Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):Mimo, że nie w temacie, to dodam, że nazywani przez Prezesa gumofilcami leją Lecha w Poznaniu.
August napisał(a):novack napisał(a):Mimo, że nie w temacie, to dodam, że nazywani przez Prezesa gumofilcami leją Lecha w Poznaniu.
Widziałem 1 połowę i nie ukrywam, że mi zazdrość tyłek zżerała jak Raków długimi momentami cisnął Lecha grającego u siebie.
slawekchicago napisał(a):W Częstochowie właściciel jest prezesem , wykłada własne pieniądze i otacza się ludźmi , których cechuje profesjonalizm
August napisał(a):slawekchicago napisał(a):W Częstochowie właściciel jest prezesem , wykłada własne pieniądze i otacza się ludźmi , których cechuje profesjonalizm
A widzisz, wszystko się zgadza prócz tego, że Świerczewski zdaje się formalnie w samej spółce ie pełni żadnej funkcji a Prezesem jest Wojciech Cygan, który rzeczywiście bardzo rzadko udziela się publicznie natomiast twarzą klubu jest właściciel. I myślę, że ani megalomanii ani przypadku w tym nie ma.
Tom napisał(a):Przeprosić za gumofilce i zapisać się na staż w Częstochowie. To co powinni zrobić nasi rządzący.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników