Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Inż. Mamoń napisał(a):Radek Sobolewski
paw25 napisał(a):Problemem tego klubu nie są trenerzy tylko amatorzy bawiący się w klub i prywatne interesy .To te towarzystwo rozwaliło ten klub od środka przy aprobacie i bierności kibiców z sektora za bramką
Zacząłem śledzić drugą ligę, odkąd Zagłębie tam gra. Oglądałem dwa czy trzy mecze Zagłębia. Mogę tylko życzyć szczęścia Markowi Saganowskiemu. Problemy Zagłębia nie zależą od trenerów, to trwa nie rok. Prawdziwym kibicom mogę tylko współczuć – mówi Zalewski.
– Kiedy klub nie jest właściwie zarządzany i są prywatne interesy, to nie ma sensu patrzeć, co się dzieje na boisku.
Adam1906 napisał(a):paw25 napisał(a):Problemem tego klubu nie są trenerzy tylko amatorzy bawiący się w klub i prywatne interesy .To te towarzystwo rozwaliło ten klub od środka przy aprobacie i bierności kibiców z sektora za bramką
I tu jest sedno sprawy. Nie wnikając już w słynny "projekt Collinsa", który skończył się spadkiem Zagłębia do II ligi, zauważył to ówczesny dyrektor sportowy Zagłębia - Michaił Zalewski:Zacząłem śledzić drugą ligę, odkąd Zagłębie tam gra. Oglądałem dwa czy trzy mecze Zagłębia. Mogę tylko życzyć szczęścia Markowi Saganowskiemu. Problemy Zagłębia nie zależą od trenerów, to trwa nie rok. Prawdziwym kibicom mogę tylko współczuć – mówi Zalewski.
– Kiedy klub nie jest właściwie zarządzany i są prywatne interesy, to nie ma sensu patrzeć, co się dzieje na boisku.
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka- ... zc/r7n5r8t
paw25 napisał(a):Inż. Mamoń napisał(a):Radek Sobolewski
Zamienił stryjek sikerke na kijek Sobolewski ,Skowronek Detbin ,Saganowski jak dla mnie podobny warsztat wyżej wymienionych .Problemem tego klubu nie są trenerzy tylko amatorzy bawiący się w klub i prywatne interesy .To te towarzystwo rozwaliło ten klub od środka przy aprobacie i bierności kibiców z sektora za bramką
Inż. Mamoń napisał(a):paw25 napisał(a):Inż. Mamoń napisał(a):Radek Sobolewski
Zamienił stryjek sikerke na kijek Sobolewski ,Skowronek Detbin ,Saganowski jak dla mnie podobny warsztat wyżej wymienionych .Problemem tego klubu nie są trenerzy tylko amatorzy bawiący się w klub i prywatne interesy .To te towarzystwo rozwaliło ten klub od środka przy aprobacie i bierności kibiców z sektora za bramką
No chyba gorszego od Sagana to na tym świecie nie ma.
paw25 napisał(a):Widzę że nie zrozumiałeś problemem tego klubu nie są trenerzy a stajnia augiasza w gabinetach
GrubyPerez napisał(a):wobec wszystkich powyższych wpisów- to ja teraz nie wiem już, czy cieszyć się z jakiegokolwiek udanego zagrania, zdobytej bramki, wygranego czy nie przegranego meczu - z kimkolwiek. Czy też trzymać kciuki , żeby wszystko prdlnło jak najszybciej, żeby ktoś tam nie miał interesu .hmmm, naprawdę ciężko być kibicem(?) Zagłębia.
Na razie odkładam te dylematy, i trzymam kciuki za zwycięstwo nad Polonią Bytom.
Jakim cudem? Nie wiem.
novack napisał(a):GrubyPerez napisał(a):wobec wszystkich powyższych wpisów- to ja teraz nie wiem już, czy cieszyć się z jakiegokolwiek udanego zagrania, zdobytej bramki, wygranego czy nie przegranego meczu - z kimkolwiek. Czy też trzymać kciuki , żeby wszystko prdlnło jak najszybciej, żeby ktoś tam nie miał interesu .hmmm, naprawdę ciężko być kibicem(?) Zagłębia.
Na razie odkładam te dylematy, i trzymam kciuki za zwycięstwo nad Polonią Bytom.
Jakim cudem? Nie wiem.
I co teraz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników