Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Xavier88 2007-07-24, 8:20 am

Nie siejcie paniki nic nam nie zrobią a jak pisałem wcześniej nie poddawajmy się żadnej karze sami.
Jeśli sami się zdecydujemy na ten krok jak już wcześniej ktoś napisał nie będzie można się już odwołać, a tak jak dadzą z 10 punktów na minusie to po odwołaniu zmniejszą mam nadzieję o połowe.
To wszystko to p***le...nie bo każdy może wyjść z budynku przy Miodowej i powiedzieć jakąś bzdure.
Tu mamy niby 30 przypadków, a jak by wyszedł i powiedział że było 100 albo więcej???
Gówno na zronbią drewniane dziadki!!!
Xavier88

Postprzez Przemek26 2007-07-24, 8:52 am

stoner napisał(a):
cala11 napisał(a):Cytuje KLARE z innego tematu

``Mam brata który jest dziennikarzem "Sport"u, rozmawiał dziś z jednym z członków WD, który po zapoznaniu się z aktami, wcale nie był przekonany, że Zagłębie powinno dostać podobne kary jak i Arka i Łęczna....co więcej....nikt oficjalnie Zagłębiu nie zaproponował aby dobrowolnie poddali się karze, są to medialne spekulacje p. Zabłockiego......Tak jak mówił rzecznik PZPNu, Zagłębie dopiero we czwartek będzie mogło zapoznać się z materiałami, które PZPN dostał od prokuratury....potem mają dwa tygodnie na podjęcie decyzji, czy poddadzą się każe czy też beda oczekiwać na wyrok WD, od wyroku moga się odowłać w terminie 30 dni do Związkowego Trybunału Piłkarskiego, a potem jeszcze do PKOL, jak zrobiła to Łeczna, więc we czwartek na dobrą sprawe sie nie nie wydarzy, chyba że kary zaczną obowiązywać w sezonie 2008/2009.``

jesli to prawda to mysle ze jak zasponsorujemy calemu WD PZPN wakacje za 50tys dadza nam max 6pkt i bedzie po sprawie.ja osobiscie slyszalem ze Zaglebie ustawilo TYLKO 15 spotkan co w porownaniu z arka jest pryszczem.
poczekajmy spokojnie do czwartku zabaczymy jaka kare nam zaproponuja.
jedno jest pewne ŻADNA Leczna nas nie zastapi, ostateczna decyzja i tak nalezy do pzpn a listkiewicz dzis udzielajac wywiadu mowil ze nie dopusci lecznej do OE nawet jak trybunal zawiesi wykonanie kary.
wiec o start w OE mozemy byc spokojni.

A tu, inna wypowiedż.

Jak informuje "Przegląd Sportowy", w materiałach przekazanych przez wrocławską Prokuraturę Apelacyjną Wydziałowi Dyscypliny PZPN, dokumentującej udział Zagłębia Sosnowiec w aferze korupcyjnej, chodzi o 30 zarzutów!Zdaniem Roberta Zawłockiego , wiceprzewodniczącego WD, materiały te są porażające.
- To nie były żadne incydenty. Tu jawi się obraz obrzydliwej działalności na przestrzeni kilku lat - powiedział.

Decyzja w sprawie kary dla sosnowieckiego klubu ma zapaść w czwartek.

Więcej szczegółów w "Przeglądzie Sportowym"

Ciekawe jak podobno Rudy miał 13 zarzutów a tu nagle 30
Przemek26

Postprzez flex 2007-07-24, 9:16 am

Pierdu, pierdu maszynista ...
PZPN i ludzie typu Zawłocki sondują poprzez media jakiej kary dla danego klubu oczekuje społeczeństwo. Jeszcze niedawno zanim materiały na Zagłębie z prokuratury trafiły do PZPNu Zawłocki już ferował wyrok degradacji.
Co innego później mówi Koźmiński, co innego Tomczyk. Widać, że w samym PZPNie sami nie mogą dojść do porozumienia jak ten problem rozwiązać.
Wprowadzają ludzi w błąd a siebie wystawiają na pośmiewisko.
PZPN już nie raz udowodnił, że nie jest konsekwentny w swoich działaniach - patrz ostatnie zamieszania z licencją dla Ruchu Chorzów.

Chcą karać wszystkich solidarnie ok, tylko niech nie zapomną o Zagłębiu L., Lechu, Cracowii, Widzewie, Koronie i innych klubach nie mających czystego sumienia. Jak wszystkich to wszystkich.
flex
Administrator

Postprzez drewinio 2007-07-24, 9:24 am

Jak zaczną degradować za korupcje to w OE zostanie tylko Jagielonia i Polonia Bytom :D. Załozę sie że Górnik tez smaruje równo , co sezon walczą o utrzymanie. Dobra ja to pierdocze i wyłanczam sie an przekazy medialne typu gazety, internet, radio i telewizornia. W czwartek sie wszystkiego dowiem. Bo jak tak dalej pójdzie to sie jeszcze z mediów dowiem że mamy sztame z GKS`em, Ruchem, Arką, Widzewem, i FC Vietnam. Do takiego czegoś moege przyrównać te ostatnie rewelacje.
drewinio

Postprzez emdżej 2007-07-24, 10:01 am

- W czwartek Wydział Dyscypliny nie wyda decyzji w sprawie Zagłębia. Poza tym, taka procedura trochę trwa, a klub musi mieć czas na zapoznanie się z materiałami, może się również odwołać od podjętych decyzji. Oznacza to, że Zagłębie przystąpi do sezonu 2007/08
- powiedział rzecznik PZPN Zbigniew Koźmiński.
emdżej

Postprzez mario999 2007-07-24, 10:42 am

a kurwy z faktu juz napisaly ze w czwartek nas wyrzuca. jezeli klub tego nie zrobi to moze my cos zrobimy w tej kwesti zeby te skurwysyny z faktu nie wchodzily na nasz stadion. jezeli a wierze w to bardzo ze jednak zagramy w oe to trzeba podac tych skurwysynow z faktu do sadu za przeklamania i rozpowszechnianie bzdur szkodzacych naszemu klubowi.
NIE DLA FAKTU

NIE DLA FAKTU

NIE DLA FAKTU
mario999

Postprzez eric 2007-07-24, 10:42 am

Ale przecież to dla nas oczywiste, że chcemy(!) żeby decyzja została podjęta w czwartek. Co mi z tgo, że zagramy w OE jak po trzech kolejkach oznajmią, że spadamy i jeżeli będziemy na miejscu spakowym to lecimy do III ligi od razu. Dzienniki by nam życ nie dały, a ja już po miesiącu mam dosyć tego wszystkiego a co dopiero cały sezon się męczyć czytając te pomówienia(!) Dlatego mam nadzieję, że Pan Szatan podejmie jedyną możliwą decyzję i poprosi bez względu na karę WD PZPN o natychmiastowe orzeczenie kary i wdrożenie jej. Chce już czystego Zagłebia z -10pkt i nawet niech będzie to 250 000 PLN. Wiem, że to nie mało, ale lepsze to niż degradacja.
eric

Postprzez Xavier88 2007-07-24, 11:38 am

Nie ma takiej opcji, żeby po trzech kolejkach nas wywalili, bo pomyśl jaki by się burdel zrobił.
Koledzy ileż razy Wam będe pompował, że nic nam nie zrobią, punkty ujemne będą ale mało i tyle.
Nic na nas nie ma w papierach oprócz tego co wszyscy wiemy o Rudym, Ujku, Antku.
Koniec.
A gościa z faktu faktycznie trzeba by wyhaczyć na meczy i faktycznie go potraktować!!!
Ale kulturalnie i delikatnie!!!
Xavier88

Postprzez eric 2007-07-24, 11:51 am

Xavier88 napisał(a):Nie ma takiej opcji, żeby po trzech kolejkach nas wywalili, bo pomyśl jaki by się burdel zrobił.
Koledzy ileż razy Wam będe pompował, że nic nam nie zrobią, punkty ujemne będą ale mało i tyle.
Nic na nas nie ma w papierach oprócz tego co wszyscy wiemy o Rudym, Ujku, Antku.
Koniec.
A gościa z faktu faktycznie trzeba by wyhaczyć na meczy i faktycznie go potraktować!!!
Ale kulturalnie i delikatnie!!!

Wywalic to nas nie wywalą w trakcie, ale chodzi mi o to, że jakby to było nie miło gdyby podjęli decyzję w trakcie sezonu. Zostałoby nam jedno wielkie gówno. Nie mam zamiaru przeżywac tego co Łęczna i Gdynia, czyli grac o nic. Chcę chodzic na mecze i cieszyć się ze zwycięstw, a nie myśleć o tym, że lecimy. Mam w każdym bądź razie nadzieję, że wszytsko rozstrzygnie się w czwartek.
Pzdr
eric

Postprzez mario999 2007-07-24, 3:35 pm

jeeeeeest. na ta informacje czekalem. gramy napewno w tym sezonie w oe. info moje jest pewne ze zrodla pzpn. na 99 procent w czwartek dostaniemy minusowe punkty i kare finansowa.
mario999

Postprzez YOOSHKY 2007-07-24, 3:47 pm

mario999 napisał(a):jeeeeeest. na ta informacje czekalem. gramy napewno w tym sezonie w oe. info moje jest pewne ze zrodla pzpn. na 99 procent w czwartek dostaniemy minusowe punkty i kare finansowa.

A jak nie to Ty dostaniesz 3 ostrzeżenie lub bana.
YOOSHKY

Postprzez eric 2007-07-24, 3:49 pm

YOOSHKY napisał(a):
mario999 napisał(a):jeeeeeest. na ta informacje czekalem. gramy napewno w tym sezonie w oe. info moje jest pewne ze zrodla pzpn. na 99 procent w czwartek dostaniemy minusowe punkty i kare finansowa.

A jak nie to Ty dostaniesz 3 ostrzeżenie lub bana.

dobre :)
eric

Postprzez mario999 2007-07-24, 3:53 pm

ok zgadzam sie. jak tak to stawiacie skrzynke ok?
mario999

Postprzez tomi2509 2007-07-24, 4:40 pm

jesli podajesz jak twierdzisz prawie pewna informacje to nalezaloby podac rowniez zrodlo
tomi2509

Postprzez tymin 2007-07-24, 4:46 pm

jeeeeeest. na ta informacje czekalem. gramy napewno w tym sezonie w oe. info moje jest pewne ze zrodla pzpn. na 99 procent w czwartek dostaniemy minusowe punkty i kare finansowa.

Nie widzisz Tomi2509 ?? :/
tymin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna