Piotr Mandrysz były trener Zagłebia!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Piotr Mandrysz nowym trenerem Zagłebia!

Postprzez novack 2016-11-28, 10:43 pm

Za wcześnie na powrót Siwego, Derbin raczej też jeszcze się nie otrząsnął, ale mam pewien "pomysł" na tok rozumowania MJ;)
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez August 2016-11-28, 10:46 pm

novack napisał(a):Za wcześnie na powrót Siwego, Derbin raczej też jeszcze się nie otrząsnął, ale mam pewien "pomysł" na tok rozumowania MJ;)

Się podziel jakiego desperata masz na myśli. Mnie teraz do kompletu brakuje Staszka Levego
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez novack 2016-11-28, 10:49 pm

Po odkryciu kart przez Marcinka napiszę, o kim myślałem, bo i tak pewnie nie trafię.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez slawekchicago 2016-11-28, 10:57 pm

novack napisał(a):Po odkryciu kart przez Marcinka napiszę, o kim myślałem, bo i tak pewnie nie trafię.

jak pisalem wczesniej , zadna tajemnica Janusz Bialek
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez August 2016-11-28, 11:00 pm

slawekchicago napisał(a):
novack napisał(a):Po odkryciu kart przez Marcinka napiszę, o kim myślałem, bo i tak pewnie nie trafię.

Proszę, nie żartuj
August

Postprzez novack 2016-11-28, 11:00 pm

Białek? Wyrzucony miesiąc temu z ostatniej drużyny w lidze za brak wyników, to rzeczywiście byłoby oryginalne ;)
novack

Postprzez maniek-75-75 2016-11-28, 11:00 pm

slawekchicago napisał(a):Janusz Bialek

hahahaha następny - geniusz taktyki :D
maniek-75-75

Postprzez pyla 2016-11-28, 11:01 pm

Najlepiej na forum trenera nie wybierajmy , bo nie za dobrze się to skończyło. ;-(
pyla

Postprzez August 2016-11-28, 11:05 pm

Swoją drogą już raz go nasze grajki spuściły z klubu. Pamiętacie 0-4 na Piascie już na starcie sezonu?
August

Postprzez slawekchicago 2016-11-28, 11:06 pm

August napisał(a):

Proszę, nie żartuj

Brawo August :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: , skoro ze mnie zartowano ostatnie dwa miesiace to moze teraz ja . Jedno jest pewne ta sytuacja podzieli Nas na pewno . Ewentualny awans moze to zakonczyc z drobnymi usmieszkami zwolennikow zwolnienia trenera . w przeciwnym wypadku JEST GORACA ZIMA , BEDZIE UPALNE LATO
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez novack 2016-11-28, 11:07 pm

August napisał(a):Swoją drogą już raz go nasze grajki spuściły z klubu. Pamiętacie 0-4 na Piascie już na starcie sezonu?

Byłem na tym meczu, ale nawet nie pamiętałem, że to Białek wtedy dowodził. Mecz zaj..ał Wierzchowski.
novack

Postprzez RUDI 2016-11-28, 11:13 pm

Mnie dziwi dlaczego tylko Dudek dostał karę finansową ? Za brak "szacunku" dla kibiców np.za mecz z Tychami powinni dojebać kary finansowe prawie całej drużynie(bo tam nawet laik zauważył brak zaangażowania ) ,gó.no mnie -kibica- obchodzą animozje i konflikty ,Mandrysz się nie popisał jako trener debiutujący w Zagłębiu ,ale te "gwiazdy" za olanie kibiców Zagłębia (będących na wyjazdach i w domu) powinny "beknąć" .Ja z takim zespołem(gwiazdami) pier..le awans(awansujemy a oni będą decydować które mecze odpuszczać w ramach jakiś protestów ?) ,jeżeli mają długie kontrakty to niech sobie pograją w A klasie ,jebał ich pies .Czekałem na awans lata to poczekam jeszcze trochę (może dożyje ;-) ) .Wpuścić paru "wilczków" z rezerw ,może nie są rewelacyjni ale może się ograją (spaść z takim dorobkiem punktowym w tym sezonie raczej się nie da ) oni mają coś do udowodnienia (Legia im "zabiera miejsce w kadrze Zagłębia" , takie słowa usłyszałem od młodego piłkarza Zagłębia )
Ps .Nowy trener ? a po co ? Caliński się nadaje ,bo przecież piłkarze wiedzą co potrafią i na jakiej pozycji są najlepsi ;-) .Tylko nie wiem czy ma jakąś licencje ?
Ps1
Fajne liczby (pewnie nie ta liga i nie ci przeciwnicy ) ale chyba mało która drużyna ma taki bilans .
M. Pkt. Z. R. P. Bramki
1. Zagłębie II Sosnowiec 17 41 13 2 2 62-12
Ostatnio edytowano 2016-11-29, 12:57 am przez RUDI, łącznie edytowano 3 razy
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez August 2016-11-28, 11:17 pm

novack napisał(a):
August napisał(a):Swoją drogą już raz go nasze grajki spuściły z klubu. Pamiętacie 0-4 na Piascie już na starcie sezonu?

Byłem na tym meczu, ale nawet nie pamiętałem, że to Białek wtedy dowodził. Mecz zaj..ał Wierzchowski.

No i słynne nagranie z awantury w naszej szatni w przerwie meczu
August

Postprzez Tomcjo 2016-11-28, 11:39 pm

Na wyborze Mandrysz czy Dudek straciło Zagłębie . Pewnie teraz przyjdzie tani młokos bo trzeba będzie spłacić zwolnionego trenera . A powinien przyjsc ktos z autorytetem ktory powoli i bez rewolucji całkowicje przebuduje obrone i podziekuje wiekszości dziadków bo mamy ich za duzo . Myślałem ze tym kimś bedzie zwolniony trener a on tu przyszedł grać role buca . Juz kiedyś miał kwasy do Zagłębia wiec nie rozumiem po co tu wrócił . Chciał sie odegrac ? Od poczatku jego nastawienie bylo dziwne . O ile na konferencjach bylo cacy to juz od poczatku jego decyzje personale były totalnym nieporozumieniem . I nawet sadzajac slusznie Markowskiego i Dudka na ławce zrobił z tego jakas pokazowke bo poszli do prezesa . Sam sobie narobil wrogów wiec niczego innego nie mógł oczekiwać . Bardzo sie na nim zawiodłem bo myślałem ze to czlowiek inteligentny a nie potrafil nawet w prosty sposob rozegrac odsuniecia zawodnikow ktorzy juz nie daja rade grac na 100%.
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
Tomcjo

Postprzez classic 2016-11-28, 11:44 pm

Dalej popierdolone w Zagłębiu.
Kiedy k***a w tym klubie będzie normalnie ?
classic

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna