Warto jakieś rzetelniejsze opinie przeczytać
https://1liga.org/aktualnosci/1-liga-hy ... ekazu-8007
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Adam1906 napisał(a):Opinia o Dominiku Jończym jednego z kibiców KGHM:
Wiem, że moczysz nogi w fajnym morzu ale dowiedziałbyś się konkretnie kto będzie następnyA wiadomo, że będzie
Adam1906 napisał(a):Co do transferów to dzisiaj mamy wypożyczyć jakiegoś ofensywnego pomocnika
August napisał(a):Tęsknimyza Twoim szczęśliwym powrotem
Adam1906 napisał(a):A tak swoją drogą to rzekoma wielka nadzieja Jaroszewskiego i Tomczyka 19-letni Jakub Sangowski właśnie podpisał 3-letni kontrakt z Wartą Poznań.
Adam1906 napisał(a):August napisał(a):Adam1906 napisał(a):Opinia o Dominiku Jończym jednego z kibiców KGHM:
Wiem, że moczysz nogi w fajnym morzu ale dowiedziałbyś się konkretnie kto będzie następnyA wiadomo, że będzie
Moczę nie tylko nogi PrzyjacieluRozglądam się również po okolicznych pastwiskach za jakimiś wzmocnieniami do Zagłębia
![]()
Co do transferów to dzisiaj mamy wypożyczyć jakiegoś ofensywnego pomocnika, ale kto to ma być, tego nie wiem...
August napisał(a):być może wypożyczymy z Piasta niejakiego Wojciecha Kamińskiego, który ostatnio byk na wypożyczeniu w Suwałkach
August napisał(a):August napisał(a):być może wypożyczymy z Piasta niejakiego Wojciecha Kamińskiego, który ostatnio byk na wypożyczeniu w Suwałkach
Oficjalnie potwierdzone: http://zaglebie.sosnowiec.pl/aktualnosc ... lebia.html
jackie57 napisał(a):Chłop odstawia Tour de Pologne
August napisał(a):jackie57 napisał(a):Chłop odstawia Tour de Pologne
Mimo, że Wigry nie awansowały, słyszałem, że wiosną był jednym z lepszych grajków Suwałk. Poza tym nie jest w żaden sposób, nawet pośrednio, związany z Legią, a to już jakaś odmiana. A na poważnie, kiedyś pukałem się w głowę gdy usłyszałem, że Chylaszek nie chce przedłużyć umowy z nami i odchodzi do Gliwic. Teraz z jakąś nadzieją dowiaduję się, że wypożyczamy z Piasta młodego środkowego, bo na taką pozycję kogoś potrzebowaliśmy. Taki to „rozwój” klub osiągnął przez ostatnie kilkanaście lat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników