Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez Adam1906 2019-01-03, 12:30 pm

godz. 09:06 - Do tej pory wnioski o spłatę zaległości złożyło dziewięciu piłkarzy. Trzech z nich zostało już spłaconych - Dawid Kort i Jesus Imaz dzięki pożyczkom, oraz Kamil Wojtkowski. Wedle naszych informacji na spłatę wciąż czekają Jakub Bartkowski, Zoran Arsenić, Vullnet Basha, Tibor Halilović, Marko Kolar i Martin Kostal.

godz. 10:58 - Do listy zawodników, którzy złożyli wniosek o zapłatę zaległości można dopisać Macieja Sadloka i Rafała Pietrzaka.

Czyli jest 8 piłkarzy Wisły Kraków tak jak mówiłem wczoraj. Również wczoraj był o powyższym poinformowany prezes Marcin Jaroszewski. Cóż więcej ja, zwykły kibic, mogę zrobić? Tu już wszystko w rękach (i chęciach - lub ich braku) prezesa.... :twisted:

Swoją drogą ma ktoś z Was na niego jakikolwiek wpływ? Dlaczego on nie chce nawet spróbować?... :redface:
Adam1906

Postprzez STACH PL 2019-01-03, 12:36 pm

Adam1906 napisał(a):Nasz bezpośredni rywal w walce o utrzymanie Górnik Zabrze ma szansę wyciągnąć za Żurkowskiego nawet 4 miliony euro, dlatego będzie go stać na wzmocnienia i już w ich kręgu zainteresowania jest m.in. Ariel Borysiuk z Lechii Gdańsk, Maciej Gajos z Lecha Poznań, Tomasz Jodłowiec z Piasta Gliwice i Arkadiusz Malarz z Legii Warszawa. Jak pisałem wczoraj, w odróżnieniu od naszego zajebanego robotą Prezesa, w Zabrzu znaleźli czas i nr telefonu do Pietrzaka. Nie rozumiem qrwa jak można nie poświęcić minuty żeby osobiście nie zasugerować Rafałowi zainteresowania jego zatrudnieniem?!? A że wiem, iż Maciej Sadlok chce iść grać do jakiegokolwiek innego klubu razem z Pietrzakiem, to debilizmem jest choćby nie podyskutować na ten temat z obydwoma!!! :redface:

Ps. Wiem, że wczoraj Rafał telefonu od Jaroszewskiego nie miał. Cóż, może dzisiaj Prezes znajdzie minutę czasu żeby dryndrąć?.... :twisted:

Teraz to trener szuka zawodników i jest od razu p.o." dyrektora sportowego" (bo reszta się nie nadaje) ciekawe czy wie o takiej opcji jaką przedstawił kol.Adaś
STACH PL

Postprzez novack 2019-01-03, 12:40 pm

Zakładam, że przy ograniczonym budżecie i możliwości przeprowadzenia tylko kilku transferów nie szukamu trzeciego lewego obrońcy, bo potrzeby mamy na innych pozycjach.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez STACH PL 2019-01-03, 12:44 pm

Adam1906 napisał(a):
godz. 09:06 - Do tej pory wnioski o spłatę zaległości złożyło dziewięciu piłkarzy. Trzech z nich zostało już spłaconych - Dawid Kort i Jesus Imaz dzięki pożyczkom, oraz Kamil Wojtkowski. Wedle naszych informacji na spłatę wciąż czekają Jakub Bartkowski, Zoran Arsenić, Vullnet Basha, Tibor Halilović, Marko Kolar i Martin Kostal.

godz. 10:58 - Do listy zawodników, którzy złożyli wniosek o zapłatę zaległości można dopisać Macieja Sadloka i Rafała Pietrzaka.

Czyli jest 8 piłkarzy Wisły Kraków tak jak mówiłem wczoraj. Również wczoraj był o powyższym poinformowany prezes Marcin Jaroszewski. Cóż więcej ja, zwykły kibic, mogę zrobić? Tu już wszystko w rękach (i chęciach - lub ich braku) prezesa.... :twisted:

Swoją drogą ma ktoś z Was na niego jakikolwiek wpływ? Dlaczego on nie chce nawet spróbować?... :redface:

Adaś na Jaroszewskiego wpływ ma tylko Prezydent Sosnowca A.Chęciński
STACH PL

Postprzez Adam1906 2019-01-03, 12:50 pm

novack napisał(a):Zakładam, że przy ograniczonym budżecie i możliwości przeprowadzenia tylko kilku transferów nie szukamu trzeciego lewego obrońcy, bo potrzeby mamy na innych pozycjach.

Wolę na lewym skrzydle Pietrzaka niż Mraza, a przypomnę, że Sadlok to środkowy obrońca. Wyobraź sobie naszą obronę na wiosnę w postaci Heinloth - Sadlok, Toth - Pietrzak... ;-)
Adam1906

Postprzez STACH PL 2019-01-03, 12:53 pm

Adam1906 napisał(a):
novack napisał(a):Zakładam, że przy ograniczonym budżecie i możliwości przeprowadzenia tylko kilku transferów nie szukamu trzeciego lewego obrońcy, bo potrzeby mamy na innych pozycjach.

Wolę na lewym skrzydle Pietrzaka niż Mraza, a przypomnę, że Sadlok to środkowy obrońca. Wyobraź sobie naszą obronę na wiosnę w postaci Hainloth - Sadlok, Toth - Pietrzak... ;-)

Adaś nie przesadzaj z taką obroną możliwa by była walka o pierwszą ósemkę....
STACH PL

Postprzez Piotrek34 2019-01-03, 12:56 pm

Adam1906 napisał(a):

Wolę na lewym skrzydle Pietrzaka niż Mraza, a przypomnę, że Sadlok to środkowy obrońca. Wyobraź sobie naszą obronę na wiosnę w postaci Heinloth - Sadlok, Toth - Pietrzak... ;-)

I wszystko w temacie :brawo:
Jeśli to prawda jest że RS dalej macza palce i nie po drodze mu z Rafałem to ja to po prostu widzę to w ten sposób, że staniek ma na MJ i ACh jakiegoś haka. Nie wiem może ma jakiś film, że obaj mają się ku sobie i ich tym szantażuje ? No bo koorwa mac jak można słuchać się takiego gościa, który wszystko w klubie spier..olił co tylko możliwe ? ? ?
Piotrek34

Postprzez novack 2019-01-03, 1:03 pm

Moim zdaniem potrzebujemy jeszcze jednego konkretnego środkowego obrońcę i napastnika, lub ofensywnego pomocnika. Dudkowi należy zwrócić dwóch z trzech dotychczasowych środkowych obrońców i niech się z nimi użera. Jeżeli z Pietrzakiem w pakiecie przyszedłby Sadlok, to tyły mamy zabezpieczone, ale Mraza trzeba wykorzystać na skrzydle. To byłyby chyba ostatnie transfery i pozostaje niepewność, czy tylko jedno wzmocnienie z przodu wystarczy (mocno obawiam się, czy Gruzin podoła).
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Adam1906 2019-01-03, 1:05 pm

STACH PL napisał(a):Adaś nie przesadzaj z taką obroną możliwa by była walka o pierwszą ósemkę....

No i zobacz, jak być może niewiele trzeba, żeby taką obronę w walce o utrzymanie Ekstraklasy mieć. Wystarczy jeden telefon i kto wie? Jeden, qrwa mać, telefon... :redface:
Adam1906

Postprzez slawekchicago 2019-01-03, 1:06 pm

No niestety Piotrek34 duzo racji masz . Zakala Zaglebia jest sTONEK . Wladek ratuje Nam EX jak moze . Arkadio chowaj sTONKA do szafy z powrotem i najlepiej do takiej z ktorej przejdzie do Narnii i tam zostanie :lol: :lol: :lol:
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez STACH PL 2019-01-03, 1:37 pm

Cóż więcej ja, zwykły kibic, mogę zrobić? Tu już wszystko w rękach (i chęciach - lub ich braku) prezesa.... :twisted:

Swoją drogą ma ktoś z Was na niego jakikolwiek wpływ? Dlaczego on nie chce nawet spróbować?... :redface:[/quote]

Do póki nie założymy z własnej chęci jakiegoś Stowarzyszenia np. Zagłębie 100% to nie mamy nic do gadki :!:
STACH PL

Postprzez wojtaszko 2019-01-03, 2:09 pm

SPORT
Trener Zagłębia Sosnowiec, Valdas Ivanauskas jest kandydatem do poprowadzenia reprezentacji Litwy.
Nie każdy pamięta, że Ivanauskas szkoleniową karierę zaczynał… w reprezentacji Litwy. W latach 2003-05 przez 16 spotkań pełnił rolę asystenta selekcjonera, którym był wówczas Algimantas Liubinskas. Na ile realny jest powrót do drużyny narodowej, tym razem w roli głównodowodzącego?
– Trener ma w kontrakcie klauzulę, która umożliwia mu zmianę pracy w trakcie rozgrywek – przyznaje prezes Zagłębia, Marcin Jaroszewski. – Poprosił o taki zapis, ale bardziej z myślą o klubach rosyjskich, które interesują się jego osobą od dłuższego czasu. O ewentualnym angażu w federacji litewskiej nie rozmawialiśmy. Do tej pory nie pojawiła się oferta. I nie bierzemy na razie takiego scenariusza pod uwagę.
wojtaszko

Postprzez STACH PL 2019-01-03, 2:17 pm

wojtaszko napisał(a):SPORT
Trener Zagłębia Sosnowiec, Valdas Ivanauskas jest kandydatem do poprowadzenia reprezentacji Litwy.
Nie każdy pamięta, że Ivanauskas szkoleniową karierę zaczynał… w reprezentacji Litwy. W latach 2003-05 przez 16 spotkań pełnił rolę asystenta selekcjonera, którym był wówczas Algimantas Liubinskas. Na ile realny jest powrót do drużyny narodowej, tym razem w roli głównodowodzącego?
– Trener ma w kontrakcie klauzulę, która umożliwia mu zmianę pracy w trakcie rozgrywek – przyznaje prezes Zagłębia, Marcin Jaroszewski. – Poprosił o taki zapis, ale bardziej z myślą o klubach rosyjskich, które interesują się jego osobą od dłuższego czasu. O ewentualnym angażu w federacji litewskiej nie rozmawialiśmy. Do tej pory nie pojawiła się oferta. I nie bierzemy na razie takiego scenariusza pod uwagę.

Panie Jaroszewski to zacznij w końcu k***a rozmawiać,żeby nie było powtórki z rozrywki (Magiera)
STACH PL

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2019-01-03, 2:28 pm

Kol. Adamie - czy wiadomo o kogo chodzi "Ciekawy Polak" i Grek ?
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Adamek182 2019-01-03, 2:40 pm

Panowie, spokojnie z tym Pietrzakiem. Myslicie ze gosc ktory zaczal regularnie byc powolywany do kadry bylby zainteresowany gra u nas? Serio?
Nie sadze.
Bardzo kibicuje Rafalowi, ale nie jest on na takim etapie kariery zeby robic kroki w tyl.
Adamek182

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników