Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
RUDI napisał(a):Nie uważasz że nagłośnienie tego faktu może wpłynąć na decyzje o rozwiązaniu umowy ze Stankiem
RUDI napisał(a):A kogo miał zapytać Todur Wyrobka? Baczyńskiego
django napisał(a):Po pierwsze, nie ma co porównywać specyfiki i atrakcyjności dla sponsorów ligi polskiej i angielskiej. Po drugie, jakoś nie udaje się zapełnić nawet tych miejsc, które są udostępnione. W sobotę będzie otwarty cały stadion, jak pęknie te 5 tysięcy, to myślę, że na następny mecz też nie będzie ograniczania liczby widzów.
Tomcjo napisał(a): A dzialania ograniczajace publicznosc to zbrodnia na spolce akcyjnej Zaglebie . Poniewaz ograniczyc jest latwo . Ale odbudowanie pelnych trybun moze trwac latami i kosztowac miliony ktorych spolka nie ma .
"Po przeczytaniu oświadczenia Krzyśka Kokoszki, pragne zwrócić się z ogromną prośbą żeby nie budował swojego autorytetu na fauszu i kłamstwie. Ponieważ jak do mnie odzwonił po otrzymaniu przezemnie propozycji na stanowisko prezesa powiedziałem mu że rozmawiamy jeszcze z innymi osobami i musimy się na chwile z decyzją wstrzymać. Rozmowy prowadził Piotr Mazgaj ze swoimi kandytatami oraz ja z Pawłem Łuczakiem z firmy "PAWBOL", Jerzym Chylewskim z firmy "WIZAN" oraz z Krzysztofem Szatanem byłym właścicielem ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC który miał dać odpowiedz do trzech tygodni
http://www.nowiny.andrychow.eu/index.ph ... wa-kmiecia
django napisał(a):przy okazji szukania informacji o Kmieciu, znalazłem informację, że nasz były zbawiciel Krzysztof Szatan, ostatnio zastanawiał się nad zbawianiem Beskidu Andrychów
Adamek182 napisał(a):Chcemy całego otawrtego stadionu!!!Chcemy świateł!!! Chcemy 3000 darmowych biletów dla uczniów w szkołach!!!
Śmiech na sali. Przychodzi 1200 osób na krytą. Otworzymy cały stadion-przyjdzie 700 na krytą i 700 na otwartą. Czysty zysk,nie? Chcemy świateł!! Jedyny plus tego to to że mecze mogły by odbywac się później, ale kożystał bym z tego tylko w przypadku meczy środowych. 3000 ticketów? Idź do jakiejkolwiek szkoły, zaproś najpierw wychowawce takiej klasy na krytą, obejrzyjcie mecz,pooglądajcie atmosferę. Potem zapytaj czy chce dostać ten wychowawca dla swojej klasy darmowe bilety? Owszem,ale chyba do sektoru gości żeby nie słyszeć wszystkim mądrych z trybun.
Sam pomysł jak najbardziej dobry, ale najpierw popracujmy nad kulturą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników