prezes Zagłębia Marcin Jaroszewski

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: prezes Zagłębia Marcin Jaroszewski

Postprzez pyla 2014-11-20, 10:13 pm

werty2 napisał(a):
szajba555 napisał(a):A jeżeli pan Jaroszewski odejdzie ze stołka to co powiecie żeby za naszymi sterami stanął pan Maciej Adamiec może i należy do partii politycznej Niezależni ale coś widzę że ta partia będzie chylić się ku upadkowi co nie co doświadczenia w zarządzaniu ma to może i dałby radę w zarządzaniu naszym klubem . Też co za tym idzie może potrafiłby znaleźć sponsora dla nas nie musi być koniecznie z naszego regionu ponoć naszym sponsorem jest Przedsiębiorstwo Komunikacji Miejskiej w Sosnowcu oni mają kontakty do takich marek autobusów jak Solaris to może ta firma zostałaby naszym sponsorem :) . A co do Niezależnych to wiadomo że poszczęściło się tylko kandydujących na radnych w Dąbrowie na fotel prezydencki kandydował pan Tomasz Pasek i przegrał dość mocno walkę o tą posadę z Podrazą . Tego pana proponuję na stanowisko prezesa klubu dlatego że ma jakieś doświadczenie w zarządzaniu i jest być może fanem swojego lokalnego klubu jakim jest Zagłębie oraz ma nasz klub w sercu a nie wydziarany herb jak pan Jaroszewski

Nie pisz już nic więcej, proszę.
SZAJBA LITOŚĆI
pyla

Postprzez novack 2014-11-21, 6:25 am

Jeśli chodzi o Szajbę, to zgadzam sie z nim w 100%, ale tylko w kwestii jego nicka.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Lars 2014-11-21, 9:56 am

Myślę, że szajba555 to zły nick. Jeśli ma się takie szatańskie myśli, których urzeczywistnienie prowadziło by do totalnego zadłużenia i likwidacji naszego klubu, powinno nosić się nick szajba666.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez szajba555 2014-11-21, 2:53 pm

Dobra co do pana Adamca to trafiłem źle jak na prezesa ale Jaroszewskiego chyba macie już stanowczo dosyć mnie drażni to że Smyła nie został zwolniony co powinno nastąpić dwa miesiące temu :redface: . Dobrego trenera to nie aż taką sztuka dla nas znaleźć ale co do prezesa który nie sprowadził by nas na manowce i mało tego był uczciwy to taką osobę do zarządu to dla mnie graniczy to z cudem a pana o nazwisku Adamiec też przeplatają złe opinie że podobno "kradnie" w spółdzielni mieszkaniowej Hutnik już nie chcę o tym nazwisku wspominać ale dobrą opcją dla nas byłoby to aby był prezesem ktoś z Sosnowca i okolic na Baczyńskiego wyzywaliście , na Jaroszewskiego wyzywacie to kto by mógł zostać następcą prezesa ? . Także co do Smyły to widać że to temat drażliwy i każda sekunda tego pana u nas to sekunda stracona
szajba555

Postprzez mason 2014-11-21, 3:48 pm

Nowy prezydent, który w imieniu mieszkańców i za pieniądze mieszkańców jest największym sponsorem klubu powinien tupnąć nogą; albo awans w tym sezonie do 1 ligi albo prezes po sezonie pakuje się!

Co do trenera, którego zatrudnia prezes to myślę że Smyła, mimo że jest Ślązakiem otrzymał spory kredyt zaufania od kibiców ale niestety, ten kredyt został zmarnowany i chyba rzeczywiście to już powinien być koniec kariery tego pana w naszym klubie.

Aby to się stało Jaroszewski musi mieć nóż na gardle a stanie się to tylko w przypadku zmiany władzy w Sosnowcu. Dlatego mówię stanowcze:
ZAGŁĘBIE KLUB!
ZAGŁĘBIE REGION!
mason

Postprzez bbartek 2014-11-29, 7:41 pm

Ciekaw jestem gdzie Prezes zaprosił Trenera i cała drużyne aby podziękować za " kawał dobrej roboty" zrobionej w rundzie jesiennej.
Podejrzewam ,że nie jest to Sosnowiec. Myślę,że dobrym miejscem jest Bytom, bo tan Trener czuje sie najlepiej.
bbartek

Postprzez August 2014-11-29, 7:53 pm

bbartek napisał(a):Myślę,że dobrym miejscem jest Bytom, bo tan Trener czuje sie najlepiej.

tyle, że trener sam z Bytomia do Sosnowca nie przyszedł, nie ? Ktoś go zatrudnił, umowe podpisał, prawda ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez novack 2014-11-29, 8:08 pm

Głęboko wierzę, że to ostatni dzień pseudoprezydenciny, pseuditrenerzyny i pseudoprezesiny!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez GrubyPerez 2014-11-29, 9:54 pm

novack napisał(a):Głęboko wierzę, że to ostatni dzień pseudoprezydenciny, pseuditrenerzyny i pseudoprezesiny!

dlatego jutro spróbujmy wszyscy pomóc Zagłębiu. status quo to stagnacja i marsz w dół. Potrzebne są zmiany.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Anakin 2014-12-01, 7:56 am

Prezesa razem ze swoim bestfriendem Smyłą jak nie do 91 czy taksówki do Bytomia to do Brynicy. Wyjdzie taniej.
Anakin

Postprzez Adam1906 2014-12-01, 9:25 am

Spotkanie prezesa z kibicami podsumowujące jesień

We wtorek (2 grudnia) o 17:00 odbędzie się otwarte spotkanie prezesa Zagłębia S.A., Marcina Jaroszewskiego z kibicami, podczas którego zostanie podsumowana jesień.

Spotkanie odbędzie się w "Domu Sportowca", będącego częścią Kompleksu Piłkarskiego przy ul. Kresowej 1, w salce konferencyjnej (2 piętro).

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych, gdyż każdy - niezależnie od wieku i płci - będzie mile widziany. Początek spotkania o 17:00.
Adam1906

Postprzez Anakin 2014-12-01, 9:50 am

Pytanie, tylko po co podsumowywać to co jest jasne do podsumowania. Chyba, że Prezes ma zamiar ogłosić co niektórym wprost że jest Prezesem do dupy a zatrudnienie bytomskiego kumpla było jednym z najgorszych błędów w życiu. Tradycyjna pomeczowa cisza wskazuje jednak że będzie równie tradycyjne pie.olenie wybrańcom którzy zdecydują się zmarnować wtorkowe popołudnie
Anakin

Postprzez Adam1906 2014-12-01, 9:52 am

Nie martw się, bo ci "wybrańcy" też są wqrwieni... :twisted:
Adam1906

Postprzez Anakin 2014-12-01, 10:04 am

Tylko co to zmieni ? Smyła powinien wylecieć 5 minut po zakończeniu meczu. jest poniedziałek i cisza. Zamiast tego Miro pieprzy cos w wywiadach o tym jak to będzie wiosną. A na stronie oficjalnej powinien nie tylko po tym meczu ukazać się komunikat z przeprosinami. i co ? Mówimy o Prezesie co niby był jednym z nas. Niby. Smutne
Anakin

Postprzez Adam1906 2014-12-01, 10:54 am

Powiem tak: jestem jednym z tych kibiców, którzy wierzyli w dobre intencje oraz zaangażowanie w sprawy naszego klubu Marcina. Chcę wierzyć w powyższe nadal, więc staram się sam sobie wmówić, że jednak coś się zmieni na lepsze. Zgadzam się, że w innych klubach ten pseudotrener dawno wyleciałby na zbity pysk. Oby jutro ogłosił taką decyzję Prezes. Oby walnął wreszcie pięścią w stół i zrobił porządek w klubie. Bo jak nie zrobi nic, moja wiara w Marcina niestety w końcu upadnie...
Adam1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna