Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Przemek26 napisał(a):novack napisał(a):Czy wczoraj w pierwszej połowie z 10 grał Smolec? Bardzo prosze o odpowiedź!
Tak grał i dziś teżGostomski - Tomsia, Ciesielski, Świder, Gałuszka (46' Jacek)- Bartos, Berliński, Cygnar, Pajączkowski - Myśliwy (46' Bałecki), Smółka (46' Szwed) .
Co to za skład , jakoś mi sie wydawało że ciesielskiego tam nie widziałem, a w 2 połowie z 10 grał Smolec
A ten Pajączkowski to ten co grał w PB , śląsku a ostatnio w Bielsku???
Przepraszam, że nie wczoraj, ale nie miałem nawet czasu zerknąć na forum. Warunki do gry i treningu w Dzierżoniowie są wzorowe. Urazy, których nabawili się zawodnicy Zagłębia są niegroźne.novack napisał(a):Mam pytanie, na jakiej murawie w Dzierżoniowie odbywają się treningi i sparingi? Powoli zaczyna mnie przerażać ilość kontuzji, czy one nie są aby następstwem przeciążeń na sztucznej murawie? A i jeszcze, o której godzinie gramy dzisiaj z Polkowicami? Adam z góry dzięki za ewentualne odpowiedzi.
5:0 Rafał Bałecki 72'
5:1 Jacek Jarnot 74'
6:1 Daniel Niedzielski 85'
6:2 Krzysztof Michalski 88'
Honorowego gola dla MKS-u strzelił na dwie minuty przed końcem meczu Tomasz Jasiński.
Polkowiczanie odpowiedzieli tylko jednym golem strzelonym na 5 minut przed końcowym gwizdkiem.
Misaki napisał(a):Gdzie będą rozegrane sparingi 16.07 i 19.07?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników