Podobny temat byl prowadzony na kibice - wojtek go chyba zamknal bo sie zrobilo kilka tematow o stadionie - jak komus sie chce grzebac po zamknietych tematach to nic prostrzego tylko wejsc i poczytac. Byla dosc burzliwa walka z mojej strony ( przez co miałąm tyle postów na debiucie - nazwane przez was wejście smoka ... :D ) co MY jako kibice mozemy robic w zwiazku ze stadionem. Nie bede pisac znowu tego samego bo mi sie poprostu nie chce - zreszta cokowliek nie napisze to znowu stanie akcja na niczym.
Poza tym - przepraszam bardzo czy nie wydaje ci sie że nagłe 600 tyś na remont pojawilo sie tylko dzieki temu że zaczal sie robic szum wokół stadionu, że my jako kibiuce zaczeliśmy najezdzac na radnych i dzieki temu znalazla sie kasa? Moze nie tylko dzieki nam ale ja mam wrazenie że nawet to spotkanie Górskiego z nami było tylko dlatego że zaczeliśmy sie tak zachowywać a nie inaczej ... I moim zdaniem nie należy przestać tylko kontynuowac takie nasze zachowania bo może sie okazać że jak im nie damy spokoju to znajdzie sie kolejne 600 tyś ...

odsylam jeszcze raz do wszystkich tematow o stadionie i poczytaniu wszystkich postow dotyczacych tego co można zrobić...