamiaru korzystac z uslug Taxi Zaglebia Sosnowiec. Ponadto po obecnym okienku transferowym, nie mam zadnej ale to zadnej pewnosci ze pieniadze zostana dobrze wykorzystane ( patrz brak napastnika ).

Jezeli juz tak przekalkulowali opłacalnosc zakupu napatnika, ciekawe jak wyceniaja obecnie przegrana w meczu o "6 pkt" z Ruchem R. oraz 0-3 z Pogonia u siebie.

Zadzwoń do klubu, poproś o rozmowę z Hytrym, zapytaj go osobiście i przestań wypisywać debilizmy na forum. Nie chcesz jeździć to nie jeździj, nikogo to specjalnie nie wzrusza. Rzygać się chce gdy w każdym temacie, nie ważne jakim czyta się ciągle Hytry to... Hytry tamto... Załóżcie sobie temat pt. "Pan Prezes Hytry" bo nie mogę sobie całego forum dodać do ignorowanych. Syf totalny, poziom moderacji dorównał poziomowi polskiej piłki nożnej.

PS:
Sekretariat klubu:
tel.: (032) 299 64 40
fax: (032) 363 40 46
e-mail: sekretariat@zaglebie.eu

Żeby następni nie marnowali czasu Pani w sekretariacie o rezultacie rozmów napisz zakładając np. watek o którym pisałem wyżej.
YOOSHKY

Postprzez mario1 2010-03-23, 5:43 pm

Mam nadzieje ze bedzie obmyslona jakas znizka na taxi(np cale Zaglebie Dabrowskie to 1 strefa) dla posiadaczy kart zeby to mialo rece i nogi
mario1

Postprzez August 2010-03-23, 6:39 pm

mario1 napisał(a):Mam nadzieje ze bedzie obmyslona jakas znizka na taxi(np cale Zaglebie Dabrowskie to 1 strefa) dla posiadaczy kart zeby to mialo rece i nogi

Zniżkę masz mieć z racji posiadania karty kibica, o ile się nie mylę.
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna