Przed spotkaniem z Baczyńskim dziennikarze Faktu przeprowadzili wywiad z Panią Yarą
i uświadamiali ją że Zagłębie to klub na wskroś umoczony w korupcji , z pewnością nie
robili tego z miłości czy też z troski o nasze Zagłębie.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
laki napisał(a):Nie w tym rzecz że ona wie ale w tym że Rusko i niektóre pismaki robią niepotrzebny ferment i nie jest to bezinteresowne
Xavier88 napisał(a):A może Exmodelka ma kupe kasy i zakumala, że mozna sbie zrobić niezłą darmową reklamę. Przyjechała do naszego "biednego" kraju na tourne i teraz wszyscy sie rzucili na nia, aby ich sponsorować.
Po paru spotkaniach i ściemnianiu pojedzie na swoja Maltę czy tam gdzieś, a nawza winunited zostanie polaczkom w pamieci...
Obym sie mylił.
Jednak należy pamietać o tym co mówił mój dziadek - umiesz liczyc to licz na siebie.
I to sprawdziło sie juz przed kilkoma dniami jesli chodzi o przejecie Naszego klubu....
Gdyby nie Nasz Pan Szatan ...
[ Dodano: 28-06-2007, 10:31 ]
Najlepsze co mi przychodzi do głowy Polskie Huty Stali. Jak by Mittal sie wziął za Zagłębie to na taką Wisłę, BOt czy Lubin patrzylibyśmy z bardzo wysokiej góry.
Może być też Okfens z czeladzi ale to chyba pionki.
Xavier88 napisał(a):[ Dodano: 28-06-2007, 10:31 ]
Najlepsze co mi przychodzi do głowy Polskie Huty Stali. Jak by Mittal sie wziął za Zagłębie to na taką Wisłę, BOt czy Lubin patrzylibyśmy z bardzo wysokiej góry.
Może być też Okfens z czeladzi ale to chyba pionki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Piotrek34