pyla napisał(a):Jeżeli chodzi o Adama chociaż nie znam Go osobiście ....
Przy takiej ilości kibiców na Ludowym masz szanse go poznać (

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
pyla napisał(a):Jeżeli chodzi o Adama chociaż nie znam Go osobiście ....
GrubyPerez napisał(a):RUDI napisał(a):classic napisał(a):Inteligent od plakatów się wypowiedział , ale jaja... i synku na "T" to kiedyś tramwaj stawał jakbyś nie wiedział.
Szacunek się należy bucu z wiochy .
Pajaców to w swojej rodzinie kielecko - częstochowskiej szukaj.
Pozdrawiam rdzenny Sosnowiczanin
Szanowny kolego ,ogarnij siÄ™ !!!!
Pozdrawiam ,kulturalny() kibic Zagłębia Sosnowiec ,rdzenny Zagłębiak .
Adam nie ma fejsbuka więc błądzisz, to raz. Nie jest z kieleckiego i nie jest łajzą , więc nie możesz go znać- to dwa.Nie tylko Ty tutaj wdychałeś atmosferę Ludowego już w latach 70' - to trzy.
Adam wskazał Ci też poprzez zamieszczenie Twoich cytatów - gdzie tak naprawdę leży Twoja kultura.
Na moją delikatną i jakże kulturalną prośbę- Ty machasz maczetami. Myślałem,że może się napiłeś i nerwy puściły - ale nie, dzisiaj znowu jedziesz do Adama Torello, znanego na tym forum i lubianego przez ogół fanatycznego kibica Zagłębia, który w najcięższych czasach pomagał nam jak mógł by klub ocalić.
Uznani i szanowani użytkownicy tego forum (Blajpios, Rudi, August i inni) delikatnie zwracają uwagę na niestosowności we wpisach.
Jak Cię jeszcze mamy prosić żebyś zmienił ton i ogólnie dał sobie siana z prywatnymi podjazdami?
Grzecznie piszę, boś nie gówniarz. Więc zbastuj kolego.
pyla napisał(a):Ja zacząłem wdychać atmosfere LUDOWEGO w latach 60
RUDI napisał(a):Przy takiej ilości kibiców na Ludowym masz szanse go poznać
slawekchicago napisał(a):Trza sie Jarku spotkac i powspominac jak to sie wdychalo powietrze z Ludowego
GrubyPerez napisał(a):Może classic się jakoś odstawi
classic napisał(a):Inteligent od plakatów się wypowiedział , ale jaja... i synku na "T" to kiedyś tramwaj stawał jakbyś nie wiedział.
Szacunek się należy bucu z wiochy .
Pajaców to w swojej rodzinie kielecko - częstochowskiej szukaj.
Pozdrawiam rdzenny Sosnowiczanin
classic napisał(a):Kolego Zagłębiaku nie ogarnę się na takich wsiowych typu : jazda z kurwami na trybunach mojego Ludowego.
Koniec wsi na tych trybunach i wulgarności ze strony "obcych" kutasów, dość tych gnoi, wypierdalać z Ludowego tą wsiową patologię.
Wszędzie to piszą, nawet na innych forach.
Takie Adamy, Torrella stworzyły gówno wieśniackie na trybunach i takim mówię " wypierdalać" !!!
Adam1906 napisał(a):zawsze z przyjemnością się z takim kibicem poznam
August napisał(a):Trzymam za słowo.
pyla napisał(a):Jeżeli chodzi o Adama chociaż nie znam Go osobiście
Adam1906 napisał(a):pyla napisał(a):Jeżeli chodzi o Adama chociaż nie znam Go osobiście
Gdybyś przeczytał wysłaną Ci jeszcze przed meczem z Podbeskidziem PW to może zdążylibyśmy się dawno poznać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników