Spoko panowie Nasz Grill niedlugo . Czy data 23 sierpien , piatek w koncu przeszla w glosowaniu

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adamek182 napisał(a):Mysle ze mozecie sie nie doczekac katastrofy niczym w ekstraklasie
slawekchicago napisał(a):Czy data 23 sierpien , piatek w koncu przeszla w glosowaniu
krysteksc napisał(a):http://www.90minut.pl/news/296/news2966992-Plamen-Kraczunow-zawodnikiem-Zaglebia-Sosnowiec.htm
No to mamy jakiś dorosły transfer.
August napisał(a):krysteksc napisał(a):http://www.90minut.pl/news/296/news2966992-Plamen-Kraczunow-zawodnikiem-Zaglebia-Sosnowiec.htm
No to mamy jakiś dorosły transfer.
Wygląda na to że to inicjatywa Mroczkowskiego
Adamek182 napisał(a):A temat tego chlopaczka z jakiegos dziwnego kraju co to galopowal ladnie z pilka przy nodze. Czarnoskory, mlodzy grajek, jeszcze chyba widnieje w przychodzacych na 90 minut.Umarlo?
August napisał(a):Nie chcę żadnej katastrofy żeby było jasne. Natomiast skład, który podałeś plus taki poziom grajków jacy dotychczas przyszli to co gwarantuje? Swoją drogą na pierwszym treningu nie było Możdżenia. Czyżby się zaczął wylogowywać z Sosnowca?
Lars napisał(a):Gwoli wyjaśnienia ostatnich wydarzeń. Zostałem odblokowany na stronie fb Zagłebia. Moich 2 komentarzy już nie ma, bo po odblokowaniu je usunąłem. Nie mam zamiaru wojować z własnym klubem. Dostałem informacje z klubu, że wszystko robią by było dobrze. Tak więc ostatnim słowem komentarza, chciałem napisać, że wszystko na to wskazuje, że po spadku mamy problemy finansowe i należy raczej oczekiwać, że nie będziemy potentatem w tej lidze. Trudno. Każdy popełnia błędy, jednak szkoda, że nie jest to powiedziane wprost. Spadliśmy, stało się, każdy normalny kibic jest w stanie pewne sprawy zrozumieć. Tylko ta polityka informacyjna...ech. Mam nadzieję, że poprawi się.
novack napisał(a):Lars napisał(a):Gwoli wyjaśnienia ostatnich wydarzeń. Zostałem odblokowany na stronie fb Zagłebia. Moich 2 komentarzy już nie ma, bo po odblokowaniu je usunąłem. Nie mam zamiaru wojować z własnym klubem. Dostałem informacje z klubu, że wszystko robią by było dobrze. Tak więc ostatnim słowem komentarza, chciałem napisać, że wszystko na to wskazuje, że po spadku mamy problemy finansowe i należy raczej oczekiwać, że nie będziemy potentatem w tej lidze. Trudno. Każdy popełnia błędy, jednak szkoda, że nie jest to powiedziane wprost. Spadliśmy, stało się, każdy normalny kibic jest w stanie pewne sprawy zrozumieć. Tylko ta polityka informacyjna...ech. Mam nadzieję, że poprawi się.
Mam nadzieję, że osobiście nie byłeś nigdy na spotkaniu z Panem Prezesem, to jest gość który hurtowo może sprzedawać okulary niewidomym i łysym grzebienie, Ciebie podszedł zaledwie słowem pisanym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników