GKS TYCHY - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: GKS TYCHY - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Postprzez comitam 2016-11-22, 5:53 pm

zachciało się nowego prezesa w PZPN? Trzeba pamiętać, że rude to mściwe
comitam

Postprzez slawekchicago 2016-11-22, 7:30 pm

comitam napisał(a):zachciało się nowego prezesa w PZPN? Trzeba pamiętać, że rude to mściwe

Kuzwa nie wierze , teraz to bedziecie maglowac . 1:0 2:1 3:2 to zadne prowadzenie , moglismy strzelic druga bramke i nie byloby gadania . Mamy nauczke i trzeba wyciagnac z niej wnioski . Teraz trzeba walczyc o pelna pule w dwoch meczach , lub minimum 4 pkt i tyle w temacie . DRUGI temat , ktory maglujecie to trener ja zaczne go maglowac na wiosne wtedy bedzieto sprawiedliwe i fair . Teraz NAJWAZNIEJSZY JEST JUTRZEJSZY MECZ A PO NIM TEN NIEDZIELNY .Jeslu ktos nie widzial poprawy w grze zespolu s porownaniu z meczami w Mirlcu i z Chrobrym to chyba faktycznie jest slepy . Bledy byly ale gra znacznie lepsza
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez novack 2016-11-22, 8:01 pm

Fizycznie i personalnie jesteśmy w stanie spokojnie wygrać oba mecze, ale czy taktycznie podołamy? Wystarczy, że Mandrysz zrobi swoje wycofując wszystkich napastników, sadzajac na ławce Żarko i stawiając na wilkopodobnych i cały nasz potencjał idzie w pizdu.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez slawekchicago 2016-11-22, 9:15 pm

novack napisał(a):Fizycznie i personalnie jesteśmy w stanie spokojnie wygrać oba mecze, ale czy taktycznie podołamy? Wystarczy, że Mandrysz zrobi swoje wycofując wszystkich napastników, sadzajac na ławce Żarko i stawiając na wilkopodobnych i cały nasz potencjał idzie w pizdu.

Nie jestem tu po to by bronic trenera czy pilkarzy , bo oni sami sie moga obronic wynikami . Zwroce jednak uwage wlasnie na Wilka , jak moglem i ja rowniez miec do niego pretensje o slaba gre tak na pewno nie tyczy to sie ostatniego meczu . Fakt nie robil rajdow jak Udo ale przy braku Dudka to on wykonywal wszystkie stale fragmenty gry i gdyby , nie wspominajac wczesniejszych , Konrad strzelil by bramke w ostatniej akcji to to Kuba bylby CHWALONY . Dla mnie na plus tez Luczak w tym meczu , kgorymimo wsxystko za wczesnie zdjety mimo ze popelnil dwa WIELblady na poczatku drugiej polowy , od tego zaczelo siecald nieszczescie trenera , moglpoczekac i Konrad wszedlbh za Sanogo a Wojtek na szpice , trudno . Najwaxniejsze wyciagnac wnioski . Jutro pewne 3 punkty i odkujemy Chojnice
slawekchicago

Postprzez August 2016-11-22, 9:30 pm

slawekchicago napisał(a):Zwroce jednak uwage wlasnie na Wilka , jak moglem i ja rowniez miec do niego pretensje o slaba gre tak na pewno nie tyczy to sie ostatniego meczu .

Podstawowy plus dla Mandrysza to fakt, że wypieprzył w końcu ze składu Markowskiego. Choc i tak pare meczy za późno. I widać, że próbuje kombinować z obroną tym co ma. Pomysł z Wilkiem na prawej obronie w I połowie zdawał egzamin.w drugiej było gorzej bo mnożyły się błędy. Można zrozumiec też zdjęcie Sanogo bo jak mi się wydaje schodząc z boiska lekko kuśtykał. Ale nie rozumiem zamiany na Budka choć rozgrzewał się Matić. Tak samo nie rozumiem trzymania się ciągłej konwersji Pribula - Bartczak. Skoro byc może i Pribula musiał zejść to może lepiej by było wprowadzić Udovicica.
slawekchicago napisał(a):Dla mnie na plus tez Łuczak w tym meczu

To ja byłem chyba na innym meczu. Słaby technicznie, wolny, sporo strat. Dla mnie w czołówce do wy...dolenia.
Reasumując. Novack ma rację. Mozna mieć obawy, że Mandrysz znów spierdoli mecz taktycznie.
comitam napisał(a):zachciało się nowego prezesa w PZPN? Trzeba pamiętać, że rude to mściwe

Ponoć gdy Zibi tylko rano wstanie i zrobi siku jego pierwszą myślą jest co by zrobić aby dołożyć Zagłębiu :lol:
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez slawekchicago 2016-11-23, 3:31 pm

TYLKO ZWYCIESTWO ZAGLEBIE TYLKO ZWYCIESTWO
slawekchicago

Postprzez turku 2016-11-23, 4:10 pm

Znając trener podaję przewidywany skład:
Szumski - Budek , Markowski , Najemski , Sierczyński , Wiktorski, Udo - Ryndak, Wilk, Łuczak, i dla zaskoczenia rywala Bottcher

W drugiej połowie (jeśli będizemy wygrywać) zmianę da Caliński dla zamurowania bramki.
Jesli trzeba będzie gonić wynik Może wstawi się Bartczaka za Udo

Taka prawda niestety. :-(
turku

Postprzez slawekchicago 2016-11-23, 4:36 pm

turku napisał(a):Znając trener podaję przewidywany skład:
Szumski - Budek , Markowski , Najemski , Sierczyński , Wiktorski, Udo - Ryndak, Wilk, Łuczak, i dla zaskoczenia rywala Bottcher

W drugiej połowie (jeśli będizemy wygrywać) zmianę da Caliński dla zamurowania bramki.
Jesli trzeba będzie gonić wynik Może wstawi się Bartczaka za Udo

Taka prawda niestety. :-(

a niech Cie TRENEIRO zaskoczy , tego Ci zycze :lol: :lol: :lol: :lol: no i 3pkt oczywiscie
slawekchicago

Postprzez novack 2016-11-23, 4:38 pm

Ja dałbym zagrać razem Wiktorskiemu z Markowskim, a jeśli Budek jest młodzieżowcem, to niech wskakuje za Łysego, bo ten ostatnio blado wygląda, z przodu Sanogo, boki Udo i Martin, a z prawej Siara i Ryndak i gramy!!! W środku oczywiście Tomek z Dudkiem.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Adam1906 2016-11-23, 4:57 pm

Ale qrwy wpuszczają. Przechodzi 1 na 3 minuty!!! Jebac tą ochronę!!!!!
Adam1906

Postprzez slawekchicago 2016-11-23, 5:02 pm

Jazda z qrwami ADAM , jechac tam z nIMI na trybunach i na boisku .Ilu NASZYCH ?????
slawekchicago

Postprzez slawekchicago 2016-11-23, 5:15 pm

No nie QRWA Bartczak brrrrr , dwoch defensywnych i Matic , no za tego ostatniego tylko :brawo: :brawo: :brawo:
slawekchicago

Postprzez novack 2016-11-23, 5:16 pm

Skład i już mi kopara opadła, ale i tak dobrze, że Kuby Szumskiego nie posadził. Urrrrrrwa!
novack

Postprzez slawekchicago 2016-11-23, 5:31 pm

slawekchicago

Postprzez August 2016-11-23, 5:51 pm

Dobrze że Ryndak, Udo i Sanogo na ławę się załapali
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna