Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):myślę, że zyska akceptację Seby
django napisał(a):Adam1906 napisał(a):Polski trener i były piłkarz, występujący na pozycji obrońcy lub pomocnika, znany głównie z występów w Odrze Wodzisław i Legii Warszawa, obecnie mieszkający w Sosnowcu, mąż lekarki wybranej na najseksowniejszą Panią doktor w Polsce, pracujący jako II trener w Śląsku Wrocław, brat Jerzego...
...swego czasu przymierzany do sztabu szkoleniowego Legii, kolega Jaroszewskiego z gry w ślunskich oldbojach, oskarżany przez byłą żonę o to, że zostawił ją dla jakiegoś masażysty...
Z załączonego obrazka nie wygląda mi na takiego, co się lubi wpier... więc myślę, że zyska akceptację Seby. Pod warunkiem, że nie przyprowadzi ze sobą masażysty.
Blajpios napisał(a):w co akurat można uwierzyć z tego wywiadu, w którym M. Jaroszewski mówił
August napisał(a):Chłop by chociaż spisał swoje wersje.
maniek-75-75 napisał(a):kochaneczku - na tym polega sztuka mediacji
August napisał(a):A ja myslałem, że facet tradycyjnie wali z kibicami w zielonego krasnala
maniek-75-75 napisał(a): kochaneczku - na tym polega sztuka mediacji
django napisał(a):Czekam na kolejne spotkanie, po którym stu chłopa wyjdzie zadowolonych jakby te pół godziny spędzili z Jenną Jameson
django napisał(a):maniek-75-75 napisał(a): kochaneczku - na tym polega sztuka mediacji
Warto odróżniać pewne pojęcia i nie nazywać manipulacji mediacją. Czekam na kolejne spotkanie, po którym stu chłopa wyjdzie zadowolonych jakby te pół godziny spędzili z Jenną Jameson
django napisał(a):maniek-75-75 napisał(a): kochaneczku - na tym polega sztuka mediacji
Warto odróżniać pewne pojęcia i nie nazywać manipulacji mediacją. Czekam na kolejne spotkanie, po którym stu chłopa wyjdzie zadowolonych jakby te pół godziny spędzili z Jenną Jameson
August napisał(a): No niestety ma klakierów
maniek-75-75 napisał(a):August napisał(a): No niestety ma klakierów
że niby ja??
chłopie , cały temat to wielka kaka . ja mimo że mało piszę to czytam wypociny najbardziej udzielających się ... kto tu rok czy 2 lata temu klaskał na temat wspólpracy z legła? ja??
kto tu chciał treneiro z pożal boże łaski , ja?
tak czytam i widzę że lubicie taka karuzele - te same nazwiska jak nie tu to tu , spec od awansów itp ..
jaroszewski / specjalnie piszę z małej litery/ bogiem nie jest , ale jako nie liczny coś tutaj za ostatnie 25? lat zrobił . i tak jest zły - to tak jak gadać o polityce z Wami , ktoś wybrał pisorców ale jak co to żaden łapki nie podniesie....
August napisał(a):Tu as raison
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników