Ale reasumując. Co powinno się zdarzyć w normalnym klubie

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):alisamyyen napisał(a):Powiedział co w trawie piszczy.To wystarczy.Drużyna kontra trener.Ciekawe kto wygra????
Mandrysz wylatuje. Rzygać mi się już chce tym wszystkim. Tutaj nigdy nie będzie normalnie...
MarcelZS napisał(a):Słuchając Mandrysza przed i Dudka po odnosze wrażenie, że niestety Ci dwaj Panowie nie będą / nie mogą z sobą współpracować. P
robercik napisał(a):Jak widac problem jest bardzo duzy i za pewne zlozony.
W meczu z Chojnicami nie rozumialem decyzji trenera. Jak rowniez nie rozumialem jak mozna przestac grac w pilke w dnia na dzien przez pilkarzy.
Znamy tylko obraz calej sytuacji przedstawiony przez jedna ze stron i to nie wiadomo czy caly obraz.
Teraz sam nie wiem co o tym myslec i jakie rozwiazanie bedzie najlepszym. Nie moze byc tak, ze trener nie liczy sie z pilkarzami (chodzi o zwykle ludzkie relacje - tylko tez nie wiemy jaka jest prawda, bo Luczak rozmawial z trenerem a Budek nie, wiec tez nie wiem o co tu chodzi). Z drugiej tez strony zawodnicy nie moga zastepowac trenera, nawet jesli sie jest kapitanem.
Adam1906 napisał(a):classic napisał(a):Jak się mylę to mnie ubijcie łącznie tym debilnym adamem czy torello (na legionistach).
Torello wiem o Tobie łajzo więcej niż ty wiesz o sobie czereśniaku, ale braci się nie traci, to wiesz nie będę z "fajśbuka" wyciągał twoich pierdoleń fatalosieclassic napisał(a):Tak Proszę Pana jestem przede wszystkim fanatycznym i kulturalnym sympatykiem Zagłębia Sosnowiec.
Kocham ten klub i tak zostanie do końca moich dni, ale kocham kulturalnie
Masz nieźle nasrane w głowie pajacu![]()
classic napisał(a):Inteligent od plakatów się wypowiedział , ale jaja... i synku na "T" to kiedyś tramwaj stawał jakbyś nie wiedział.
Szacunek się należy bucu z wiochy .
Pajaców to w swojej rodzinie kielecko - częstochowskiej szukaj.
Pozdrawiam rdzenny Sosnowiczanin
RUDI napisał(a):classic napisał(a):Inteligent od plakatów się wypowiedział , ale jaja... i synku na "T" to kiedyś tramwaj stawał jakbyś nie wiedział.
Szanowny kolego ,ogarnij się !!!!
Pozdrawiam ,kulturalny() kibic Zagłębia Sosnowiec ,rdzenny Zagłębiak .
RUDI napisał(a):classic napisał(a):Inteligent od plakatów się wypowiedział , ale jaja... i synku na "T" to kiedyś tramwaj stawał jakbyś nie wiedział.
Szanowny kolego ,ogarnij się !!!!
Pozdrawiam ,kulturalny() kibic Zagłębia Sosnowiec ,rdzenny Zagłębiak .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników