Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez ZAGLEBIAK00 2008-05-21, 7:04 pm

ZAGłęBIE 2:1 OLKUSZ
ZAGLEBIAK00
Mistrz ortografii

Postprzez Przemek29 2008-05-21, 9:31 pm

ZAGLEBIAK00 napisał(a):ZAGłęBIE 2:1 OLKUSZ

Zagłębie Sosnowiec pokonało w meczu sparingowym V-ligowy IKS Olkusz. W zespole Zagłębia wystąpili gracze z pierwszego zespołu, a także z Młodej Ekstraklasy, drużyn juniorskich oraz zawodnicy testowani. Bramki dla naszej drużyny strzelili Paweł Cygnar i Wojciech Szwed.

Info jak na okręgówkę perfekcyjna
A kto grał . Batman, Superman, Fantasic four???
Przemek29

Postprzez sebi17577 2008-05-22, 8:14 am

jutro o 11 sparing na niwce z poloniÄ… bytom

[ Dodano: 2008-05-22, 9:15 am ]
tak poali na stronie głównej mam nadzieje że sparing sie odbędzie
sebi17577

Postprzez django 2008-05-22, 10:48 am

Przemek29 napisał(a):Info jak na okręgówkę perfekcyjna
A kto grał . Batman, Superman, Fantasic four???

No właśnie. Chociaż by mogli napisać jakich nowych graczy testował Pierścionek.
django

Postprzez Blajpios 2008-05-22, 8:17 pm

Hm. Niestety, rzeczywiście, trzeba stwierdzić, że jest "coraz tragiczniej", jeżeli chodzi o stronę oficjalną - jak to ktoś dobrze ujął, poziom już nawet nie trzecioligowy, takie informacje, to chyba okręgówka. Jak bowiem określić inaczej, gdy na oficjalnej stronie nie podawane są nawet nazwiska własnych zawodników występujących w sparingu - ani nie jest podana racja takiego skąpstwa informacyjnego. Kolega django proszący chociaż o nazwiska testowanych, naprawdę bardzo jest wyrozumiały i życzliwy, że ogranicza się do takiego minimum... A i tak nie spotyka go "nagroda udzielonej odpowiedzi".
Tak więc, prawdą i to, co ktoś napisał - że "więcej dzieje się na forum, nie ma co zaglądać na główną"...
Niemniej - i to forum bynajmniej nie zachwyca we wszystkim... Na przykład, co do rzeczonego sparingu... Pojawił się temat założony pewnie przez młodych chłopaków z Olkusza, cieszących się sparingiem. Dla Zagłębia - kibice z dalszych rejonów, z pewnością powinni być docenieni... Po części - chyba też tak było. Nie zostali karczemnie zrugani, jak w wypadku innych "debiutów". Ktoś zdawkowo pochwalił, w miarę delikatnie zauważył, że trzeba odszukać temat o sparingach i tam pisać. Ja dopisałem coś "ku otusze". Ktoś raz jeszcze zwrócił uwagę, że jest temat właściwszy. Ostatecznie - mogłoby być. Tyle, że - o ile nie mam jakiegoś błędu w wyświetlaniu - wczoraj czy przedwczoraj, temat w ogóle zniknął! Tyle było przecież tematów, które gdy nie zdobyły uznania "umierały śmiercią naturalną z upływem czasu" albo były zamykane i "umierały śmiercią naturalną". A tu - nie. Komuś bardzo nie pasował - więc wyciął. Czy to buduje chęć dołączania się u tych, którzy jeszcze nie są "kolesiami ze zgranej paczki kolegów"? Czy raczej może budować, np. u tych kibiców z Olkusza - wrażenie: cóż, jesteśmy gorsi, nie chcą nas?
Wymyślam? Nie. Owszem, trochę bawię się w subtelności. Ale - czy z drugiej strony to takie subtelności idiotyczne? Zwracanie uwagi na to, by przychylność się rozszerzała, by dowartościowani byli kibice z dalsza? By budowało się Wielkie Zagłębie, tak kibicowsko, jak i co do stref wpływu?
Tym bardziej - że jak już kogoś bardziej drażnił ten temat, niż np. tematy z wulgaryzmami albo dzikimi pytaniami: to mógł scalić ten wątek z 5 wpisami z tym właściwym ze sparingami i nie byłoby to wiele więcej roboty, niż przy kasowaniu.
I jeszcze bardziej tym bardziej: że obok spokojnie w tym samym czasie w innym wątku "offtopikują sobie" i doznają więcej cierpliwości "bywalcy". Nie jestem przeciw cierpliwości w tym wypadku, czy wobec bywalców w ogóle - ba, samemu też parę razy naciągnąłem struny cierpliwości przy jakimś temacie. Chodzi mi o to, że dziwny był radykalizm akurat tam, gdzie też przydałoby się trochę cierpliwości.
Blajpios

Postprzez psv 2008-05-22, 8:34 pm

Dobrze że jeszcze Todur czuwa

http://www.sport.pl/sport/1,78978,5237987.html

Zagłębie wygrało sparing w Olkuszu

Zagłębie wygrało na wyjeździe z V-ligowym IKS-em Olkusz.
W drużynie z Sosnowca pokazało się dwóch Senegalczyków - piłkarzy przywiózł na mecz Waldemar Adamczyk, były piłkarz Zagłębia. Szansę gry dostał też Przemysław Broczkowski. 24-letni obrońca grał ostatnio w Górniku Jaworzno.

IKS Olkusz - Zagłębie Sosnowiec 1:2 (0:0)

Bramki: Cygnar, Szwed

Zagłębie: Jaszczyk - Bednar, Ciesielski, Marek, Berliński - Wolny, Skórski, Cygnar, Kohut - Smarzyński, Niedzielski oraz m.in Tomsia, Szwed, Broczkowski.
psv

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2008-05-23, 10:13 am

Czy P.Broczkowski to nie jest wychowanek Zaglebia ktory wczesniej nie znalazl
uznania ?
To jest polityka Zarzadu nie mowic nic Kibicom z kim sie rozmawia, kogo zamierza
sie zakontraktowac - bo konkurencja nie spi i zaraz podkupi nam zawodnikow.
Nic bledniejszego w mysleniu, no ale coz Kibice niech zyja w niewiedzy.
Ten sklad podany przez Redaktora to jakis kulawy - kim tu walczyc w tej lidze ?
Nie wiem ale naleze do cierpliwych gdy chodzi o moje Zaglebie.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez django 2008-05-23, 10:35 am

Gramy dzisiaj sparing z Polonią podobno. Jakieś info na głównej by się przydało o tym. Zajmuje się ktoś jeszcze tą stroną, czy wszyscy pojechali na wakacje?
django

Postprzez August 2008-05-23, 12:59 pm

Zagłębie - POlonia 1:2Info o wyniku:
http://www.90minut.pl/sparing.php?id=5705
August

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2008-05-23, 1:45 pm

Czy tego bramkarza z Ukrainy to juz nie ma w Zaglebiu ? A Benesz przeciez ma
Kontrakt do konca czerwca br.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez August 2008-05-23, 2:05 pm

Kopyl pewnie jeszcze kontuzjowany, a co do Benszaa to wydawalo mi się, że kontrakt ma dłuższy.
August

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2008-05-23, 2:12 pm

Jak juz tak wszystko musi byc Zaglebowskie - to moze trzeba Marcina Bebna
zatrudnic - Co myslicie o tym ?
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez tryyyyy 2008-05-23, 4:07 pm

Jesli ktos zna sklad Zaglebia, niech napisze prosze.
tryyyyy

Postprzez Przemek29 2008-05-23, 4:08 pm

To co dziś można było zobaczyć to jakieś nieporozumienie.
A Jaszczykowi powinno się odebrać tu.z po meczu prawo reprezentowania Zagłębia.
To c*** a nie bramkarz. Sorry ale ten gośc to wstyd dla tego zawodu. To co dziś zaprezentował,( 2 bramka, i osmieszenie sie przy karnym, gdyby wpadł ten lekceważący fikołek Owczara była by gańba)
Przemek29

Postprzez Sachi 2008-05-23, 4:14 pm

Ja co do Jaszczyka na 90minut się wypowiedziałem. Więcej komentować nie trzeba.

A tak ogólnie. Jest godzina 17 a info na stronie dalej nie ma.

Edit: O, jednak ktoś na 90min usunął mój wpis ;D Cóż, nie boli mnie to jakoś szczególnie.
Sachi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników