- Mamy mocno ograniczone środki finansowe, musimy zejść z kosztów o pięćdziesiąt procent – przyznaje prezes Zagłębia.
Biedaczek...

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
- Mamy mocno ograniczone środki finansowe, musimy zejść z kosztów o pięćdziesiąt procent – przyznaje prezes Zagłębia.
zag23 napisał(a):kiepskie transfery robione na ostatnia chwile, wymiany co pol roku kilkunastu pilkarzy
Adamek182 napisał(a):A ja standardowo sprobuje zerknac na drugi koniec kijka.
Kolesiostwo jest, to fakt. Zadajmy sobie pytanie czy gdyby nie to kolesiostwo to mieli bysmy to co mamy? Co miec w najblizszym czasie bedziemy? Czy baza treningowa, awanse, pieniadze z miasta, w koncu stadion byly by gdyby prezydent wraz z prezesem i dajrektorem nie grali sobie razem w pilke, a w przerwach raczyli sie kielbaska z grilla?
Adamek182 napisał(a):Kolesiostwo jest, to fakt. Zadajmy sobie pytanie czy gdyby nie to kolesiostwo to mieli bysmy to co mamy? Co miec w najblizszym czasie bedziemy.....
August napisał(a):Kolega Adamek ma o tyle rację, że w sytuacji gdyby przedostatnie wybory wygrał Górski to prawdopodobnie nie bylibyśmy nawet w tym miejscu w jakim jesteśmy jeżeli chodzi o budowę stadionu. Nie wiadomo też jak wyglądałaby kwestia wysokości finansowania klubu z miejskich pieniędzy i to niezależnie od tego co myślimy w ogóle o kwestii pompowania publicznej kasy w klub.
Adamek182 napisał(a):Nie mam absolutnie zadnej wiedzy na temat rakowa. Wiem ze jest tam osiagniety wielki sukces budowany zgodnie z najnowszymi podrecznikami-albo nawet wyprzedzajacy najnowsze podreczniki w naszym pieknym kraju. Wiem tez ze jak nie bylo kolesiostwa w sosnowcu to Zaglebie bylo w czarnej doopie. Stadion byl w czarnej, itd.
Ja tak tylko chcialem wtracic swoja mysl co mi sie przewinela.
Całość http://www.sport.pl/pilka/7,65042,24838 ... MIN_Link_8M.Kiedrowski 29 maja 2019 napisał(a):(...)Nastały bowiem nowe czasy i właśnie Anglicy najszybciej na nich skorzystali. Pierwsi zaczęli prowadzić swoje kluby jako nowoczesne, dochodowe przedsiębiorstwa.Sprzyjała im koniunktura na rynku telewizyjnym i reklamowym. Coraz popularniejsza stawały się płatne stacje tv, które dzięki transmisjom sportowym wreszcie zaczęły przynosić dochód swoim właścicielom. Kluby skorzystały też na globalizacji i swobodnym przepływie kapitału. Londyn stał się jednym ze światowych centrów finansowych.(...)
slawekchicago napisał(a):Adamek182 napisał(a):A ja standardowo sprobuje zerknac na drugi koniec kijka.
Kolesiostwo jest, to fakt. Zadajmy sobie pytanie czy gdyby nie to kolesiostwo to mieli bysmy to co mamy? Co miec w najblizszym czasie bedziemy? Czy baza treningowa, awanse, pieniadze z miasta, w koncu stadion byly by gdyby prezydent wraz z prezesem i dajrektorem nie grali sobie razem w pilke, a w przerwach raczyli sie kielbaska z grilla?
Wszystko ładnie i pięknie tylko to wszystko idzie z MIEJSKIEJ kasy i DLATEGO mamy prawo ich rozliczać za błędy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników