przez Sebek 2005-02-21, 8:51 am
Przyglądam się od początku naszym przygotowaniom do rundy rewanżowej i właśnie dzisiaj,po ostatnim sparingu postanowiłem wybuchnąć!TO CO SIĘ DZIEJE W KLUBIE TO SKANDAL!Mam pytanie - kto i ile zarobił na tych obcokrajowcach?!!!!Rudy?a może Tochel?A może razem do spółki???!!To co obcokrajowcy wyprawiają w sparingach-szok!!Np. Np.lewy obrońca(Adżem)w meczu robi 500 metrów,a ma grać ofensywnie!!A polski zawodnik Łuczywek zapierdala jak wół w jedną i drugą stronę!!To czemu ma grać Jugol?Bo musi?Bo ktoś zarobił?
Dalej...
Hosić - ma byc ważną postacią w naszej obronie a prawda jest taka że Malinowski jest o klasę lepszy!!
Madar - pomocnik na miarę Wisły Kraków,tak czytałem w gazecie!A tu gościu stoi na boisku i w ogóle nie biega!!!Trzeba zapierdalać jak Morawski,który się nie zatrzymuje i walczy na całym boisku.Lacha mniej biega,ale dużo widzi i gra dobre piłki!Oj panie Aleksandrze...trzeba zapierdalać!!!
Na koniec proszę żeby nie grali zawodnicy układowi bo ktoś na nich zarobił!!W przeciwnym razie nasze KOCHANE ZAGŁĘBIE spadnie do III Ligi!!!TRENERZE nie przesadzaj!Ufamy Tobie,ale coś(ktoś) tu nie gra...!