werty2 napisał(a):Wystarczyło zapytac odpowiednią osobę a głowe daje że problemu by nie było ,stąd moja wcześniejsza uwaga dotycząca buraczanej piłki..
Nie za dużo wymagasz

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
werty2 napisał(a):Wystarczyło zapytac odpowiednią osobę a głowe daje że problemu by nie było ,stąd moja wcześniejsza uwaga dotycząca buraczanej piłki..
W dniach 17-25 stycznia piłkarze ekstraklasowego Górnika Zabrze będą szlifować formę na obozie przygotowawczym w Dzierżoniowie. Trener Adam Nawałka zabiera ze sobą 26 zawodników.
Do Dzierżoniowia nie pojadą Łukasz Skorupski, Bartosz Kopacz, Mariusz Gancarczyk, Paweł Krzysztoporski i Tomasz Chałas, którzy raczej zostaną wypożyczeni do innych klubów. Na liście zabrakło również kontuzjowanego Michała Jonczyka. Sztab szkoleniowy nie wyklucza jednak zmian w kadrze w trakcie zgrupowania.
Kadra Górnika na obóz w Dzierżoniowie:
Bramkarze: Daniel Kajzer, Dawid Kudła, Sebastian Nowak, Adam Stachowiak.
Obrońcy: Adam Banaś, Michael Bemben, Mariusz Jop, Mariusz Magiera, Adam Marciniak, Maciej Mańka, Michał Pazdan.
Pomocnicy: Vladimír Balát, Maciej Bębenek, Grzegorz Bonin, Adam Danch, Piotr Gierczak, Aleksander Kwiek, Sebastian Leszczak, Rafał Pietrzak, Mariusz Przybylski, Marcin Wodecki.
Napastnicy: Daniel Sikorski, Szymon Sobczak, Adrian Świątek, Mateusz Zachara, Tomasz Zahorski.
źródło: Górnik Zabrze
August napisał(a):werty2 napisał(a):Wystarczyło zapytac odpowiednią osobę a głowe daje że problemu by nie było ,stąd moja wcześniejsza uwaga dotycząca buraczanej piłki..
Nie za dużo wymagaszCo niektórzy nie wiedzą jaką ksywę miał "Giga" Majewski a oczekujesz tak skomplikowanej rzeczy jak zadawanie pytań odpowiedniej osobie
Adam1906 napisał(a):Maciej Mizia dyrektorem sportowym GKS-u Tychy
Pierwszoligowa Odra Wodzisław przegrała 1:3 (1:0) w sparingu rozegranym w Kromieryżu z trzecioligowym czeskim klubem - SK Hanácká Slavia Krom' ~ž.
Jedynego gola dla naszej druzyny strzelił Tomasz Stolpa.
Więcej... http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... z1BWOApt95
django napisał(a):Jedynego gola dla naszej druzyny strzelił Tomasz Stolpa.
Adam1906 napisał(a):django napisał(a):Jedynego gola dla naszej druzyny strzelił Tomasz Stolpa.
Pewnie jeszcze nie są mu znane żadne "kręgielnie" w Czechach, więc był w "formie"...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników