Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
I tu się kolega myli ! Chodzi o profesjonalne podejście do wszystkich spotkań . Bez względu na to czy jest to V liga czy mecz z Mistrzem Polski. Chodzi o mentalność zawodników. Niech szcowny kolega przypomni sobie jak graliśmy w lidze z potencjalnymi słabeuszami a jak z rywalami z górnej półki . Takie zachowanie trzeba wpajać od małego i nie tylko na meczu ale także na teningach i sparingach .Blaszany napisał(a):A czy to kolego Mały wazne ile wygrywamy w sparingach dla mnie mogą przegrać wszystkie byleby wygrywali w lidze
mały napisał(a):I tu się kolega myli ! Chodzi o profesjonalne podejście do wszystkich spotkań . Bez względu na to czy jest to V liga czy mecz z Mistrzem Polski. Chodzi o mentalność zawodników. Niech szcowny kolega przypomni sobie jak graliśmy w lidze z potencjalnymi słabeuszami a jak z rywalami z górnej półki . Takie zachowanie trzeba wpajać od małego i nie tylko na meczu ale także na teningach i sparingach .Blaszany napisał(a):A czy to kolego Mały wazne ile wygrywamy w sparingach dla mnie mogą przegrać wszystkie byleby wygrywali w lidze
POZDRO !!!
mały napisał(a):I tu się kolega myli ! Chodzi o profesjonalne podejście do wszystkich spotkań . Bez względu na to czy jest to V liga czy mecz z Mistrzem Polski. Chodzi o mentalność zawodników. Niech szcowny kolega przypomni sobie jak graliśmy w lidze z potencjalnymi słabeuszami a jak z rywalami z górnej półki . Takie zachowanie trzeba wpajać od małego i nie tylko na meczu ale także na teningach i sparingach.Blaszany napisał(a):A czy to kolego Mały wazne ile wygrywamy w sparingach dla mnie mogą przegrać wszystkie byleby wygrywali w lidze
POZDRO !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników