Przegląd prasy

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przegląd prasy

Postprzez August 2010-06-24, 12:27 pm

patrios91 napisał(a):Wiesz co ...ja mysle,ze kazdy czlowiek ma swoja godnosc.

A jeść trzeba ;-)
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2010-06-24, 12:29 pm

August napisał(a):
patrios91 napisał(a):Wiesz co ...ja mysle,ze kazdy czlowiek ma swoja godnosc.

A jeść trzeba ;-)

No i tu jest pies pogrzebany. ;-) Ja osobiscie nie wytrzymalbym cisnienia i nie robil czegos wbrew sobie.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez YOOSHKY 2010-06-24, 5:23 pm

patrios91 napisał(a):Wiesz co ...ja mysle,ze kazdy czlowiek ma swoja godnosc. Ten tekst byl ponizej pasa i najlepiej by panowie z redakcji o tym wiedzieli.

A sprzątaczka to już w ogóle honoru nie ma i generalnie jest jebnięta bo sprząta u prezesa w gabinecie....
YOOSHKY

Postprzez August 2010-06-24, 6:06 pm

No dobra, ale faktycznie na stronie oficjalnej przydałaby sie informcja o pierwszym treningu bądź o powodach jego odwołania
August

Postprzez patrios91 2010-06-24, 6:13 pm

YOOSHKY napisał(a):
patrios91 napisał(a):Wiesz co ...ja mysle,ze kazdy czlowiek ma swoja godnosc. Ten tekst byl ponizej pasa i najlepiej by panowie z redakcji o tym wiedzieli.

A sprzątaczka to już w ogóle honoru nie ma i generalnie jest jebnięta bo sprząta u prezesa w gabinecie....

Jak sie kocha klub to sie nie robi czegos przeciwko niemu...sprzataczka to akurat nieodpowiedni przyklad.

KIedy info o testowanych zawodnikach? W ogole byl trening czy nastapil bunt za pensje?
patrios91

Postprzez emdżej 2010-06-24, 6:44 pm

patrios91 napisał(a):Wiem jak....olejecie wszystkich z gory na dol...tak robia mendy.

Ciebie to każdy powinien olewać z góry na dół, z prawej na lewą i jeszcze po skosie. Tak mówię ja - menda.
emdżej

Postprzez dziejus 2010-06-24, 7:22 pm

Z tego co pisze Wojtek T.w GW to szykuje się po chju fest :redface: :twisted:
dziejus

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-06-24, 8:20 pm

Sluchajcie Ja pisze z dalekiej Stolicy mam pewne informacje - ale nie mam informacji
ze zawodnicy nie maj co do gara włozyc, ze chodza głodni - a Kibice Zagłebia za PISMAKAMI
powtarzaja ciagle jedo i to samo, dzisiaj trener mówi ze pilkarze dostali KASE o co chodzi
moze byc opóznienie ale wiem ze dostaja i nie sa głodni i ich rodziny.
A zatem zastanowmy sie czy aby nie robimy krzywdy naszemu Zagłebiu.-
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez patrios91 2010-06-24, 8:52 pm

emdżej napisał(a):
Ciebie to każdy powinien olewać z góry na dół, z prawej na lewą i jeszcze po skosie. Tak mówię ja - menda.

Czyli robisz dokladnie to co wiekszosc odnoscie klubu. Podaj reke Hytremu,Szatanowi i spolce...dobrze zrobisz.

24 czerwca 2010, 20:32:08 - slady
Piłkarze Zagłębia Sosnowiec powrócili do treningów

Piłkarze Zagłębia Sosnowiec po krótkich urlopach wznowili treningi. Jest już pewne, iż sosnowiczanie nie pojadą na tygodniowe zgrupowanie do Bielska-Białej, zawodnicy będą trenować na własnych obiektach.

Pod okiem specjalisty od przygotowania fizycznego, Pawła Ryngiera, zawodnicy Zagłębia zrobili kilkanaście okrążeń. Biegali przez 30 minut, według specjalnego schematu (po 10 minut, w różnych zestawieniach - 30 sekund biegu, 30 truchtu, 20-20 i 10-10). Oczywiście nie mogło zabraknąć rozciągania i gierki wewnętrznej. Trener wybrał dwie drużyny. Jedna złożona była z młodych piłkarzy, druga ze starszych. Doświadczenie wzięło górę i wygrali ci drudzy 6-5.

Warto zauważyć, iż młodzi od początku grali w osłabieniu (9 na 10). Niestety, nie obyło się bez przykrego zdarzenia. Michał Grunt skręcił nogę i z grymasem bólu opuścił plac gry. Niedawno 16-letni napastnik nabawił się podobnej kontuzji w lewej nodze, tym razem źle stanął na prawą.

Jutro rano sosnowiczanie przejdą badania. Później w siłowni na przygotowanych dziesięciu stacjach odbędzie się test na siłę maksymalną. Natomiast na sobotę rano zaplanowano test mleczanowy, czyli bieg przez 4,5 km z różnymi prędkościami, podczas którego sosnowiczanie będą mieli pobieraną krew.

W treningach uczestniczyli juniorzy, którzy walczą o miejsce w kadrze: Rafał Bielawski, Michał Cyganek, Michał Grunt, Kamil Sularz i Paweł Pisarek (bramkarz).

W przyszłym tygodniu na testy do Sosnowca ma przyjechać napastnik KS Piaseczno, 18-letni Emil Wrażeń. Zawodnik w III lidze łódzko-mazowieckiej rozegrał 22 spotkania (w 14 wchodził z ławki), w których zdobył 6 bramek.

Wiadomo już, iż pierwszy sparing z Cracovią zostanie rozegrany w Krakowie. Sosnowiczanie nie pojadą na obóz, który miał być zorganizowany na obiekcie Rekordu w Bielsku-Białej. Do sezonu będą przygotowywać się na miejskich obiektach. Piłkarze od poniedziałku będą mieli po dwa treningi dziennie. Sparingi będą rozgrywane systemem środa-sobota, niedziela będzie dniem wolnym.

źródło: Zagłębie Sosnowiec

http://www.90minut.pl/news/127/news1270 ... ingow.html

Myslalem,ze tym razem zamiast Hiszpani bedzie wyjazd do RPA,a tu widze nawet do Bielska Bialej nie ma kasy. Brawo dzialacze. Przypominam,ze Zaglebie jest masakrycznie oslabione:Srodek Pomocy,Napadu brak,Lewa obrona i jak sie potwierdza sluchy,ze Marek trenuje z Cracovia to i caly srodek obrony. Ja tu widze,ze trzeba pol skladu skompletowac,a narazie pojawilo sie tylko jedno nazwisko,ktore raczej jest kandydatem na mlodziezowca.
patrios91

Postprzez zimek 2010-06-24, 9:48 pm

ja moge im zaserwowac trening wydolnosciowy na placu mam z5 wywrotek kamienia i trzeba go na gore wtargac na gorze mam stodole to mogliby tam krew pobierac i tez zmiennym rytmem do gory biegiem a z powrotem truchtem :lol: za free
zimek

Postprzez August 2010-06-24, 9:48 pm

patrios91 napisał(a):Myslalem,ze tym razem zamiast Hiszpani bedzie wyjazd do RPA,a tu widze nawet do Bielska Bialej nie ma kasy.

Błąd Patrios. Myślę, że nie pojechali dlatego że z Bielska- w przeciwieństwie do Hiszpanii - nie opłaca się sprowadzać uzywanych samochodów :lol:
August

Postprzez patrios91 2010-06-25, 12:17 am

24 czerwca 2010, 22:32:57 - adamz
Energomontaż Południe sponsorem GKS-u Katowice

Firma Centrozap, która posiada 100 proc. akcji GKS-u Katowice, ogłosiła, że sponsorem tytularnym klubu została firma Energomontaż Południe SA - poinformowała "Gazeta Wyborcza".

Centrozap potwierdził też, że akcje klubu zamierza wprowadzić na rynek New Connect, a debiut zostanie poprzedzony emisją akcji o wartości od 2 do 4 mln zł. Centrozap zamierza utrzymać jednak w GKS-ie pakiet większościowy.

źródło: Gazeta.pl
-> http://www.90minut.pl/news/127/news1270 ... owice.html
Gieksa pozbyla sie kretynow i staje na nogi. Dlaczego my tak nie mozemy? Dlatego,ze Hytry z Szatanem mimo sprzeciwu dalej chca niszczyc Zaglebie. Pytanie czy na to pozwolimy?
patrios91

Postprzez mariusz76 2010-06-25, 7:38 am

patrios91 napisał(a):Gieksa pozbyla sie kretynow i staje na nogi. Dlaczego my tak nie mozemy? Dlatego,ze Hytry z Szatanem mimo sprzeciwu dalej chca niszczyc Zaglebie. Pytanie czy na to pozwolimy?

Pozwalamy , pozwalaliśmy przez lata to i teraz pozwolimy!!! Myślę ze 2 (3)liga to na wieki tu zostanie- bo po prostu to im pasuje (im* To WŁADZE naszego klubu). Jak tak dalej będzie szło to będziemy mieć prawdziwe derby Sosnowca na ul.Al.Mireckiego ...
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez kanel 2010-06-25, 8:54 am

To spróbujmy założyć stowarzyszenie Kibiców Zagłębia.Może znajdzie się na forum prawnik albo wystarczy ktoś z umiejętnością czytania ze zrozumieniem :) http://poradnik.ngo.pl/x/340249.
Jeszcze na dobre nie zaczęły się wakacje może drogą pantoflową udało by się skrzyknąć kilkadziesiąt osób jak nie więcej i możemy zacząć walczyć o dobre imię Zagłębia.
kanel

Postprzez django 2010-06-25, 9:06 am

patrios91 napisał(a): Ja tu widze,ze trzeba pol skladu skompletowac,a narazie pojawilo sie tylko jedno nazwisko,ktore raczej jest kandydatem na mlodziezowca.

Na razie odeszło czterech piłkarzy, w tym dwóch, którzy i tak mało grali, więc spokojnie.
django

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna