Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adam1906 napisał(a):Zgadzam się August, że każdy grosik się przyda. Ale weźmy pod uwagę, że jak byś Ty chciał wystawić baner reklamowy (jeden) swojej firmy na czyjejś kamienicy, to musiałbyś zapłacić właścicielowi miesięcznie o wiele więcej... Coś mi się wydaje, że nie jesteśmy traktowani poważnie przez co poniektórych "sponsorów"
![]()
http://zaglebie.eu napisał(a):Zagłębie zatrudniło Rzecznika Prasowego
red., 2010-08-25, 14:07
Klub Zagłębie Sosnowiec ma nowego Rzecznika Prasowego od dziś tą funkcję sprawować będzie dziennikarz Michał Wasik. Do zadań nowego rzecznika, oprócz kontaktów z przedstawicielami mediów, będzie również rozwijanie PR-u Spółki.
Zagłębie zatrudniło Rzecznika Prasowego
-To dla mnie zaszczyt i wyzwanie pracować w klubie, któremu kibicuje od dziecka. Dołączam do młodego i dynamicznego zespołu, już teraz mam w głowie wiele pomysłów, które mam nadzieje wpłyną pozytywnie na rozwój klubu - mówił po podpisaniu umowy Michał Wasik.
Michał Wasik ma 28 lat jest absolwentem dziennikarstwa na Uniwersytecie Śląskim, specjalizacja dziennikarstwo i PR. Całe życie zawodowe związany jest z mediami i marketingiem. Ostatnio reprezentował barwy telewizji TVS. Sosnowieckim kibicom może być znany z relacji Radia Zagłębie, na łamach naszego portalu komentuje spotkania naszego klubu.
Kontakt dla mediów - rzecznik.prasowy@zaglebie.eu - lub telefoniczny - 791 85 1906
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack