Piotrek34 napisał(a):Co oni się tak uparli na tego Greka??? Aaa pewnie chodzi o prowizję dla nowego dajrektora, bo innego logicznego uzasadnienia nie widzę. Kolejne wciskanie tego, co za frytki nie będzie u nas kopał.
Bo trzepią na tym grubą forsę. Nie tylko w Zagłębiu, ale w większości klubów w Ekstraklasie. Wszyscy o tym wiedzą od dawien dawna, włącznie z PZPNem. Sprawdźcie sobie jakie agencje menadżerskie reprezentowały nasze ostatnie gwiazdy, sprzed ostatnich dwóch lat, to sobie odpowiecie sami na pytanie, które agencje czy agenci, mają niepisane układy z naszym trio. Tomczyk jest odpowiedzialny za ten cały transferowy syf tak samo jak Stanek. Nikt nie ponosi żadnej odpowiedzialności za wypier#alanie pieniędzy podatników w błoto. Informacyjnie wniknąłem trochę głębiej w ten cały burdel agencyjno-prowizyjny i jestem tym coraz bardziej przerażony. Nie byłbym tym faktem wkurzony tak bardzo, gdyby to nie były nasze pieniądze, a klub byłby w rękach prywaciarza. Niestety tak nie jest, a nasze podatki są marnotrawione na utrzymywanie tych pseudo-prezesów, pseudo-dyrektorów czy pseudo-piłkarzy. Przepraszam za emocje, ale mam już dosyć. Nie wchodzę już nawet na forum zbyt często bo przestałem się łudzić. Każda informacja czy wywiad to czysty PR, przykrywka, dla naszego trio. Szkoda nerwów. Naprawdę.