Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
SO_1906 napisał(a):Co do jakiejś ksiązki o historii Zagłębia jestem ZA!!...
PawełK napisał(a):SO_1906 napisał(a):Co do jakiejś ksiązki o historii Zagłębia jestem ZA!!...
Z tego co wiem to taka książka ma powstać, nie wiem natomiast na jakim etapie jest jej pisanie...
django napisał(a):PawełK napisał(a):SO_1906 napisał(a):Co do jakiejś ksiązki o historii Zagłębia jestem ZA!!...
Z tego co wiem to taka książka ma powstać, nie wiem natomiast na jakim etapie jest jej pisanie...
A kto się tym zajmuje?
Darian napisał(a):Są pomysły ale niestety nierealne w naszej beznadziejnej sytuacji kiedy klubem steruje Szatan człowiek bez wizji i pazerny na zysk pod każdą postacią. A szkoda bo można z Zagłebia uczynić naprawdę prawdziwą markę sportową z dużym potencjałem kibicowskim. Do tego klub mógłby stać się wreszcie rentownym przedwsięwzieciem. Ale do tego trzeba głowy i gotówki.
Przykład Onslowa nie ma szansy bytu bo na działanie marketingowe jest potrzebna gotówka. Jak w każdym przedwsięwzieciu powinien być dokładny biznes-plan i strategia działania na określony czas. A nikt tego nie będzie robił na zasadzie wolontariatu.
Współpraca i konsultacja z taką firmą podaną przez Augusta piękna rzecz ale kosztowna. Wątpliwe aby sknera Szatan był gotowy wydać chociaż złotówkę na takie działania.
August napisał(a):Mam też pytanie do lepiej zorientowanych osób, a mianowicie kto sie teraz - przynajniej formalnie - zajmuje w Zagłębiu czymś takim jak marketing.
uzielone napisał(a):August napisał(a):Mam też pytanie do lepiej zorientowanych osób, a mianowicie kto sie teraz - przynajniej formalnie - zajmuje w Zagłębiu czymś takim jak marketing.
Jak do tej pory to - kibice
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników