fan78 napisał(a):Bravo!Czym wiecej klubow tym wieksza szansa na abolicje i druga lige nie trzecia.A Listka dni sa policzone...
JAka k***a abolicja
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Normalna,a kto myslisz bedzie gral w lidze,Pniowek Pawlowice?Nie badz naiwny.Przemek26 napisał(a):fan78 napisał(a):Bravo!Czym wiecej klubow tym wieksza szansa na abolicje i druga lige nie trzecia.A Listka dni sa policzone...
JAka k***a abolicja
fan78 napisał(a):Normalna,a kto myslisz bedzie gral w lidze,Pniowek Pawlowice?Nie badz naiwny.Przemek26 napisał(a):fan78 napisał(a):Bravo!Czym wiecej klubow tym wieksza szansa na abolicje i druga lige nie trzecia.A Listka dni sa policzone...
JAka k***a abolicja
Wiem,i nie jestem wcale jej zwolennikiem.Ale przy tylu klubach umoczonych za niedlugo nie bedzie mial kto grac.Ja bym zawiesil rozgrywki na rok gdyby to odemnie zalezalo.Przemek26 napisał(a):fan78 napisał(a):Normalna,a kto myslisz bedzie gral w lidze,Pniowek Pawlowice?Nie badz naiwny.Przemek26 napisał(a):fan78 napisał(a):Bravo!Czym wiecej klubow tym wieksza szansa na abolicje i druga lige nie trzecia.A Listka dni sa policzone...
JAka k***a abolicja
Abolicja to przyzwolenie na dalsze złodziejstwo.
Niech dalej kradna i oszukują.
Poza tym abolicja obejmie wszystkich oprócz nas , bo jesteśmy złem najgorszym
fan78 napisał(a):Wiem,i nie jestem wcale jej zwolennikiem.Ale przy tylu klubach umoczonych za niedlugo nie bedzie mial kto grac.Ja bym zawiesil rozgrywki na rok gdyby to odemnie zalezalo.Przemek26 napisał(a):fan78 napisał(a):Normalna,a kto myslisz bedzie gral w lidze,Pniowek Pawlowice?Nie badz naiwny.Przemek26 napisał(a):fan78 napisał(a):Bravo!Czym wiecej klubow tym wieksza szansa na abolicje i druga lige nie trzecia.A Listka dni sa policzone...
JAka k***a abolicja
Abolicja to przyzwolenie na dalsze złodziejstwo.
Niech dalej kradna i oszukują.
Poza tym abolicja obejmie wszystkich oprócz nas , bo jesteśmy złem najgorszym
Palikot=Mistrz!:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników