Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Leyton napisał(a):No to ja poproszę o konkretne nazwiska.
Chciałem tylko przypomnieć, że ŻADEN, powtarzam ŻADEN trener spoza Zagłębia (jako klubu i regionu) nie odniósł z naszym klubem żadnych sukcesów. Ostatnim był Horst Panic w 1986 roku kiedy zdobył 5 miejsce w ekstraklasie.
Jerzy Kopa, Andrzej Strejlau, Hubert Koska....i była DUPA BLADA....
Czekam na konkretne nazwiska i argumenty,. a nie na pierdolenie o układach i błędnych koncepcjach.
Podaj konkretne nazwisko kogo byś widział na ławce trenerskiej bo ja takich nie widze.Może Kasperczaka masz na myśli :lol:MrCricket napisał(a):musztra napisał(a):Tochela nie wyrzucą bo niby kto na jego miejsce przyjdzie :?:maras24 napisał(a):Niech Ci co piszą żeby wyrzucić Tochela pukną sie mocno w głowe!!!a niby kto bedzie w stanie z tych amatorów zrobić drużynę na 1 ligę???
Zapewniam Was, żę chętnych byłoby mnóstwo. Za bardzo się przyzwyczailiście do Niego, a On do niektórych grajków.
NADSZEDŁ CZAS NA ZMIANY (w tym trenera) !
Leyton napisał(a):No to ja poproszę o konkretne nazwiska.
Chciałem tylko przypomnieć, że ŻADEN, powtarzam ŻADEN trener spoza Zagłębia (jako klubu i regionu) nie odniósł z naszym klubem żadnych sukcesów. Ostatnim był Horst Panic w 1986 roku kiedy zdobył 5 miejsce w ekstraklasie.
Jerzy Kopa, Andrzej Strejlau, Hubert Koska....i była DUPA BLADA....
Czekam na konkretne nazwiska i argumenty,. a nie na pierdolenie o układach i błędnych koncepcjach.
dardaw napisał(a):Niewątpliwie Tochel zrobil wiele dla naszej druzyny i nikt jego zaslug nie ma zamiaru mu zabierac.Jesteśmy mu wdzięczni, jednak ostatnie wyniki wskazują dobitnie że najwyższy czas na zmiany.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników