slawekchicago napisał(a):Czyzby Nasz kolefa Lars zostal przez prezydiento i prezeso wraz z dajrektoro zaproszony na grilla![]()
Ok smacznego oby tylko Lars pozostal Nasz a nie iCH
Nie, nie został

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
slawekchicago napisał(a):Czyzby Nasz kolefa Lars zostal przez prezydiento i prezeso wraz z dajrektoro zaproszony na grilla![]()
Lars napisał(a):slawekchicago napisał(a):Czyzby Nasz kolefa Lars zostal przez prezydiento i prezeso wraz z dajrektoro zaproszony na grilla![]()
Nie, nie została grilla wybieram w Waszym towarzystwie. Jest taki moment, że trzeba zrozumieć, jeśli nie mamy na coś wpływu, to należy odpuścić i skupić się na tym na co mamy wpływ, czyli na kibicowaniu Zagłębiu.
krysteksc napisał(a):Wie ktoś dlaczego Możdżenia nie było na liście zawodników na pierwszym treningu.?
Lars napisał(a):Gwoli wyjaśnienia ostatnich wydarzeń. Zostałem odblokowany na stronie fb Zagłebia. Moich 2 komentarzy już nie ma, bo po odblokowaniu je usunąłem. Nie mam zamiaru wojować z własnym klubem. Dostałem informacje z klubu, że wszystko robią by było dobrze. Tak więc ostatnim słowem komentarza, chciałem napisać, że wszystko na to wskazuje, że po spadku mamy problemy finansowe i należy raczej oczekiwać, że nie będziemy potentatem w tej lidze. Trudno. Każdy popełnia błędy, jednak szkoda, że nie jest to powiedziane wprost. Spadliśmy, stało się, każdy normalny kibic jest w stanie pewne sprawy zrozumieć. Tylko ta polityka informacyjna...ech. Mam nadzieję, że poprawi się.
Adam1906 napisał(a):Ależ łatwo Cię w chooja zrobiliAż mi wstyd za Ciebie Kolego
Adamek182 napisał(a):Widzialem artykul o Robaku i jego zaskakujacym kierunku. Mysle sobie ze mnie Jaroszewski ladnie zaskoczy. Poczytalem a tam weszyli ze niby do piasta wiec przestalem dalej czytac.... co ja sobie myslalem. Do spadkowicza? Do pierwszej ligi?
Da sie?
August napisał(a):Z Robakiem może być nieco inna sytuacja,
August napisał(a):Ponoć Możdżeniem interesuje się izraelski Hapoel Ra'anana
Adam1906 napisał(a): za zgodę na takie rozwiązanie kontraktu obiecali Kudle 6-miesięczne pobory.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników