Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez STACH PL 2019-01-08, 12:25 pm

Panie Tomczyk może jakaś konferencja prasowa by się przydała bo na razie jesteś dla nas i Polski no name :!:

1-Jak to się stało że Pan jest dyrektorem Wielkiego Zagłębia Sosnowiec ?
2-Jaka jest Pana wiedza z zakresu "nietrafionych transferów" ?
3-Czy ma Pan odpowiednią wiedzę,kontakty,doświadczenie na poziomie EX ?
4-Jakie priorytety na wizję rozwoju i marketingu chce nam Pan zaproponować ?
5-Czy na grillu spędził Pan jako biorca czy dawca ?
STACH PL

Postprzez patrios91 2019-01-08, 1:03 pm

Piotrek34 napisał(a):Co oni się tak uparli na tego Greka??? Aaa pewnie chodzi o prowizję dla nowego dajrektora, bo innego logicznego uzasadnienia nie widzę. Kolejne wciskanie tego, co za frytki nie będzie u nas kopał.

Bo trzepią na tym grubą forsę. Nie tylko w Zagłębiu, ale w większości klubów w Ekstraklasie. Wszyscy o tym wiedzą od dawien dawna, włącznie z PZPNem. Sprawdźcie sobie jakie agencje menadżerskie reprezentowały nasze ostatnie gwiazdy, sprzed ostatnich dwóch lat, to sobie odpowiecie sami na pytanie, które agencje czy agenci, mają niepisane układy z naszym trio. Tomczyk jest odpowiedzialny za ten cały transferowy syf tak samo jak Stanek. Nikt nie ponosi żadnej odpowiedzialności za wypier#alanie pieniędzy podatników w błoto. Informacyjnie wniknąłem trochę głębiej w ten cały burdel agencyjno-prowizyjny i jestem tym coraz bardziej przerażony. Nie byłbym tym faktem wkurzony tak bardzo, gdyby to nie były nasze pieniądze, a klub byłby w rękach prywaciarza. Niestety tak nie jest, a nasze podatki są marnotrawione na utrzymywanie tych pseudo-prezesów, pseudo-dyrektorów czy pseudo-piłkarzy. Przepraszam za emocje, ale mam już dosyć. Nie wchodzę już nawet na forum zbyt często bo przestałem się łudzić. Każda informacja czy wywiad to czysty PR, przykrywka, dla naszego trio. Szkoda nerwów. Naprawdę.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2019-01-08, 1:12 pm

patrios91 napisał(a):Informacyjnie wniknąłem trochę głębiej w ten cały burdel agencyjno-prowizyjny i jestem tym coraz bardziej przerażony.

mam świadomość, że wielu rzeczy nie wiemy jestem natomiast ciekaw jak wielu i czy od takiej "wiedzy" mogłoby mi się zrobić słabo. Tak po prawdzie przy "okazji" afery z Wisłą przydałyby się kontrole jakichś trójliterowych organów przynajmniej w klubach posiadających drużyny na szczeblu centralnym, a w przypadku których łożone są corocznie jakiekolwiek publiczne pieniądze.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez novack 2019-01-08, 1:21 pm

A mnie zastanawia dlaczego wszystkie media informują np. o wysokości kontraktów Lewandowskidgo, Ronaldo, Messiego, którzy przecież zatrudniani są w prywatnych firmach, a wysokości kontraktów w klubie podatników i mieszkańców Sosnowca jakim jest Zagłębie są tajne/poufne?
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez August 2019-01-08, 1:40 pm

Bo to dla Twojego dobra drogi Novacku. Żeby Ci ciśnienie nie skakało z powodu kasy wydanej np. na Makengo.
August

Postprzez jondek 2019-01-08, 1:41 pm

A mnie ta wiedza szczególnie nie interesuje.Poznaliśmy zarobki w NBP, i co?? :niezle:
jondek

Postprzez August 2019-01-08, 2:04 pm

jondek napisał(a):Poznaliśmy zarobki w NBP, i co??

Nie będą już tyle zarabiać
August

Postprzez jondek 2019-01-08, 2:08 pm

:) :lol: :-) ;-) :niezle:
jondek

Postprzez Adamek182 2019-01-08, 2:26 pm

Bo nie wazne ile zarobie Ja!! Wazne ze SOMSIAD zarobil mniej!!!
Adamek182

Postprzez zag23 2019-01-08, 3:00 pm

@StachPL jesli osoba Roberta Tomczyka nic nie mowi Ci to widac że sie słabo interesujesz pilka nożną w regionie. No ale kto by stad wiedzial ze Robert Tomczyk grał kiedys w Dabrowie Górniczej w 4 lidze hmm watpie ze ktokolwiek z Was. Dla wyjasnienia tworzyłem strone klubu Zaglebiak Dabrowa Gornicza przez 3 lata i znam go... czy ma doświadczenie wiadomo nie ma na ekstraklase ale czy Jaroszewski mial doswiadczenie w byciu prezesem klubu pilkarskiego no nie a jakos gramy w Ekstraklasie dzieki jego polityce.
zag23

Postprzez Luis 2019-01-08, 3:03 pm

zag23 napisał(a):@StachPL jesli osoba Roberta Tomczyka nic nie mowi Ci to widac że sie słabo interesujesz pilka nożną w regionie. No ale kto by stad wiedzial ze Robert Tomczyk grał kiedys w Dabrowie Górniczej w 4 lidze hmm watpie ze ktokolwiek z Was. Dla wyjasnienia tworzyłem strone klubu Zaglebiak Dabrowa Gornicza przez 3 lata i znam go... czy ma doświadczenie wiadomo nie ma na ekstraklase ale czy Jaroszewski mial doswiadczenie w byciu prezesem klubu pilkarskiego no nie a jakos gramy w Ekstraklasie dzieki jego polityce.

No patrz ! Ja sie jakos interesuje takze pilka w regionie i rowniez jego osoba nic mi nie mowi. Wstyd sie nazywac kibicem bez znajomosci takiej persony jak Robert Tomczyk. Nie to co Ty.
Luis

Postprzez Piotrek34 2019-01-08, 3:37 pm

zag23 napisał(a):...ze Robert Tomczyk grał kiedys w Dabrowie Górniczej w 4 lidze...

No to rzeczywiście kawał piłkarskiej legendy :lol:
Piotrek34

Postprzez achter 2019-01-08, 3:56 pm

nie znam człowieka, nie znam się na piłce regionalnej i tej światowej, zależy mi na Zagłębiu tym sosnowieckim aby grało jak najdłużej w tej ekstraklapie ale zauważyłem jedną zależność na tym forum, jeśli się nie zgadasz z głównym nurtem tego forumowego dialogu czyli hejtować wszystko i wszystkich z Zagłębia sam stajesz się hejtowanym
achter

Postprzez slawekchicago 2019-01-08, 4:19 pm

achter napisał(a):nie znam człowieka, nie znam się na piłce regionalnej i tej światowej, zależy mi na Zagłębiu tym sosnowieckim aby grało jak najdłużej w tej ekstraklapie ale zauważyłem jedną zależność na tym forum, jeśli się nie zgadasz z głównym nurtem tego forumowego dialogu czyli hejtować wszystko i wszystkich z Zagłębia sam stajesz się hejtowanym

To idz na grilla tam bedziesz doceniony :lol:
A wracajac do Thismczyka - tyle mowiono o jego bledach i "kare" dostal directora " :brawo: "
https://m.youtube.com/watch?v=UnY_M-Zzrxo
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez achter 2019-01-08, 4:25 pm

slawekchicago napisał(a):
achter napisał(a):nie znam człowieka, nie znam się na piłce regionalnej i tej światowej, zależy mi na Zagłębiu tym sosnowieckim aby grało jak najdłużej w tej ekstraklapie ale zauważyłem jedną zależność na tym forum, jeśli się nie zgadasz z głównym nurtem tego forumowego dialogu czyli hejtować wszystko i wszystkich z Zagłębia sam stajesz się hejtowanym

To idz na grilla tam bedziesz doceniony :lol:
A wracajac do Thismczyka - tyle mowiono o jego bledach i "kare" dostal directora " :brawo: "
https://m.youtube.com/watch?v=UnY_M-Zzrxo

no brawo :brawo: za konstruktywną wypowiedź :lol:
achter

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników