Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez August 2020-12-22, 6:00 pm

Cały czas mnie nurtuje czy w procesie realizacji transferu tego Frankowskiego było tak jak twierdzi dbające o dobre imię klubu Prezes (cyt.: Nad transferami pracuje wiele osób, w tym Robert Podoliński w konsultacji ze sztabem pierwszego zespołu i dopiero po tej weryfikacji kandydat musi zostać zaakceptowany przez I trenera. Ja pytam ile to kosztuje. Bez akceptacji Kazimierza Moskala zawodnik w Zagłębiu nie zagra. Tyle. Zresztą nie ma klubu w Polsce ani na świecie, gdzie za transferami stoi jeden człowiek.). I drugie pytanie, czyżby Gieksa po blisko 3 latach i braku przedłużenia wygasającej z końcem roku umowy przez ten okres nie poznała się na jego talencie?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez django 2020-12-22, 6:19 pm

August napisał(a):I drugie pytanie, czyżby Gieksa po blisko 3 latach i braku przedłużenia wygasającej z końcem roku umowy przez ten okres nie poznała się na jego talencie?

Najwyraźniej się poznała:) Gość grzeje ławę w drugoligowcu, z którego zostaje odpalony i dostaje kontrakt ligę wyżej. Zagłębie Sosnowiec to w tej chwili chyba jeden z bardziej patologicznych klubów w Polsce.
django

Postprzez novack 2020-12-22, 6:23 pm

A słyszał ktoś może o jakimkolwiek bramkarzu wychowanku wzorcowej akademii Zagłębia?
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez django 2020-12-22, 6:27 pm

novack napisał(a):A słyszał ktoś może o jakimkolwiek bramkarzu wychowanku wzorcowej akademii Zagłębia?

Jeszcze nie. Wszyscy wychowankowie czekają z ujawnieniem swoich umiejętności do czasu aż Chęciński postawi stadion.
django

Postprzez novack 2020-12-30, 8:16 am

http://www.90minut.pl/transfery.php?id_ ... 2&poziom=2
W propozycjach przychodzących pojawił się Sanogo, a odchodzących Nowak.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez August 2020-12-30, 9:59 am

Jestem ciekaw co z Małeckim. Przed Świetami dobiegały sprzeczne informacje
August

Postprzez wojtaszko 2020-12-30, 10:25 am

August napisał(a):Jestem ciekaw co z Małeckim. Przed Świetami dobiegały sprzeczne informacje

W tym klubie co chwila sa sprzeczne wiadomości ;-) Co do Sanogo zanim dojdzie do sprawności minie z 3 miesiące przynajmniej a i nogi bardzo szklane od transferu do Warszawy ale ja tam gościa lubiłem
wojtaszko

Postprzez August 2020-12-30, 10:42 am

wojtaszko napisał(a):Co do Sanogo zanim dojdzie do sprawności minie z 3 miesiące przynajmniej

Z tego co wiem to Vams jest sprawny. Przed rozwiązaniem kontraktu normalnie trenował. Co innego brak formy ale uważam, że Sanogo nawet z jedną sprawną nogą będzie lepszy od wszelkich wynalazków Tomczyka
August

Postprzez wojtaszko 2020-12-30, 10:49 am

August napisał(a):
wojtaszko napisał(a):Co do Sanogo zanim dojdzie do sprawności minie z 3 miesiące przynajmniej

Z tego co wiem to Vams jest sprawny. Przed rozwiązaniem kontraktu normalnie trenował. Co innego brak formy ale uważam, że Sanogo nawet z jedną sprawną nogą będzie lepszy od wszelkich wynalazków Tomczyka

Ja też tak uważam i trzymam za niego kciuki jeśli podpisze kontrakt. Czekam na Zarko jeszcze chodz bedzie trudno.
wojtaszko

Postprzez August 2020-12-30, 11:14 am

wojtaszko napisał(a):Czekam na Zarko jeszcze chodz bedzie trudno.

Adam1906 napisał(a):Podobno Udovicić oświadczył, że póki w klubie jest Jaroszewski on do Zagłębia nie wróci. Na chwilę obecną najprawdopodobniej Żarko będzie w rundzie wiosennej grał u Artura Derbina...

Chyba że od 18 grudnia cosik się zmieniło.
August

Postprzez wojtaszko 2020-12-30, 11:27 am

August napisał(a):
wojtaszko napisał(a):Czekam na Zarko jeszcze chodz bedzie trudno.

Adam1906 napisał(a):Podobno Udovicić oświadczył, że póki w klubie jest Jaroszewski on do Zagłębia nie wróci. Na chwilę obecną najprawdopodobniej Żarko będzie w rundzie wiosennej grał u Artura Derbina...

Chyba że od 18 grudnia cosik się zmieniło.

Napisałem mu wiadomość moze odpisze
wojtaszko

Postprzez novack 2020-12-30, 12:50 pm

novack

Postprzez GrubyPerez 2020-12-30, 2:51 pm

novack napisał(a):https://sportdziennik.com/sanogo-po-raz-trzeci/

mam nadzieję, że wyczerpał już limit kontuzji.
Nadal uważam, że to materiał na gwiazdę eklapy- tym bardziej będzie chciał coś udowodnić.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez django 2020-12-30, 4:04 pm

Ale przy Kresowej siedzą jajcarze. Konfident, kok i typ co robi transfery zdalnie w przerwie między prowadzeniem szkółki, a występami w tv, będą ratować ligę:
- gościem, który nie łapał się do składu w 3 lidze
- gościem, który w ostatniej rundzie zagrał 6 minut
- gosciem, który od 3 lat jest przewlekle kontuzjowany

Daj im Arek więcej pieniędzy, to zatrudnią jeszcze:
- rencistÄ™ z cukrzycÄ… 3 stopnia
- napastnika, który w B-klasie strzelił jedną bramkę, ale za to z woleja
- i 5 konretnych Mongołów, którzy mieli bajeczne oferty z ekstraklasy Kazachstanu, ale odrzucili je, bo uwierzyli w projekt Zagłębie Sosnowiec
django

Postprzez August 2020-12-30, 4:23 pm

django napisał(a):Konfident, kok i typ co robi transfery zdalnie w przerwie między prowadzeniem szkółki, a występami w tv, będą ratować ligę

Ale tak na poważnie. Pytanie, kto poważny przyjdzie do tego cyrku:
- ktoś z tzw. nazwiskiem, przy końcu kariery żeby sobie jeszcze zarobić niezależnie od tego czy będzie u się chciało czy nie,
- rekonwalescenci jako Sanogo, po 353534534535 kontuzji aby się "odbudować",
- odrzuty nie mieszczące się w innych zespołach jak ten w Płocku,
- noł nejmy z niższych lig, którymi skauci z poważniejszych klubów nie będą się interesować bo i po co,
- resztówka z Innfuboll, której nie upcha się w poważniejszych klubach jak np. Bieniek, Sinior czy Antonik,
- rodzina Prezydenta...
Zdziwię się czy Legia jeszcze kogoś rokującego wypożyczy patrząc co zrobiono z Grudzińskim.
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników