Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):Za wcześnie na powrót Siwego, Derbin raczej też jeszcze się nie otrząsnął, ale mam pewien "pomysł" na tok rozumowania MJ;)
novack napisał(a):Po odkryciu kart przez Marcinka napiszę, o kim myślałem, bo i tak pewnie nie trafię.
slawekchicago napisał(a):novack napisał(a):Po odkryciu kart przez Marcinka napiszę, o kim myślałem, bo i tak pewnie nie trafię.
jak pisalem wczesniej , zadna tajemnica Janusz Bialek
slawekchicago napisał(a):novack napisał(a):Po odkryciu kart przez Marcinka napiszę, o kim myślałem, bo i tak pewnie nie trafię.
slawekchicago napisał(a):Janusz Bialek
August napisał(a):slawekchicago napisał(a):novack napisał(a):Po odkryciu kart przez Marcinka napiszę, o kim myślałem, bo i tak pewnie nie trafię.
Proszę, nie żartuj
August napisał(a):Swoją drogą już raz go nasze grajki spuściły z klubu. Pamiętacie 0-4 na Piascie już na starcie sezonu?
novack napisał(a):August napisał(a):Swoją drogą już raz go nasze grajki spuściły z klubu. Pamiętacie 0-4 na Piascie już na starcie sezonu?
Byłem na tym meczu, ale nawet nie pamiętałem, że to Białek wtedy dowodził. Mecz zaj..ał Wierzchowski.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników