Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Informacyjnie wniknąłem trochę głębiej w ten cały burdel agencyjno-prowizyjny i jestem tym coraz bardziej przerażony.
mam świadomość, że wielu rzeczy nie wiemy jestem natomiast ciekaw jak wielu i czy od takiej "wiedzy" mogłoby mi się zrobić słabo. Tak po prawdzie przy "okazji" afery z Wisłą przydałyby się kontrole jakichś trójliterowych organów przynajmniej w klubach posiadających drużyny na szczeblu centralnym, a w przypadku których łożone są corocznie jakiekolwiek publiczne pieniądze.
August napisał(a):gothblack napisał(a):układy z Wawą są bardzo zimne i po trzecie miejmy nadzieję, że się ocieplą,
Ja tam wolę żeby się ociepliło na dworze a z Legią to ma być po prostu deal korzystny dla Zagłębia a nie jak stwierdził Magiera w jednym z wywiadów że Zagłębie to klub satelicki Legii.
patrios91 napisał(a):Zagłębie formalnie jest klubem satelickim Legii
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Zagłębie formalnie jest klubem satelickim Legii
Jeśli nie przedłużono lub nie podpisano nowej umowy to formalnie chyba już nie. Natomiast cały czas we organie nadzorczym klubu siedzą goście od Leśnego. Tu bez zmian.
August napisał(a):Tu o Możdżeniu: Mateusz Możdżeń na celowniku Zagłębia Sosnowiec
http://sosnowiec.wyborcza.pl/sosnowiec/ ... owiec.html
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Zagłębie formalnie jest klubem satelickim Legii
Jeśli nie przedłużono lub nie podpisano nowej umowy to formalnie chyba już nie. Natomiast cały czas we organie nadzorczym klubu siedzą goście od Leśnego. Tu bez zmian.
hanson napisał(a):Mnie to naprawdę brak zainteresowania Pietrzakiem ciekawi. Potrzebujemy obrońcy... Rafał to nasz wychowanek , reprezentant Polski, młody, perspektywiczny , jeśli rozwiąże kontrakt z Wisłą to do wyjęcia za darmo i jeszcze deklarujacy chęć gry w Zagłebiu... bo normalnie szanujacy się teprezentant by nas kopnął w dupe... a nasi włodarze nawet nie zatelefonuja... tu nie ma logiki jak w tym kawale o Aronku
Adam1906 napisał(a):hanson napisał(a):Mnie to naprawdę brak zainteresowania Pietrzakiem ciekawi. Potrzebujemy obrońcy... Rafał to nasz wychowanek , reprezentant Polski, młody, perspektywiczny , jeśli rozwiąże kontrakt z Wisłą to do wyjęcia za darmo i jeszcze deklarujacy chęć gry w Zagłebiu... bo normalnie szanujacy się teprezentant by nas kopnął w dupe... a nasi włodarze nawet nie zatelefonuja... tu nie ma logiki jak w tym kawale o Aronku
Podobno Stanek go nie lubi. A w Zagłębiu widocznie to wystarczające do "niemania" przez prezesa nr telefonu do Pietrzaka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników