TEMAT O STADIONIE LUDOWYM

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez viking 2004-07-15, 3:37 pm

Proponuję odwiedzić młodzieżówki np Sojuszu Lewicy Demokratycznej, są tu również osoby emocjonalnie zaangażowane w sport. Zamiast rozowdzić się nad tym co mają robić na spotkaniach czynnie przyczynili by się do nacisku na swoich starszych kolegów i stałoby się to być może jednym z priorytetów ich działania... Młodzieżówka Sojuszu ma w mieście zdaję się 2 radnych więc siła przebicia już jakaś jest?[/i]
viking

Postprzez fabian 2004-07-15, 3:58 pm

Tak w przerwach między paradami gejów i zbieraniem podpisów pod wnioskiem o usunięcie religii ze szkół :lol: :lol:
fabian

Postprzez viking 2004-07-15, 4:20 pm

Cel uświeca środki ! Liczy się lobby, wiecie czy stowarzyszenie ruszyło pełną parą, czy na pół gwizdka?
viking

Re: ...

Postprzez IQ 2004-07-15, 7:13 pm

WAB napisał(a):Widze, ze nie wszyscy dalej rozumieja, wiec kilka zdan otwartym tekstem. Po pierwsze Górski ma mniej wiecej tyle do powiedzenia w Sosnowcu, co ja u siebie w domu. Jezeli chcecie wiedziec kto rzadzi dalej, to skojarzcie kto jest marszalkiem i wojewoda.

WAB - Skąd wiesz że tak jest jak piszesz wyżej ???? Podaj żródło, albo przyznaj się, że to plotki.

Powtarzam Ci raz jeszcze, że ja nie podam źródeł (liczba mnoga) moich informacji dot.Górskiego w zakresie jego podejścia do Zagłębia i remontu Ludowego. Żeby zaspokoić choć trochę twoją ciekawość to napiszę że są osoby "które piją z nim wódkę" (twoje określenie). Co do tego kto rządzi w Sosnowcu to mam inne wiadomości niż Ty, szczególnie dot. osoby pana wojewody.
I jeszcze na koniec ja nie piszę że TY jesteś ubekiem (to był żart odnośnie Twojej dociekliwości w zakresie żródeł moich informacji - okraszony zresztą :-) ) ani komuchem (piszę , że twoje WYPOWIEDZI w tej jednej sprawie to komunistyczny bełkot) więc mnie nie obrażaj.
IQ

Postprzez Krawiec 2004-07-15, 7:52 pm

viking napisał(a):Proponuję odwiedzić młodzieżówki np Sojuszu Lewicy Demokratycznej, są tu również osoby emocjonalnie zaangażowane w sport. Zamiast rozowdzić się nad tym co mają robić na spotkaniach czynnie przyczynili by się do nacisku na swoich starszych kolegów i stałoby się to być może jednym z priorytetów ich działania... Młodzieżówka Sojuszu ma w mieście zdaję się 2 radnych więc siła przebicia już jakaś jest?[/i]

Viking , chyba nie czytasz wątku uważnie. Jesteśmy już dawno w następnym etapie.

Kilka wpisów wcześniej napisałem relację ze spotkanioa z radnymi.
Są radni (4 osoby) nastawieni bardzo pozytywnie do budowy nowoczesnej trybuny. Nie wymieniłem opcji żeby nie robić im reklamy. Powiem tylko, że są to różne opcje polityczne acz jedna przeważa. Są tez radni , którzy zaakceptowali argumenty tych zdeterminowanych i jest to kolejne kilka osób. Oczywioście będąc tam nawiazaliśmy kontakty i pozostaje spotkać się i omówić plan działania.

Temat podgrzewam tutaj bowiem oprócz działania przedstawicieli kibiców wazna jest również presja społeczna , miasto powinnoi zyć we wrześniu tematem stadionu i tu jest rola wszystkich kibiców Zagłębia.

Skonstruowanie lobby polityczno-medialnego niech zostanie w gestii stowarzyszenia choć jeśli ktoś ma konkretne znajomości polityczne w mieście to niech da cynk na prv.

:? IQ i WAB, przestańcie już zmagać się intelektualnie o forme wypowiedzi i kto kogo pierwszy obraził. Jesteście zbyt cenni dla tego forum , a jak tak dalej pójdzie to spór ten zmęczy was obu co sprawi,że poziom forum obniży się na skutek Waszej mniejszej aktywności .
Krawiec

Postprzez WAB 2004-07-15, 9:36 pm

Moze niezgodnie z zyczeniem Krawca, malo intelektualnie, ale chociaz skutecznie.

WAB napisał(a):Kolego wielce niesympatyczny IQ:

Zegnam ozieble-prosze nie pisac do mnie personalnie. Z góry dziekuje, chociaz nie sadze.

MOZE DRUKOWANE PRZYSWAJASZ:
A POCALUJZESZ TY MNIE W DUPE
WAB

Postprzez WOJTEK 2004-07-15, 9:55 pm

Krawiec napisał(a)::? IQ i WAB, przestańcie już zmagać się intelektualnie o forme wypowiedzi i kto kogo pierwszy obraził. Jesteście zbyt cenni dla tego forum , a jak tak dalej pójdzie to spór ten zmęczy was obu co sprawi,że poziom forum obniży się na skutek Waszej mniejszej aktywności .
SPOWODOWANEJ INGERENCJĄ. :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez YO 2004-07-16, 7:31 am

WAB napisał(a):Moze niezgodnie z zyczeniem Krawca, malo intelektualnie, ale chociaz skutecznie.

Zegnam ozieble-prosze nie pisac do mnie personalnie. Z góry dziekuje, chociaz nie sadze.

Ciekawe który okaże się mądrzejszy i skończy tą bezsensowną pyskówkę. Jak chcecie rywalizować między sobą to zróbcie to z pożytkiem dla klubu i ruszcie głowami co można zrobić, żeby wpłynąć na radnych. Tylko pokojowo :D
YO

Postprzez ARAS1906 2004-07-16, 7:41 am

WAB, IQ myślę, że uwaga kolegi YO jest najbardziej trafna!!!!!!!
A czas ucieka, ucieka, ucieka.................................................
ARAS1906
Środula

Postprzez viking 2004-07-16, 2:48 pm

Dzieki Krawiec za info .... być może niezbyt uważnie zabrałem się za wrzucanie pomysłów... cieszę się że inicjatywa jest znacznie dalej i mam nadzieję że skutek przyniesie oczekiwany...
swoją drogą jak można zagadać do ciebie na priv? gg abo co innego daj cynk
viking

Postprzez IQ 2004-07-16, 2:52 pm

WAB napisał(a):MOZE DRUKOWANE PRZYSWAJASZ:

NA PRZYJEMNOŚĆ TRZEBA SOBIE ZASŁUŻYĆ

PYTANIE DO MODA - A ZA CO TUTAJ DAJĄ KARTKI I BANY ??
IQ

Postprzez WAB 2004-07-16, 3:39 pm

IQ napisał(a):

Za samo bycie gejem raczej nie, ale juz za molestowanie werbalne to mozesz miec klopot.
WAB

Postprzez Krawiec 2004-07-16, 4:00 pm

WAB napisał(a):Moze niezgodnie z zyczeniem Krawca, malo intelektualnie, ale chociaz skutecznie.

Testosterooooooon ... :roll:

Wab, czy ty nie popełniłeś tego samego błędu co Kołecki i polski Gretzky Jarek Morawiecki ;-) ?
Krawiec

Postprzez Gość 2004-07-16, 6:44 pm

IQ napisał(a):

IQ nic nie wskórasz pan W jest tutaj ważny bo płaci 40% podaktu i nie będzie słuchał nikogo kto płaci mniej. A kartki nie dostanie bo CENZOR jest jego przyjacielem (nie wnikam jak bliskim).
W innym temacie pisałem że to forum staje się prywatnym folwarkiem i teraz to się potwierdza. Równi dostają kartki za jednego posta, równiejsi mogą pisać co chcą i gdzie chcą. Nic na to nie poradzisz.

P.S.
I nie zdziwię się jeśli za ten wpis dostanę "URLOP" jak ładnie nazywa to tutejszy "CENZOR". Zwisa mi to.
Gość

Postprzez WOJTEK 2004-07-16, 6:50 pm

SKORO CI ZWISA TO TWOJA SPRAWA.MUSZE TO ZROBIĆ:
WAB I IQ PO ŻÓŁTEJ.NIE PRÓBUJCIE DALEJ SIĘ SPIERAĆ.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna